2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım neden canın sıkıldı?

Akşamüstü eşim aradı ananelerine ugrayacakmis. Söyleyecek misin dedim. Çünkü annemin bildiğini bilmiyor ve ben artık annemin bildiğini gizlemek istemiyorum. Sonuçta annem burnumun dibinde ve bakımına ihtiyacım olacak. Ne soyliycem Nası soyliycem sen söyledin mi dedi. Söylemedim ama yarın mecbur soyliycem bana kim bakacak dedim. Annemi de sen ara söyle çağır dedi. Ne soyliycem ben dedim. Ben ne soyliycem ne olacak yarın biliyom mu ki. Nası ya dedim ne anlatiyorum ben günlerdir transfer olacak ve ben 3-4 gün yaticam dedim kapattık öylece telefonu. Fittirdim ya.. Adamın dünyadan haberi yok. Çok yalnız hissettim kendimi. Sonra dayanamadım hadi ariyim kayınvalideyi soyliyim dedim. Soyliyim ki ister gelsin ister gelmesin anneme de yol açılsın. Aradım esim sadece yarın bize goturuyom sizi demiş. Misafir varmış gerisini anlatmamış. Ben dedim tüp bebek yapıyoruz yarın yerleştirilecek. Ne sorsa beğenisiniz?? Esimden olup olmadığını sordu? Yanı cahilligin bu kadarı. Tüp bebeği ne saniyorsa. Kayinpederim de böbrek taşı kızdırıyor. Başladı hemen neden böyle oluyo bilmem ne. Dedim ne oluyo E adam böyle sen böyle. Dedim bi böbrek taşı onda mi var. Ben neymisim ben memnunum halimden. 10 gün sonra belli olacak ne olduğu böyle yapacaksan..... Dedim hemen çark etti. Yok yok bisey demiyom bilmem ne.. Eşim geldi söyledim o da annesinin dediğini sorunun ondan mi olduğunu sordu sanarak sen de öyle demistin siz kadınlar hep aynisiniz dedi. Anlamadı tabi daha fazla canımı sıkmak istemedim.

Kayinvalidem belinden dizlerinden rahatsız evin içinde tutunarak iki büklüm yuruyor, kayınpeder zaten bu ara mahvoldu ağrıdan sancidan böbrek taşı yüzünden. Ben karatay beslenmesi uyguluyorum bir zamandır. Kayinvalidemin yemekleri kesinlikle uymuyor bana. Geçen yıl ameliyat oldugumda sözde bana bakmisti. Yemek yapmaya bile usenmisti. Geçmiş olsun gelenlere iken etmek için kalkıp kek bile yapmıştım. Sözün özü ben annemin yanımda olmasını istiyorum. Eşim de yarın annesini babasını toplayıp getirecek basıma. İnşallah 3-4 gün kalmazlar. Yoksa yandım ben. Cahil cahil konuşup canımı sikacagi kesin. Geçen yıl ameliyattan sonra sana bisey olsa oğlum naapardi demisligi vardır zira. Sabır ya Rabbim..
 
Kıyamam canım ya.işin gerçekten zor.bizde sabah hastaneye gidiyoruz opu için eşimle daha önce 40 kere anlattım anlamıyo şimdi transfer mi olcak diye soruyo.neyi transfer etcekler acaba toplamadan diyorum bakıyo öyle.vazgeçtim anlatmaktan.
 
Herkese hayırlı geceler,sonuçları yarın belli olacak arkadaşlar İnşallah güzel haberler verirsiniz,hayırlısıyla pozitif olur. Benim test günüm perşembe,bugün kan tahlili yaptırdım 0,1 çıktı.Negatifle sonuçlanacağını biliyordum ve kendimi hazırlamıştım zaten.Hepinizden güzel haberler duymak dileğiyle Allaha emanet olun.




2
 
evet canım kafanın dolu olması ve stres zaten biz en başta 1-0 geriden başlıyoruz.
geçenler de bir arkadaşım anlattı. 12 yıldır hamile kalamıyor doktor ikisinde de bir sorun olmadığını söylüyor ve bir sürü aşılama ve tüp bebek tedavisi yok yok yok olmuyor.
artık doktor bunlara sizin bebeğiniz olamayacak dedikten sonraki 2 ay hamile kalıyor.
doktorun demesi kafanızda hep bebek bebek...
çoğu şeyi bebek işin yaptığınızdan kendinizi serbest bıraktığınızdan olmuyor demiş...
 
canım bu yaş beni de tedirgin ediyor benim yaş 38 oldu.
artık hayırlısı
geriye gitmek te istemiyorum ama bazen kendime çok kızıyorum.10 yıllık evliyim. bu zamana kadar aklın neredeydi neden tedaviye başlamadım???
hayat şartları zaten evliliğimin 10 yıl olduğuna daha inanamıyorum.yeni evliyim gibi geliyor.
sonra kiradan kurtulalaım ev sahibi olalım .borçlar biraz azalsın.derken al sana 10 yıl bebeksizzzzz
 

canım . transfer sonrası insan çok hassas oluyor. hele kendi evnde yatıp h birsey yapamayınca sıkılıyor. yalnız olsan daha iyi stres sıkıntı olmaması da önemli bu süreçte, inşallah kayınvalidenler canını sıkmazlar
 
Siz ne zaman yapmıştınız? Bu test 4 gün önceye kadar gösteriyor ya ondan üzüldüm


kımı testlerde negatıf cıksa bıle kanda pozıtıf cıkıyokı ben bı kac kısıye sahıt oldum kan pozıtıf dedı ama ıdrar testı gene negatıf verıyodu o yuzden erken dedım

benım 8. gun kanda 39 cıktı

bence bekle belırtı de arama cnm moral ınan cok onemlı herkeste farklı gunlerde cıkıyo ıcını ferah tut:)
 
İnşallah öyledir canım ya dünden beri ağzımın tadı çok kötü tam heveslendiydim herhalde hamileyim diye .. İnşallah test yanlıştır ne diyeyim
 
canım kimseye ihtiyacın yok ki, benim de kimsem üstelik eşim de yoktu transferden bir gün sonra gitti. Zaten hasta değilsin ve ayağa kalktığında herhangi bir ağrın olmuyor. İlk gün yemek için kalkarsın yerinden, ister dışardan söylersin ister bir gün önce eşin ya da sen yaparsın sonraki gün kalkabilirsin zaten. Ben hiç öyle yatmadım transferden sonraki gün bile dışarı kafeye gittim oturdum doşatım biraz. Kendini yormadığın sürece bir sıkınt olacağını sanmıyorum boşuna çağırmışsın kendi canını sıktığın da yanına kalmış canım. Stres hepsinden kötü. Stres yapma içini ferah tut canım her şey yolunda gidecek.
 
Arkadaşlar günaydın test Sonucum 580 çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
Tebrik ederim tatlım bından önce hiç idrar testi yapmış mıydın? Kaçıncı günün bugün?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…