- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.761
Canım 7. Gün değerin kaçtı ayrıca tek embriyomu yoksa çift embriyomu transfer edilmişti bende 10. Günümdeyim idrar negatif kanda deniyim dedim şansı mıCanım hiç Can'ını Sıkma. Erken daha.benim 7. Gün idrar negatifti ama kan testim pozitif geldi
Canım dönüşmedi şükür ama dünden beri hiç azalmadi. Progestanı 4 e çıkardım . Hemşirem de çok stres yaptiysan git kan ver duruma göre iğne yapalım dediLeke dediğin şey kahvedengi mi kana dönüştü mü Can'ım? Kahverengiyse doktorlar normal diyor benim ilk hamileliğimde sık sık olmuştu
Canım acaba yumurta geliştirici iğneleri de karşılar mi ki raporlu iğnemden hariç Tedaviye başlayınca doktor başka bi iğne yazmıştı 1 günlük iğneye 70 lira veriyordum, ama sanmıyorum ben o iğneleri yazcaginiarkadaşlar bişey paylaşmak istedim. belki benim gibi bilmeyen vardır. transfer sonrası biz crinone jele 78 tl oksapar iğnemin tanesine 23 tl progestan iğneye 19 tl toplamda 250 tl para ödedik. bugün 14. günüm iğnelerim bitti hastanem tüm ilaçlara devam dedi bu yüzden aile hekimliğinden yazdırdım. meğersem tüm ilaçları devlet karşılıyormuş. bana bunu hastanem hiç söylememişti. aralık ayında da almıştım bu ilaçları ama transferim ertelendiği için kullanmamıştım. elimde fazladan varlardı şimdi onlarda bitti. yani demem o ki toplam 500 tl boşu boşuna ödedik. eczanede hemşirelerde bize bu konuda hiçbirşey demedi. bilseydik aile hekiminden yazdırıp öyle alırdık. sizlerinde bilgisi olsun. sevgiler.
valla onu hiç bilmiyorum canım ya araştır ama mutlakaCanım acaba yumurta geliştirici iğneleri de karşılar mi ki raporlu iğnemden hariç Tedaviye başlayınca doktor başka bi iğne yazmıştı 1 günlük iğneye 70 lira veriyordum, ama sanmıyorum ben o iğneleri yazcagini
üzüldüm cnm ya.Rabbim sabır versin.inşallah kısa zamanda toparlanır yoluna devam edersin...Kızlar 0.34 çıktı değer . Gebelik yok yani . Hemşirem 2 gun sonra tekrarlayın dedi her ihtimale karşı . Bugün 10. Günum
Şuan seni en iyi ben anlıyorum sanırım benimde değerim sıfır çıktıKızlar 0.34 çıktı değer . Gebelik yok yani . Hemşirem 2 gun sonra tekrarlayın dedi her ihtimale karşı . Bugün 10. Günum
üzüldüm canım gerçekten. vakti değilmiş. inan ne diyeceğimi bilemiyorum. umarım en kısa zamanda tekrar dener ve bu sefer pozitif sonucu alırsın. sen dua et belki kendiliğinden oluverir. rabbim büyük. sabır ve sükunet ile bekliycez hepimiz.Kızlar 0.34 çıktı değer . Gebelik yok yani . Hemşirem 2 gun sonra tekrarlayın dedi her ihtimale karşı . Bugün 10. Günum
Canım benim bende çok üzülüyorum negatif haberlerine.Allah sabır versin en kısa zamanda bebeğine kavuşursunKızlar 0.34 çıktı değer . Gebelik yok yani . Hemşirem 2 gun sonra tekrarlayın dedi her ihtimale karşı . Bugün 10. Günum
Ben de aynen hissediyorumŞuan seni en iyi ben anlıyorum sanırım benimde değerim sıfır çıktı
Maşallah hayırlı olsun canımKizlar benimde dün novaartta transferim oldu 5.gun iki embriyom transfer yapildi 3 donduruldu 25inde gel test yapalim dediler kismet bakalim :-(
Acaba sizde mi novaartta oldunuz transfercadiprensesss canım transferim yapıldı. Sonuç bekliyorum. Tahlil günü 25 şubat perşembe.
Saol canim ins sende guzel haberler en kisa zamanda alrsn uzulme daha cok stres olma rabbim yormasn daha fazla bizleri ins kader buda bir sinavMaşallah hayırlı olsun canım
Acaba sizde mi novaartta oldunuz transfer
evet canım kafanın dolu olması ve stres zaten biz en başta 1-0 geriden başlıyoruz.
geçenler de bir arkadaşım anlattı. 12 yıldır hamile kalamıyor doktor ikisinde de bir sorun olmadığını söylüyor ve bir sürü aşılama ve tüp bebek tedavisi yok yok yok olmuyor.
artık doktor bunlara sizin bebeğiniz olamayacak dedikten sonraki 2 ay hamile kalıyor.
doktorun demesi kafanızda hep bebek bebek...
çoğu şeyi bebek işin yaptığınızdan kendinizi serbest bıraktığınızdan olmuyor demiş...
Insaallah kuzum rabbim hayrli haberler gondersin ilk mi bu benim ilk denemeBenim İstanbul Florance Nightingale de oldu bu sabah. Bu günü saymazsak 9. Gün dediler tahlili. Aynı günde yaptırıcaz, ikimiz de güzel haber alırız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?