- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.781
Insaallah kuzum rabbim hayrli haberler gondersin ilk mi bu benim ilk deneme
Benim de ilk.. İnşallah bundan sonraki denemeler kardeş için olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah kuzum rabbim hayrli haberler gondersin ilk mi bu benim ilk deneme
inşallah canım ben de bu aralar kendimiz deneyelim diye düşünüyorum ama bilemiyorum...
canım bu yaş beni de tedirgin ediyor benim yaş 38 oldu.
artık hayırlısı
geriye gitmek te istemiyorum ama bazen kendime çok kızıyorum.10 yıllık evliyim. bu zamana kadar aklın neredeydi neden tedaviye başlamadım???
hayat şartları zaten evliliğimin 10 yıl olduğuna daha inanamıyorum.yeni evliyim gibi geliyor.
sonra kiradan kurtulalaım ev sahibi olalım .borçlar biraz azalsın.derken al sana 10 yıl bebeksizzzzz
Memorial Şişli de olacak cnm bekliyorum hayırlısı diyip
Arkadaşlar günaydın test Sonucum 580 çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
arkadaşlar bişey paylaşmak istedim. belki benim gibi bilmeyen vardır. transfer sonrası biz crinone jele 78 tl oksapar iğnemin tanesine 23 tl progestan iğneye 19 tl toplamda 250 tl para ödedik. bugün 14. günüm iğnelerim bitti hastanem tüm ilaçlara devam dedi bu yüzden aile hekimliğinden yazdırdım. meğersem tüm ilaçları devlet karşılıyormuş. bana bunu hastanem hiç söylememişti. aralık ayında da almıştım bu ilaçları ama transferim ertelendiği için kullanmamıştım. elimde fazladan varlardı şimdi onlarda bitti. yani demem o ki toplam 500 tl boşu boşuna ödedik. eczanede hemşirelerde bize bu konuda hiçbirşey demedi. bilseydik aile hekiminden yazdırıp öyle alırdık. sizlerinde bilgisi olsun. sevgiler.
Ben de ilk bikac gun oldu canim hiic merak etmeKızlar dün opu yapılmıştı.çok ağrım vardı.bugün iyiyim şükür.ama bugün biraz kahverengi akıntım oldu.sizlerde de oldumu acaba.
aynen canım aklında bulunsunbizim de ilaçları aldıktan sonra aklımıza geldi acaba yazdırabilir miydik diye. demekki oluyormuş dediğin gibi. ama sağolsunlar bize de söylemediler merkezden. neyse bir dahaki tedavide aklımızda olsun.
Canım opu sonrası lekelenmele şeklinde hafif kanamalar olabilir, korkma . Şimdiden hayırlı olsun.Kızlar dün opu yapılmıştı.çok ağrım vardı.bugün iyiyim şükür.ama bugün biraz kahverengi akıntım oldu.sizlerde de oldumu acaba.
Canım benim 5. Gün embriosuydu çift transfer yapıldı. Değerim 60 geldi. Senin 5. Gün embriosuysa eğer kanda belli olur . İnşallah pozitifi görürsünCanım 7. Gün değerin kaçtı ayrıca tek embriyomu yoksa çift embriyomu transfer edilmişti bende 10. Günümdeyim idrar negatif kanda deniyim dedim şansı mı
Canım 3. Gün embriyosuydu ama malesef dün kan testi yaptırdım negatif gerçi test günüm yarın ama sıfırdan yükselme ihtimali olmadığını biliyorum oyuzden kabullendim bu başarısız denemeyiCanım benim 5. Gün embriosuydu çift transfer yapıldı. Değerim 60 geldi. Senin 5. Gün embriosuysa eğer kanda belli olur . İnşallah pozitifi görürsün
pazartesi opu yapılıp perşembe transfer olursa kaçıncı gün embiryosu oluyor.pazartesiyi sayacakmıyız kızlar.
teşekkür ederim canım..3.gün oluyor canım. pazartesi sayılmıyor
Canım 3. Gün embriyosuydu ama malesef dün kan testi yaptırdım negatif gerçi test günüm yarın ama sıfırdan yükselme ihtimali olmadığını biliyorum oyuzden kabullendim bu başarısız denemeyi
Bugün sağlık merkezinden doktora yazdırdım benimde ilaçlarımı devlet karşıladı biten ilaçlarınızı almak için aile hekimine yazdırın ve deneyin, doktor bana karşılamayabilir dedi, karşılamasada siz yazın sorun değil dedim ilaçların toplamı 100 tl yi geçti ve devlet karşılıyor çok sevindim bir yığın masrafdan sonra 100 tl masrafdan kurtulduğuma sevindim iyi mibizim de ilaçları aldıktan sonra aklımıza geldi acaba yazdırabilir miydik diye. demekki oluyormuş dediğin gibi. ama sağolsunlar bize de söylemediler merkezden. neyse bir dahaki tedavide aklımızda olsun.