- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Ne guzel canim ya bende cok istiyorum aslinda ama hersey engelliyor cevre kabullenir mi dislar mi ona iyi mi geliriz kotu mu?berseyi dusunuyorum yani. Umarim tedavim guzel sonuçlanırda. Ben yine kol kanat gererim birine.[/QUOTE]Inşallah cnm, isteyen herkezin olsun. Bebekken almadık, 3 yaşındaydı, 1,5 senedir bizimle. Eşim çok sıcak karşıladı, çok ta seviyor kızımızı)) Bizden daha çok meraklı kardeşe çocuğumuz) Sabırsızlıkla bekliyor haberi)
Bende bekliyorum ama çok zormuş 2.tup bebeğe başlamak psikoloji sıfır hiç moralim yok yine tutmazsa ne yaparım diyorum off off kimse beni anlamiyoKizlar nasilsiniz nelerr yapiyorsunuz Ben adetimk bekliyorum
Kimse bizi anlayamaz ki cnm ama hersey 2. Bir sansi hakeder diye dusunup kendini toplayip normal biseymis gibi baslamaya calis..bu bizlerin sinavi ve bu sinavin insallah ustesinden gelicez...Bende bekliyorum ama çok zormuş 2.tup bebeğe başlamak psikoloji sıfır hiç moralim yok yine tutmazsa ne yaparım diyorum off off kimse beni anlamiyo
Bilmiyorum ya bazen geliyo umutlu güçlü oluyor m bazen de kendimi çok çaresiz hissediyorum Çok zor çok büyük bi sınavdan geçiyoruz Rabbim kimseye yasatmasinKimse bizi anlayamaz ki cnm ama hersey 2. Bir sansi hakeder diye dusunup kendini toplayip normal biseymis gibi baslamaya calis..bu bizlerin sinavi ve bu sinavin insallah ustesinden gelicez...
Cnm menagon 1 su 1 toz .gonalde ilk 3 gun 150 .2 gundur 225 vuruyorum .senin nasil dozlarMenogon ve gonal dozlari yazar mısın lütfen cnm, ben de ikisini birden kullanıyorum.
Cnm sebepsiz bizimkisi ..hersey cok normal. 2 kimyasal var birisi dogal yolla digeri asilama ile ..son care tup bebek ilk denemesindeyiz..bakalim bu maceramiz nasil sonuclanicakHira sen nerde tedavi görüyorsun sorununuz ne
Anladım cnm ilki benimde kimyasal yumurta toplanmadi değil mi daha bide nerde yaptiriyosynCnm sebepsiz bizimkisi ..hersey cok normal. 2 kimyasal var birisi dogal yolla digeri asilama ile ..son care tup bebek ilk denemesindeyiz..bakalim bu maceramiz nasil sonuclanicak
Yok daha toplanmadi cnm baskent universitesinde yaptiriyorum .sen nerde yaptiriyosun dozlarin nasil..Anladım cnm ilki benimde kimyasal yumurta toplanmadi değil mi daha bide nerde yaptiriyosyn
Şehir olarak sormuştum ama. Benim 4 tane dondurulmuş Embryo var adeti mi bekliyorum transfer icinYok daha toplanmadi cnm baskent universitesinde yaptiriyorum .sen nerde yaptiriyosun dozlarin nasil..
Oncelikle hakkında hayırlısı cnm 2 tane düşünüyoruz doktor öyle uygun görüyor sen nerde tedavi görüyorsunkızlar ben de lucrin iğneye başladım 4.günüm çok basitmiş iğne yapmak gözünüzde büyütmeyin. benim merak ettiğim bir şey var kaç transfer yaptırmayı düşünüyorsunuz ? ben 32 yaşındayım bu arada
teşekkürler canım afyonda tedavi görüyorum.2 transfer beni korkutuyor şimdiden ikiz olursa diye 1 transfer de ya tutmazsa diyorum kafam çok karışıkOncelikle hakkında hayırlısı cnm 2 tane düşünüyoruz doktor öyle uygun görüyor sen nerde tedavi görüyorsun
Bizim çevremiz çok iyi karşıladı, herkes sevdi, eşimin ilk evliliğinden çocuklar var, onlar da kabul ettiler, geldikleri zaman uğraşıyorlar, onlara gittiğimizde şımartiyorlar). Hastanede bütün günü geçirdik, devlet has2 olunca. Kızım diyor, annecim, doktora dermisin, biz çok bekledik, ne olur bize iki bebek versin, birini ben kucağımda taşırım, birini sen)))[/QUOTE]Ne guzel canim ya bende cok istiyorum aslinda ama hersey engelliyor cevre kabullenir mi dislar mi ona iyi mi geliriz kotu mu?berseyi dusunuyorum yani. Umarim tedavim guzel sonuçlanırda. Ben yine kol kanat gererim birine.
Olsun cnm durumun ne bilmiyorum ama 2 daha mantıklı . Sizde sorun neteşekkürler canım afyonda tedavi görüyorum.2 transfer beni korkutuyor şimdiden ikiz olursa diye 1 transfer de ya tutmazsa diyorum kafam çok karışık
Canim benimde 2.olcak bu. Daha o psikolojiye hic giremedim baslamis gibi bile hissedemiyorum. Tutmayabilir canim herseye hazir ol ama iyi dusun kotu olursa zaten uzulecek cok zamanimiz olmayacak mi?aglayacak cok zamanimiz olmayacak mi? O yuzden simdi guzel dusun. Bebeklerim gelecek de. Ben 1 yil sonra tekrar deniyorum ve 2 3 ay once bile asla deneyemem diyordum o yuzden knce kendini hazirla.Bende bekliyorum ama çok zormuş 2.tup bebeğe başlamak psikoloji sıfır hiç moralim yok yine tutmazsa ne yaparım diyorum off off kimse beni anlamiyo
O hic belli olmaz canim rabbim ne nasip ederse tek transferlede ikiz olabilir. 2 transfer dede tek olabilir. Doktorlar en uygunu biliyorlar duruma goreteşekkürler canım afyonda tedavi görüyorum.2 transfer beni korkutuyor şimdiden ikiz olursa diye 1 transfer de ya tutmazsa diyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?