- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.701
Canım neden canın sıkıldı?
Akşamüstü eşim aradı ananelerine ugrayacakmis. Söyleyecek misin dedim. Çünkü annemin bildiğini bilmiyor ve ben artık annemin bildiğini gizlemek istemiyorum. Sonuçta annem burnumun dibinde ve bakımına ihtiyacım olacak. Ne soyliycem Nası soyliycem sen söyledin mi dedi. Söylemedim ama yarın mecbur soyliycem bana kim bakacak dedim. Annemi de sen ara söyle çağır dedi. Ne soyliycem ben dedim. Ben ne soyliycem ne olacak yarın biliyom mu ki. Nası ya dedim ne anlatiyorum ben günlerdir transfer olacak ve ben 3-4 gün yaticam dedim kapattık öylece telefonu. Fittirdim ya.. Adamın dünyadan haberi yok. Çok yalnız hissettim kendimi. Sonra dayanamadım hadi ariyim kayınvalideyi soyliyim dedim. Soyliyim ki ister gelsin ister gelmesin anneme de yol açılsın. Aradım esim sadece yarın bize goturuyom sizi demiş. Misafir varmış gerisini anlatmamış. Ben dedim tüp bebek yapıyoruz yarın yerleştirilecek. Ne sorsa beğenisiniz?? Esimden olup olmadığını sordu? Yanı cahilligin bu kadarı. Tüp bebeği ne saniyorsa. Kayinpederim de böbrek taşı kızdırıyor. Başladı hemen neden böyle oluyo bilmem ne. Dedim ne oluyo E adam böyle sen böyle. Dedim bi böbrek taşı onda mi var. Ben neymisim ben memnunum halimden. 10 gün sonra belli olacak ne olduğu böyle yapacaksan..... Dedim hemen çark etti. Yok yok bisey demiyom bilmem ne.. Eşim geldi söyledim o da annesinin dediğini sorunun ondan mi olduğunu sordu sanarak sen de öyle demistin siz kadınlar hep aynisiniz dedi. Anlamadı tabi daha fazla canımı sıkmak istemedim.
Kayinvalidem belinden dizlerinden rahatsız evin içinde tutunarak iki büklüm yuruyor, kayınpeder zaten bu ara mahvoldu ağrıdan sancidan böbrek taşı yüzünden. Ben karatay beslenmesi uyguluyorum bir zamandır. Kayinvalidemin yemekleri kesinlikle uymuyor bana. Geçen yıl ameliyat oldugumda sözde bana bakmisti. Yemek yapmaya bile usenmisti. Geçmiş olsun gelenlere iken etmek için kalkıp kek bile yapmıştım. Sözün özü ben annemin yanımda olmasını istiyorum. Eşim de yarın annesini babasını toplayıp getirecek basıma. İnşallah 3-4 gün kalmazlar. Yoksa yandım ben. Cahil cahil konuşup canımı sikacagi kesin. Geçen yıl ameliyattan sonra sana bisey olsa oğlum naapardi demisligi vardır zira. Sabır ya Rabbim..