- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.701
Canım neden canın sıkıldı?
Kıyamam canım ya.işin gerçekten zor.bizde sabah hastaneye gidiyoruz opu için eşimle daha önce 40 kere anlattım anlamıyo şimdi transfer mi olcak diye soruyo.neyi transfer etcekler acaba toplamadan diyorum bakıyo öyle.vazgeçtim anlatmaktan.Akşamüstü eşim aradı ananelerine ugrayacakmis. Söyleyecek misin dedim. Çünkü annemin bildiğini bilmiyor ve ben artık annemin bildiğini gizlemek istemiyorum. Sonuçta annem burnumun dibinde ve bakımına ihtiyacım olacak. Ne soyliycem Nası soyliycem sen söyledin mi dedi. Söylemedim ama yarın mecbur soyliycem bana kim bakacak dedim. Annemi de sen ara söyle çağır dedi. Ne soyliycem ben dedim. Ben ne soyliycem ne olacak yarın biliyom mu ki. Nası ya dedim ne anlatiyorum ben günlerdir transfer olacak ve ben 3-4 gün yaticam dedim kapattık öylece telefonu. Fittirdim ya.. Adamın dünyadan haberi yok. Çok yalnız hissettim kendimi. Sonra dayanamadım hadi ariyim kayınvalideyi soyliyim dedim. Soyliyim ki ister gelsin ister gelmesin anneme de yol açılsın. Aradım esim sadece yarın bize goturuyom sizi demiş. Misafir varmış gerisini anlatmamış. Ben dedim tüp bebek yapıyoruz yarın yerleştirilecek. Ne sorsa beğenisiniz?? Esimden olup olmadığını sordu? Yanı cahilligin bu kadarı. Tüp bebeği ne saniyorsa. Kayinpederim de böbrek taşı kızdırıyor. Başladı hemen neden böyle oluyo bilmem ne. Dedim ne oluyo E adam böyle sen böyle. Dedim bi böbrek taşı onda mi var. Ben neymisim ben memnunum halimden. 10 gün sonra belli olacak ne olduğu böyle yapacaksan..... Dedim hemen çark etti. Yok yok bisey demiyom bilmem ne.. Eşim geldi söyledim o da annesinin dediğini sorunun ondan mi olduğunu sordu sanarak sen de öyle demistin siz kadınlar hep aynisiniz dedi. Anlamadı tabi daha fazla canımı sıkmak istemedim.
Kayinvalidem belinden dizlerinden rahatsız evin içinde tutunarak iki büklüm yuruyor, kayınpeder zaten bu ara mahvoldu ağrıdan sancidan böbrek taşı yüzünden. Ben karatay beslenmesi uyguluyorum bir zamandır. Kayinvalidemin yemekleri kesinlikle uymuyor bana. Geçen yıl ameliyat oldugumda sözde bana bakmisti. Yemek yapmaya bile usenmisti. Geçmiş olsun gelenlere iken etmek için kalkıp kek bile yapmıştım. Sözün özü ben annemin yanımda olmasını istiyorum. Eşim de yarın annesini babasını toplayıp getirecek basıma. İnşallah 3-4 gün kalmazlar. Yoksa yandım ben. Cahil cahil konuşup canımı sikacagi kesin. Geçen yıl ameliyattan sonra sana bisey olsa oğlum naapardi demisligi vardır zira. Sabır ya Rabbim..
evet canım kafanın dolu olması ve stres zaten biz en başta 1-0 geriden başlıyoruz.son cümlen benim için de geçerli canım. biz de düşünüyoruz. başlasak mııı,bikaç ay ara mı versek? bu ay zaten kendimiz deneyeceğiz de,ondan sonra hemen başlasak mı,yoksa biraz kendimizi dinlesek,yeni tedaviye mi hazırlansak,kararsızım. biraz besinlerle ve spor yaparak kendime gelmek istiyorum. akupunktur düşünüyorum.
kafam çok dolu,rahat değilim. bunlar da etkiler tedaviyi.
inşallah canımgeçmiş olsun canım bu arada. inşallah hemen hamile kalırsın,engellerin kalkmış.
inşallah canım ben de bu aralar kendimiz deneyelim diye düşünüyorum ama bilemiyorum...1250 mi 12500 mü canım
canım bu yaş beni de tedirgin ediyor benim yaş 38 oldu.istanbulda birkaç hastan belirleyip,aynı güne randevu alıp,gidip görüşeceğiz,hangisi içimize sinerse 3.yü orada başlayacağız. belki bize de önerirler,bilemiyorum. benim de yaş 33 olacak martta. bu yaş mevzusu da benı geriyor,zaman azalıyor gibi geliyor
Akşamüstü eşim aradı ananelerine ugrayacakmis. Söyleyecek misin dedim. Çünkü annemin bildiğini bilmiyor ve ben artık annemin bildiğini gizlemek istemiyorum. Sonuçta annem burnumun dibinde ve bakımına ihtiyacım olacak. Ne soyliycem Nası soyliycem sen söyledin mi dedi. Söylemedim ama yarın mecbur soyliycem bana kim bakacak dedim. Annemi de sen ara söyle çağır dedi. Ne soyliycem ben dedim. Ben ne soyliycem ne olacak yarın biliyom mu ki. Nası ya dedim ne anlatiyorum ben günlerdir transfer olacak ve ben 3-4 gün yaticam dedim kapattık öylece telefonu. Fittirdim ya.. Adamın dünyadan haberi yok. Çok yalnız hissettim kendimi. Sonra dayanamadım hadi ariyim kayınvalideyi soyliyim dedim. Soyliyim ki ister gelsin ister gelmesin anneme de yol açılsın. Aradım esim sadece yarın bize goturuyom sizi demiş. Misafir varmış gerisini anlatmamış. Ben dedim tüp bebek yapıyoruz yarın yerleştirilecek. Ne sorsa beğenisiniz?? Esimden olup olmadığını sordu? Yanı cahilligin bu kadarı. Tüp bebeği ne saniyorsa. Kayinpederim de böbrek taşı kızdırıyor. Başladı hemen neden böyle oluyo bilmem ne. Dedim ne oluyo E adam böyle sen böyle. Dedim bi böbrek taşı onda mi var. Ben neymisim ben memnunum halimden. 10 gün sonra belli olacak ne olduğu böyle yapacaksan..... Dedim hemen çark etti. Yok yok bisey demiyom bilmem ne.. Eşim geldi söyledim o da annesinin dediğini sorunun ondan mi olduğunu sordu sanarak sen de öyle demistin siz kadınlar hep aynisiniz dedi. Anlamadı tabi daha fazla canımı sıkmak istemedim.
Kayinvalidem belinden dizlerinden rahatsız evin içinde tutunarak iki büklüm yuruyor, kayınpeder zaten bu ara mahvoldu ağrıdan sancidan böbrek taşı yüzünden. Ben karatay beslenmesi uyguluyorum bir zamandır. Kayinvalidemin yemekleri kesinlikle uymuyor bana. Geçen yıl ameliyat oldugumda sözde bana bakmisti. Yemek yapmaya bile usenmisti. Geçmiş olsun gelenlere iken etmek için kalkıp kek bile yapmıştım. Sözün özü ben annemin yanımda olmasını istiyorum. Eşim de yarın annesini babasını toplayıp getirecek basıma. İnşallah 3-4 gün kalmazlar. Yoksa yandım ben. Cahil cahil konuşup canımı sikacagi kesin. Geçen yıl ameliyattan sonra sana bisey olsa oğlum naapardi demisligi vardır zira. Sabır ya Rabbim..
Memorial Şişli de olacak cnm bekliyorum hayırlısı diyipbana biraz pahalı geldi de canım,ondan sordum,gerçi bilmiyorum fiyatları,belki budur normali ama baya çokmuş.hangi hastanede yaptırıyorsun.
Kızlar bugün transfer günümü saymazsak 6. Günüm ve predictor early ile test yaptım negatif çıktı
normal cunku erken daha :)
Siz ne zaman yapmıştınız? Bu test 4 gün önceye kadar gösteriyor ya ondan üzüldüm
İnşallah rahat bir transfer geçirirsin çok su içmene gerek yok kendini boşuna kasma derim.Günaydın kızlar, transfere gidiyorum suyumu içe içe. :)
İnşallah öyledir canım ya dünden beri ağzımın tadı çok kötü tam heveslendiydim herhalde hamileyim diye .. İnşallah test yanlıştır ne diyeyimkımı testlerde negatıf cıksa bıle kanda pozıtıf cıkıyokı ben bı kac kısıye sahıt oldum kan pozıtıf dedı ama ıdrar testı gene negatıf verıyodu o yuzden erken dedım
benım 8. gun kanda 39 cıktı
bence bekle belırtı de arama cnm moral ınan cok onemlı herkeste farklı gunlerde cıkıyo ıcını ferah tut:)
canım kimseye ihtiyacın yok ki, benim de kimsem üstelik eşim de yoktu transferden bir gün sonra gitti. Zaten hasta değilsin ve ayağa kalktığında herhangi bir ağrın olmuyor. İlk gün yemek için kalkarsın yerinden, ister dışardan söylersin ister bir gün önce eşin ya da sen yaparsın sonraki gün kalkabilirsin zaten. Ben hiç öyle yatmadım transferden sonraki gün bile dışarı kafeye gittim oturdum doşatım biraz. Kendini yormadığın sürece bir sıkınt olacağını sanmıyorum boşuna çağırmışsın kendi canını sıktığın da yanına kalmış canım. Stres hepsinden kötü. Stres yapma içini ferah tut canım her şey yolunda gidecek.Akşamüstü eşim aradı ananelerine ugrayacakmis. Söyleyecek misin dedim. Çünkü annemin bildiğini bilmiyor ve ben artık annemin bildiğini gizlemek istemiyorum. Sonuçta annem burnumun dibinde ve bakımına ihtiyacım olacak. Ne soyliycem Nası soyliycem sen söyledin mi dedi. Söylemedim ama yarın mecbur soyliycem bana kim bakacak dedim. Annemi de sen ara söyle çağır dedi. Ne soyliycem ben dedim. Ben ne soyliycem ne olacak yarın biliyom mu ki. Nası ya dedim ne anlatiyorum ben günlerdir transfer olacak ve ben 3-4 gün yaticam dedim kapattık öylece telefonu. Fittirdim ya.. Adamın dünyadan haberi yok. Çok yalnız hissettim kendimi. Sonra dayanamadım hadi ariyim kayınvalideyi soyliyim dedim. Soyliyim ki ister gelsin ister gelmesin anneme de yol açılsın. Aradım esim sadece yarın bize goturuyom sizi demiş. Misafir varmış gerisini anlatmamış. Ben dedim tüp bebek yapıyoruz yarın yerleştirilecek. Ne sorsa beğenisiniz?? Esimden olup olmadığını sordu? Yanı cahilligin bu kadarı. Tüp bebeği ne saniyorsa. Kayinpederim de böbrek taşı kızdırıyor. Başladı hemen neden böyle oluyo bilmem ne. Dedim ne oluyo E adam böyle sen böyle. Dedim bi böbrek taşı onda mi var. Ben neymisim ben memnunum halimden. 10 gün sonra belli olacak ne olduğu böyle yapacaksan..... Dedim hemen çark etti. Yok yok bisey demiyom bilmem ne.. Eşim geldi söyledim o da annesinin dediğini sorunun ondan mi olduğunu sordu sanarak sen de öyle demistin siz kadınlar hep aynisiniz dedi. Anlamadı tabi daha fazla canımı sıkmak istemedim.
Tebrik ederim tatlım bından önce hiç idrar testi yapmış mıydın? Kaçıncı günün bugün?Arkadaşlar günaydın test Sonucum 580çok şükür Rabbime ... İnşallah test günunu bekleyen bebek ozlemi ceken herkesin duasını kabul etsin Allahım. . Sanki bi rüyada gibiyim şu an bin şükür. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?