- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.061
Hakkında hayırlısı olsun göbüşün bebişler dolaunMerhaba kızlar benim de transferim yapıld sonucu bekliyorum artık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun göbüşün bebişler dolaunMerhaba kızlar benim de transferim yapıld sonucu bekliyorum artık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bu aşamadan sonradı allaha kalmış. İnş istediğimiz güzel sonuclar alırızİnşallah canım ilk denemem Genelde ilk denemede başarı düşük diyorlar ama benim umudum yüksek
Ne durumda canım yumurtaların kaç mm olmuşBen ilk Adette gittim igmeye basladim 5. Gun gittim bu igmede 8. Gun. Cabuk gelisti yumurtalar normalde hep 17 18. Gunu buluyordu
Canım üzülme vardır bunda da bi hayır. İnşallah tez zamanda hayırlı evlat sahibi olursun.sonuç 0.48 3. deneme de başarısızlıkla sonuçlandı
Allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin
ilki sonu yok bu tup bebeğin bence oyle düşünme şurdaki herkesin istediği şey aynı ama hastalıkları neden leri farklı.benm arkadsım gecen ay yaptrdı ve ilk denemede tuttu .moral bozmak yokpozitif enerjiİnşallah canım ilk denemem Genelde ilk denemede başarı düşük diyorlar ama benim umudum yüksek
Kızlar transferden kaç gün sonra test yaptınızz
Bugün dördüncü günüm az daha sabırlı olmalıyım8 gün sonra yaptım canım idrar testinde çıktı ama erken gösteren testler var ya onlardan yaptım..
Hayirlisi olsun canimmege unvrstesi canım adet beklıyorum daha
Arayip sorsan canim bilgi verirlerOfff adetim tamamen durdu randevuyu iptal edicem galiba
Hic ona bakmiyor canim oyle dusunmeİnşallah canım ilk denemem Genelde ilk denemede başarı düşük diyorlar ama benim umudum yüksek
Canim bugun konrrol vardi 14.5 en buyugu olmak üzere baya var dedi doktor 10 tane iri var. Carsamba yada persembe dedi opu icin. Iyice olgunlasssinlar dedi. Seninkiler ne durumdaNe durumda canım yumurtaların kaç mm olmuş
Senin tedavin ne durumda şuanda canımHic ona bakmiyor canim oyle dusunme
Canim bugun konrrol vardi 14.5 en buyugu olmak üzere baya var dedi doktor 10 tane iri var. Carsamba yada persembe dedi opu icin. Iyice olgunlasssinlar dedi. Seninkiler ne durumda[/QUOTE
Yumurtaları 19 olmasını falan bekliyorlar canım hadi hayırlısı
Selam, catlamayi onleyen igneyi vurmaya baslandin mi, gunde en az 2 mm buyur demisti dr bana? Benim de yarin besinci gunum olcturmeye gidicen senin kacinci gunun?Canim bugun konrrol vardi 14.5 en buyugu olmak üzere baya var dedi doktor 10 tane iri var. Carsamba yada persembe dedi opu icin. Iyice olgunlasssinlar dedi. Seninkiler ne durumda
Cok zor canim Allah sabir versin insallah en kisa zamanda anne olursun tum uzuntulerin gecmiste kalir. Hepimiz icin hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebislerimizsonuç 0.48 3. deneme de başarısızlıkla sonuçlandı