- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.001
Ayrıca size birşey danışmak istiyorum ben de bi halsizlik isteksizlık konsantrasyon bozuklugu var sizdede oluyor muAl
kesinlikle stresim dahada artacak ekaık bir yanım oldgunu düşünüp iyice acıklama yapma gereği duyuyordum. Şimdi tahmin ediyorlardır iş yerindekiler frlan ama en azından benden duymadılar
13 tane toplandı canım şimdilik ağrım geçti gibi hapı içince geçiyo ins döllenir canım ya valla kötü haber almaktan korkuyorumKac yumurta toplandi canim. Benimde ilkinde 2 gun cok agrimisti. Insallah dollendi haberleri gelir yarin
hayırlısı olsun canım nerde yaptırıyorsunmerhaba kızlar. beni de aranıza ekleyebilirsiniz ilk tedavim yarın 7.gunum :)
Aramıza hoş geldin canım , bilgilerini verirsen senide ekleyim listeyemerhaba kızlar. beni de aranıza ekleyebilirsiniz ilk tedavim yarın 7.gunum :)
fsh bakılmadı amh bakıldı 1.7 çıktı o da. o yüzden biraz panik içindeyim tüp bebeğe başladığım zaman sayı bir anda iyice azalıpta iptal olur mu diyecanım mesela benim folükül daha önceleri sayı çok değişti indi çıktı en son 5 dendi gelecek ay bi daha baktırırsın.. fsh kaç çıktı ?
canım gerçekten panik yapmana gerek yok amh 1.7 çok iyi bi değer .. benim değerim çok düşük ama yinede 5 tane folükül görülüyor .. stresten çok etkileniyor bu amh olayı .. stres yapmamalıyız.. bende bu ay başlıyorum tüp bebeğe adeti bekliyorum..doktor bişey söledimi ?fsh bakılmadı amh bakıldı 1.7 çıktı o da. o yüzden biraz panik içindeyim tüp bebeğe başladığım zaman sayı bir anda iyice azalıpta iptal olur mu diyebir önceki kontrole gittiğimde sormadımda kaç tane göründü diye, o yüzden panik yaptım
Birşey demedi bende adet olup başlamayı bekliyorum. Tüplerim tıkalı normal yoldan zaten şansım olmadığı için tüp bebek umuduyla yaşıyorum bende canımcanım gerçekten panik yapmana gerek yok amh 1.7 çok iyi bi değer .. benim değerim çok düşük ama yinede 5 tane folükül görülüyor .. stresten çok etkileniyor bu amh olayı .. stres yapmamalıyız.. bende bu ay başlıyorum tüp bebeğe adeti bekliyorum..doktor bişey söledimi ?
bende pko var canım sebep yok gaziantepteyim canımeşimin sperm sayısı ve hareket de sorun var canım. senin neydi? nerdesin
Kızlar şimdi ultrason çektirdim adetin 2. Günü sağ 3-4 sol 3-4 endrimetrium 5 nasıl sizce az mı yumurta ?
14 mü oluyor canım ben onu 3 yada 4 anladım 4 er tane olsa 8 tane var dedim kendi kendime :)benim de
Az olur mu hiç toplam 14 yumurtan var daha ne istiyorsun
14 mü oluyor canım ben onu 3 yada 4 anladım 4 er tane olsa 8 tane var dedim kendi kendime :)
Tatlım bu daha tedaviye başlamadan yumurta sayın, ilaçlara başlayınca bu sayı artacak inşallahKızlar şimdi ultrason çektirdim adetin 2. Günü sağ 3-4 sol 3-4 endrimetrium 5 nasıl sizce az mı yumurta ?
Aramıza hoş geldin canım , bilgilerini verirsen senide ekleyim listeye
İnşallah canım daha ilacada başlamadim ya belki daha da çoğalır sen ne zaman başlıyorsun gel artık sendeBen mi yanlış biliyorum ki... Öyle olsa bile 8 yumurta gayet iyi benim 6 tane vardı ve 4ü döllendi embiryo oldu 2 tane dondurduk bile dua et artık bunlar sağlıklı büyüsün.. Çok olsa ne olacak ki ayrıca bir de o kadar yumurtayı toplatmak var8 yumurta olsa bile 1 tane koyacakları için dert etme gayet iyi..
Ayyy inşallah canım bakalım kan sonucum nasıl çıkacak oda önemliTatlım bu daha tedaviye başlamadan yumurta sayın, ilaçlara başlayınca bu sayı artacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?