- 25 Eylül 2015
- 60
- 46
- 3
- 30
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Transferin 7. Gunu e2 ve progestan tahlili neden yaptirdiniz.benimde bugun 7 . gunum merak ettim[/QUOTE
Cnm benden doktorum istemişti bu tahlili şimdi benim protestan düşük çıktığı için iğne verdiler 5 gün kullandım bitti
Kızlar 8. Gün bhcg değerim 95 kimyasal olma ihtimali yokkk değil mii ? Dr aradım tebrik ederim gebesin dedi Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn
Ins faydasını görürsün canimyiyorum cnm 1 aydır.soğan kürü yapıyorum.aslanpençesi hayıt çayı içiyorum inşallah faydası olur.
Saol canım rabbim aynı mutluluğu sizlerede yaşatsin...çok büyük emekler veriliyor. .karşılıksiz bırakmasınhayirli olsun, gözün aydın canim bizlerede duâ et
Tebrik ederim canım kimyasal değildir canım kötü düşünme sakin artık kese ve kalp atışını duymaya kaldı hayırlısıylaKızlar 8. Gün bhcg değerim 95 kimyasal olma ihtimali yokkk değil mii ? Dr aradım tebrik ederim gebesin dedi Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn
hele bizim gbiler herseyi düşünüyorrrr :)öyle de işte insan düşünüyo yine de :)
Sağol, cnm, evet, şükür, çok şanslı olduğumu biliyorum. 4 sene ağladım, çocuğum yok diye sinirlerim bozuktu, kreşlerin, parkların yanından geçerken, orda çocukları görürken, gözyaşlarımı zor tutardım, avm lerde bebek bölümünden kaçıyordum, kendimi üzmemek için. Bazen isyan ederdim, eşime diyordum bazılar 5-6 çocuk doğuruyor, ben ne yaptım da anne oomaya hakkım yok?? Eşim hep dedi, aşkım bu bizim sınavımız, başkalarına bakma, Allaha güven, şükür et. Sonra hayatımıza kızım girince, anladım ki, iyiki öyle oldu, çocuğum olsaydı, kızımla karşılaşmazdik). Sabahları benim yorganimin altına giriyor, gidikliyor, zıpliyor, tokalara, elbiselere, kozmetiklere, çantalara meraklı)). Sadece doğurmadim, ama benim). Simdi de denemeye girdik, hayırlısıysa olsun dedik, Tanrı bizden iyi bilir, olmasada artık isyan etmem..[/QUOTE]Ay suan cok duygulandim ya ne kadar sanslisin cok guzel... Ben birsey duymustum biri diyordu kizina bazilari annelerinin karnindan gelir bazilari kalbinden... Diye. O senin kalbinden gelmis simdi insallah rabbim sana karnindan da nasip eder onun hatrina...
belki güzel bir haber gelir belli mi olur ki:)aslında 5 7 gün arası bekliyordum ama sözünden beri fena göğüs ağrısı kaaık ağrısı cekiyorum benimkinin bazen sağı solu belli olmaz :))
tebrik ediyorum cnım inşallah herşey çok güzel giderrr :) nelere dikkat ettin transfer sonrası bizimle paylaşırmısın ?Kızlar 8. Gün bhcg değerim 95 kimyasal olma ihtimali yokkk değil mii ? Dr aradım tebrik ederim gebesin dedi Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn
inşallah umut olun bizeeee.Merhaba arkadaslar. Benim de bugun 9. Günüm ayın 14ünde insallah guzel haber alirim. Allah hepimizim kucağını doldursun
rabbim öncelikle sabır versin... inşallah herşey gönünce olur.. o sennin cennette şefaatçin...Merhaba arkadaşlar. Bende Allah nasip ederse bu ay içinde transfer olacağım. Bu ikinci transferim dondurulmuş embriyolarım var 2 tane. İlk transferim mayısta gerçekleşti. Oğlumu erken doğum ile kasımda dünyaya getirdim. Ancak sadece 2 gün hayata tutunabildikanatlarını taktı ve melek olmayı seçti. 2 ay oldu daha şimdi tekrar deneyeceğim benim içinde dua edin olur mu?
Allah razı olsun. İnşallah... Rabbim hepimizin gönlüne versin.rabbim öncelikle sabır versin... inşallah herşey gönünce olur.. o sennin cennette şefaatçin...
ay inşallah bizimde öyle olurrr... biliormusun hep çok çocuk hayali kurdum rabbim inşallah bundan sonra nasip eder... büyük konuşmıyım da korunmayı hiçç düşünmüyorumKızlaarr bugün bi haber aldım çok sevindim bi akrabamiz kaç defa tüp bebek yaptırmıştı en sonunda hamile kalmıştı bebeği doğdu şu an 6 aylık, şimdi kendiliğinden tekrar hamileymiş darısı inşallah bizim başımıza rabbim ol deyince olmayacak bişey yok, bizede nasip eder inşallah
Insallah... Zor bir süreç allah yardımcımız olsuninşallah umut olun bizeeee.
İnşallah canım ben de hiç düşünmüyorum korunmayıay inşallah bizimde öyle olurrr... biliormusun hep çok çocuk hayali kurdum rabbim inşallah bundan sonra nasip eder... büyük konuşmıyım da korunmayı hiçç düşünmüyorum
Biz once tüp bebişlerimizi alalım kucagımıza allah sonrasın da hayırlısını nasip etsinİnşallah canım ben de hiç düşünmüyorum korunmayıayyy bi olsun da 3-4 farketmez
aynen canım ya walla rabbim versin evimiz bir dolsun daİnşallah canım ben de hiç düşünmüyorum korunmayıayyy bi olsun da 3-4 farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?