- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
Kızlar 1 hafta sonra lucrin iğnesi vurulmaya başlayacağım ne gibi yan etkileri var, kilo yapıyor mu mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hep hormon ignesi ya canim bence yapiyordur su toplar hic degilse vucutta. Bende ignelerle beraber bol yuruyus yapicam demistim ama hala baslayamadim. Sanirim baslamam lazim. Dah once gonalf cok kisa surede 4 5 kilo aldirmisti banaKızlar 1 hafta sonra lucrin iğnesi vurulmaya başlayacağım ne gibi yan etkileri var, kilo yapıyor mu mesela?
Benim de menogon 1 doz, gonal 200 ml, cnm. Sabahları da orgalutran 1 şiringa.Cnm menagon 1 su 1 toz .gonalde ilk 3 gun 150 .2 gundur 225 vuruyorum .senin nasil dozlar
tek tüpüm alındı hidrosalpinks sebebiyle,eşimin de değerleri ortalamanın altında çıktıOlsun cnm durumun ne bilmiyorum ama 2 daha mantıklı . Sizde sorun ne
öyle de işte insan düşünüyo yine de :)O hic belli olmaz canim rabbim ne nasip ederse tek transferlede ikiz olabilir. 2 transfer dede tek olabilir. Doktorlar en uygunu biliyorlar duruma gore
Ay suan cok duygulandim ya ne kadar sanslisin cok guzel... Ben birsey duymustum biri diyordu kizina bazilari annelerinin karnindan gelir bazilari kalbinden... Diye. O senin kalbinden gelmis simdi insallah rabbim sana karnindan da nasip eder onun hatrina...[/QUOTE]Bizim çevremiz çok iyi karşıladı, herkes sevdi, eşimin ilk evliliğinden çocuklar var, onlar da kabul ettiler, geldikleri zaman uğraşıyorlar, onlara gittiğimizde şımartiyorlar). Hastanede bütün günü geçirdik, devlet has2 olunca. Kızım diyor, annecim, doktora dermisin, biz çok bekledik, ne olur bize iki bebek versin, birini ben kucağımda taşırım, birini sen)))
aslında 5 7 gün arası bekliyordum ama sözünden beri fena göğüs ağrısı kaaık ağrısı cekiyorum benimkinin bazen sağı solu belli olmaz :))aminnn canım kaç gün kaldııı...
Benimde ağrım yok canım ilk tedavide dra sormuştum olmayabilir demişti canım ben takılmiyorum bende 9. iğnemi yapıcam bugün bide sadece akıntı geliyor benden sende de var miKızlar, bugün 8 günüm, ignelerimi yapıyorum, ama agrim sizim yok, yumurtamin gelismedi mi acaba? Ağrılar şart mıdır?
olumsuz düşünme canım inş olur bak burda bir arkadaş ısırgan tohumunu bir ay boyunca yemiş 36 yumurtası toplanmış ve hamile sende dene istersenben de adeti bekliyorum daha 12 gün var.ama korkuyorum çünkü bundan önce 6 kere tedavim iptal oldu.sadece 1 kere toplama oldu onda da boş çıktı.yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum.alışamadım iptal lafını duymaya.her seferinde üzülüyorum...
Canim stres yapna yumoslar cok etkileniyormus gulumseee mutlu ol ve olacagina inan mutlaka :)ben de adeti bekliyorum daha 12 gün var.ama korkuyorum çünkü bundan önce 6 kere tedavim iptal oldu.sadece 1 kere toplama oldu onda da boş çıktı.yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum.alışamadım iptal lafını duymaya.her seferinde üzülüyorum...
Ayy hayirli olsun nn canim bizim icinde dua et nolur hep iyi dusun bebisine bol bol ya muhyi oku allahin izniyle dusuk engelliyormus hep pozitiffff kimyasal falan yok sen artik anneciksinnnn :)Kızlar 8. Gün bhcg değerim 95 kimyasal olma ihtimali yokkk değil mii ? Dr aradım tebrik ederim gebesin dedi Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn
Canim Rabbim ayni mutluluğu sizede yasatsin inan hala rüyada gibiyim. .Ayy hayirli olsun nn canim bizim icinde dua et nolur hep iyi dusun bebisine bol bol ya muhyi oku allahin izniyle dusuk engelliyormus hep pozitiffff kimyasal falan yok sen artik anneciksinnnn :)
yiyorum cnm 1 aydır.soğan kürü yapıyorum.aslanpençesi hayıt çayı içiyorum inşallah faydası olur.olumsuz düşünme canım inş olur bak burda bir arkadaş ısırgan tohumunu bir ay boyunca yemiş 36 yumurtası toplanmış ve hamile sende dene istersen
çok sevindim Allah tamamına erdirsin.bizlere de dua et cnmKızlar 8. Gün bhcg değerim 95 kimyasal olma ihtimali yokkk değil mii ? Dr aradım tebrik ederim gebesin dedi Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn
Amin arkadaşımçok sevindim Allah tamamına erdirsin.bizlere de dua et cnm