- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.021
Canım yaşın kaç, hangi hastanede tedavi görüyorsun, kaçıncı deneme, kullandığın ilaç varmı, sebepsiz infertilite mi yada sebebin ne,tedaviye başladın mi adeti bekliyorsun bunları yazarsan ilk sayfadaki listeye eklerimneleri belirtmem gerekiyor canim? konuyu bastan okuyamadim ;(
AMİNNN canm.. hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz strese yapmayalım olucakBirşey demedi bende adet olup başlamayı bekliyorum. Tüplerim tıkalı normal yoldan zaten şansım olmadığı için tüp bebek umuduyla yaşıyorum bende canımo yüzden herhangi bir aksilik çıkacak diye korkuyorum.Ama dediğin gibi stres herşeyi olumsuz etkiliyor, umarım stres olmamayı başarabiliriz hepimiz. Bu zorlu yolda hepimize bol bol şans diliyorum.
AMİNNN canm.. 2016 çift rakam, uğur getirecek inşallahBirşey demedi bende adet olup başlamayı bekliyorum. Tüplerim tıkalı normal yoldan zaten şansım olmadığı için tüp bebek umuduyla yaşıyorum bende canımo yüzden herhangi bir aksilik çıkacak diye korkuyorum.Ama dediğin gibi stres herşeyi olumsuz etkiliyor, umarım stres olmamayı başarabiliriz hepimiz. Bu zorlu yolda hepimize bol bol şans diliyorum.
ben kullanıyorum cnmkızlar koenzim Q10 kullanan var mı?
gayet iyi cnmKızlar şimdi ultrason çektirdim adetin 2. Günü sağ 3-4 sol 3-4 endrimetrium 5 nasıl sizce az mı yumurta ?
İnşallah canımgayet iyi cnm
Canım arayıp sor bi istersen cumartesi başlıyorlar sa git bence, dün benimde pembe başladı,akşamda yoğunlaşma ya başladı bugünde geldimEveeeettt beklenen korkunc agrilar basladi sabah kalktigimda pembe pembe geliyordu sizce yarina randevu alayimmi kizlarrrrr
Hadi gözün aydın canımYarina randevumu aldim ayyyyyyyyy cok heyecanliyim ama beeeennn
Canim o solda 2 yumurta 3mm 4mm sagda 2 tane demek.ama daha 2. Gun artar sayi bunlar en buyukleri14 mü oluyor canım ben onu 3 yada 4 anladım 4 er tane olsa 8 tane var dedim kendi kendime :)
Yarina randevumu aldim ayyyyyyyyy cok heyecanliyim ama beeeennn
Haber gelmedi canim yimurtalar dollenmis mibende pko var canım sebep yok gaziantepteyim canım
Çoğalır inşallah önemli olan kaliteli olması yediklerine çok dikkat et eşin de dikkat etsin ben Çarşamba başlıyorum lucrine Hayırlısı bakalım :)İnşallah canım daha ilacada başlamadim ya belki daha da çoğalır sen ne zaman başlıyorsun gel artık sendebugün hastane çok kalabalık :)
Ayyy inşallah canım bakalım kan sonucum nasıl çıkacak oda önemli
2 defamı cagrdılar sadece canım . kaç gundur ilaç kullanıyorsunKizlarrr bugun 2. Kontrol var toplana gunu kesinlesecek
Insallah 10numara 5yildiz bebislerimiz olur :))))Hadi gözün aydın canımHangimiz önce transfer olcaz bakalım
Bende çarşamba tekrar kontrole gitcem canım çarşamba ya kadar 300 gonalf yapcamÇoğalır inşallah önemli olan kaliteli olması yediklerine çok dikkat et eşin de dikkat etsin ben Çarşamba başlıyorum lucrine Hayırlısı bakalım :)
İnşallaaaahInsallah 10numara 5yildiz bebislerimiz olur :))))
Benimde ilk gün çok az geldi cnm. Hatta neden acaba diye sorgulamaya başladım. Ama sonradan bir.çoğaldı anlatamam. Sabah kalktığım anda taştı resmen. Bende az geliyo diye civan perçemi içtim o mu etkili oldu bilmiyorum. İç bişey olmaz cnm.Kizlar fazla heyecan yaptim galiba kesildi acaba melisa civan percemi falanmi icsem sokulmek icin ay cok uzuldum bidamla gelmiyo ya
ne zamandir kullaniyosun bide gunde kac tane ac tok ?ben kullanıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?