- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.041
Ben ilk Adette gittim igmeye basladim 5. Gun gittim bu igmede 8. Gun. Cabuk gelisti yumurtalar normalde hep 17 18. Gunu buluyordu2 defamı cagrdılar sadece canım . kaç gundur ilaç kullanıyorsun
hangi hastanede yaptıryorsun?Ben ilk Adette gittim igmeye basladim 5. Gun gittim bu igmede 8. Gun. Cabuk gelisti yumurtalar normalde hep 17 18. Gunu buluyordu
Benim de ilk tedavim inşallah ilk denemede tutarMerhaba kızlar beni de 25 inde çağırdı doktorum inşallah olumlu güzel bir tedavi olur ilk tup bebek tedavim olacak inşallah
teşekkür ederim. inşallah allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsinListeye ekledim seni canım,rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah polip lerin bi zararı olmaz tedavin başarılı geçip hamile kalırsın
Sagol canim ictim biraz canim sikkin oda kesti galiba adetimiBenimde ilk gün çok az geldi cnm. Hatta neden acaba diye sorgulamaya başladım. Ama sonradan bir.çoğaldı anlatamam. Sabah kalktığım anda taştı resmen. Bende az geliyo diye civan perçemi içtim o mu etkili oldu bilmiyorum. İç bişey olmaz cnm.
Antalya memorial. Sen?hangi hastanede yaptıryorsun?
Insallah guzel sonuclar alirsinMerhaba kızlar benim de transferim yapıld sonucu bekliyorum artık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ilk ve son olur bebisini kucagina alirsin Insallah canimMerhaba kızlar beni de 25 inde çağırdı doktorum inşallah olumlu güzel bir tedavi olur ilk tup bebek tedavim olacak inşallah
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.1-2 ay ara vermşiştim sadece.günde 1 içiyordum tok karnına 2 ye çıkardım.başka bir doktor 2 iç demişti.ne zamandir kullaniyosun bide gunde kac tane ac tok ?
Amin inşallahInsallah guzel sonuclar alirsin
hayırlısı canım kaç yumurta toplandı ve embriyo geliştiKızlar bugün opu yu oldum çok şükür sıra transfere geldi inş yumurtalar döllenir biraz ağrım var ilk tedavideki gibi değil tabi bunda daha rahatım
yumurta kalitesini arttiriyormus sanirim koenzim q10 ama ben gec basladim ise yarar mi acaba yayaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.1-2 ay ara vermşiştim sadece.günde 1 içiyordum tok karnına 2 ye çıkardım.başka bir doktor 2 iç demişti.
hayırlısı olsunmerhaba kızlar. beni de aranıza ekleyebilirsiniz ilk tedavim yarın 7.gunum :)
ege unvrstesi canım adet beklıyorum dahaAntalya memorial. Sen?
Merhaba kızlar benim de transferim yapıld sonucu bekliyorum artık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın[/QUOTE
allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?