- 2 Aralık 2013
- 663
- 1.016
- 133
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.721
Arkadaşlar günaydın test Sonucum 580çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
Sağol tatlım 5.gün embriyosu 10.gün bugun hiç test yapmadım evde hayalkirikligi yaşamamak için. çok zor ama test gününü bekleTebrik ederim tatlım bından önce hiç idrar testi yapmış mıydın? Kaçıncı günün bugün?
Sağol tatlım etmemmi öğrendiğimden beri hep dilimde Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Canım masallah çok sevindim senin için. Bize de dua et . Benim kahve lekelenme başladı korkuyorum
hayırlı olsun cnm çok sevindim inşallah sağlıkl kucağına alır, büyütürsün.ismimle bana dadua edersen sevinirim.ismim ayselArkadaşlar günaydın test Sonucum 580çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
çokk sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Arkadaşlar günaydın test Sonucum 580çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
hadi bakalım al bebişlerini gel.inş sıkı sıkı tutunurlar sana.Günaydın kızlar, transfere gidiyorum suyumu içe içe. :)
Sağol canım inşallah. .ettim canım aysel kulununda tüm isteyenlerin de kucağını boş bırakma dedimhayırlı olsun cnm çok sevindim inşallah sağlıkl kucağına alır, büyütürsün.ismimle bana dadua edersen sevinirim.ismim aysel
sağol canım insallahçokk sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
.insan söyleyecek teselli edecek bir söz bulamıyor.zaten teselli edilmekten de yorulduk.sadece çok üzüldüm canım.Güzel Allahım hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inş.Kizlar bugun test gunumdu malesef 0.347 yok negatif cok uzgunum evde tek kalip hungur hungur aglamak istiyorum cok kotuyum hersey guzel gidiyodu 2 tane normal gebelikte vardi hic bi sorunumda yoktu iki tane 1. Kalite taze emriyo koymuslardi ama olmadi nediyelim hayirlisi buymus yapcak bisey yok zaten bugun bebegimi tam kaybettigim gundu tam bugunddu test gunum vardir bunda bir hayir dedik inşallah ama olmadi dondurlmuslarim var 6 tane 3 e bolmusler inşallah onlardan biri tutunur sadece bana sabirli olmam gerekiyo allah buyuk bu olmadi inşallah obirkiler olur
Kaçıncı günündü tatlım bugün? Daha önce idrar testi falan da yapmış mıydın? Yoksa direk kan mı verdin?Kizlar bugun test gunumdu malesef 0.347 yok negatif cok uzgunum evde tek kalip hungur hungur aglamak istiyorum cok kotuyum hersey guzel gidiyodu 2 tane normal gebelikte vardi hic bi sorunumda yoktu iki tane 1. Kalite taze emriyo koymuslardi ama olmadi nediyelim hayirlisi buymus yapcak bisey yok zaten bugun bebegimi tam kaybettigim gundu tam bugunddu test gunum vardir bunda bir hayir dedik inşallah ama olmadi dondurlmuslarim var 6 tane 3 e bolmusler inşallah onlardan biri tutunur sadece bana sabirli olmam gerekiyo allah buyuk bu olmadi inşallah obirkiler olur
İnşallah allahim sen buyuksun sen nedesen olur sen bize hayirli evlatlar ver amin.insan söyleyecek teselli edecek bir söz bulamıyor.zaten teselli edilmekten de yorulduk.sadece çok üzüldüm canım.Güzel Allahım hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inş.
12. Gun du bugun cikmadi iste 8. Gun idrar testi yaptim ondada çıkmamisti erken yaptin kanda cikar dediler morel verdiler ama olmad cikmadKa
Kaçıncı günündü tatlım bugün? Daha önce idrar testi falan da yapmış mıydın? Yoksa direk kan mı verdin?
Arkadaşlar günaydın test Sonucum 580çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
12. Gun du bugun cikmadi iste 8. Gun idrar testi yaptim ondada çıkmamisti erken yaptin kanda cikar dediler morel verdiler ama olmad cikmad
Benim de bugün transfer dahil 7. Günüm idrarda çıkmadı benim de tutmadı sanırım
benimde dün 14.günde kan verdim bugün çıktı 498. bana da fazla geldi hemşire çok normal herşey yolunda dedi. 10 gün sonraya kese için randevu verdi. valla bıraktım acaba normal mi değer acaba kimin ne kadar çıkmış diye araştırmayı. gördüm ki hiç belli olmuyor ve her bünyenin farklı. sende kafana takma nolur. oluruna bırak. zaten değerin normal :)cnm tebrık ederım kacıncı gun embrıosuydu allahh saglıkla kucagına almyı nasıp etsın :)
benım 5. gun embrıosu ve 14. gun kan tahlılım 429 cıktı dusukmu yaaaa
12. Gun du bugun cikmadi iste 8. Gun idrar testi yaptim ondada çıkmamisti erken yaptin kanda cikar dediler morel verdiler ama olmad cikmad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?