2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar


inşallah pozitif olur.
 

son cümlen benim için de geçerli canım. biz de düşünüyoruz. başlasak mııı,bikaç ay ara mı versek? bu ay zaten kendimiz deneyeceğiz de,ondan sonra hemen başlasak mı,yoksa biraz kendimizi dinlesek,yeni tedaviye mi hazırlansak,kararsızım. biraz besinlerle ve spor yaparak kendime gelmek istiyorum. akupunktur düşünüyorum.
kafam çok dolu,rahat değilim. bunlar da etkiler tedaviyi.
 

geçmiş olsun canım bu arada. inşallah hemen hamile kalırsın,engellerin kalkmış.
 
Canim benimki de oyle miydi bilmiyorim ama dr az dozajda hormon verdi. Sadece adetin 3. Gunu toplam 6-7 yumurta vardi onu buyutmeye calisti. Az yumurtan olursa kalitesi fazla olur dedi. 6 tane toplandi sadece 4 tanesi dollendi pgt sonrasi 2 tanesi konuldu simdilik tuttu cok sukur. İnsallah senin de diger denemen basarili olur dualarim seninle uzme kendini.
 

1250 mi 12500 mü canım
 

bu bahsettiğim tedavi olabilir canım. doktoruna gittiğin zaman sorar mısın,mini tüp bebek tedavisi mi diye? eğer öyleyse bana da umut olur.
senin sorunun neydi,yani rezerv azlığı mı vardı?
sağol canım,inşallah bir gün pozitifi görürüz. siz bize dua edin,hamilelerin duası kabul olurmuş.
 
İsminin kisa protokol oldugunu soylemisti ama dozaj olarak 185 ml kullandirdi 6 gun bir cok insan yuksek basamisti ama boyle uyguladi. Rezerv sıkıntısından bahsetmedi ama yasim 36 olmak uzere yumurtanin cok olmasinin bir anlami yok yasi ileri oldugundan bakalim kaci kaliteli dedi ve 4 tanesi dollenecek kalitede cikti iki embriyo da ozurlu geldi. Mutlaka pgt tavsiye ederim canim diger ikisini koysaydik ya tutmazdi ya duserdi dedi aklinda bulunsun. pgt olmasina ragmen dusuk yapan arkadaslar oldu yine de ama ne bileyim iste embriyo az olunca mantikli geliyor bana.
 
Eşim doktoru arıyalım diyo.ben yok boşver ben kızlara sordum gerek yok normalmiş diyorum artık o durumdayız artık.hep destek tam destek

KK böyle birşey işte. Birlikten kuvvet doğuyor. Benim de canım sıkıldı akşamüstü paylasıcam birazdan sizinle

istanbulda tedavi gören arkadaşlar hangi merkezlere gidiyorsunuz,tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?

İstanbul Florance Nightingale Prof Bülent Baysal canım. Şimdiye kadar bir sıkıntı yasamadim. Bülent hoca, hemşireler, embriyolog gayet ilgili ve samimi. İnşallah sonuç da memnuniyeti artırır.
 
1250 mi 12500 mü canım
12500 cnm o yüzden biraz beklemem gerek.Başka bir doktora d güvenemiyormus. Yumurta rezervine zarar verilebilirmiş.Bu konu da çok basarili bir doktor.Parasal olarak insan zorlanıyor. Geçen ay tup bebek TDV 9000 'e yakın gitti.Bizde is adamı değiliz ki altı üstü memuruz
 
eşim dynabeille almış canım arı sütü bal poleni.
İnşallah şifa olur canım diğer dediklerimede dikkat et :)
banada mini IVF uygulandı canım rezerv alıcı durumunda daha az ama kalitelinyumurta edinmek için hem fazla hormon yüklenmemiş oluyosun hemde az tutuyor ilaclar maliyet acisindan
 
Canım neden canın sıkıldı?
 

istanbulda birkaç hastan belirleyip,aynı güne randevu alıp,gidip görüşeceğiz,hangisi içimize sinerse 3.yü orada başlayacağız. belki bize de önerirler,bilemiyorum. benim de yaş 33 olacak martta. bu yaş mevzusu da benı geriyor,zaman azalıyor gibi geliyor
 

teşekkürler canım.inşallah :)
 

bana biraz pahalı geldi de canım,ondan sordum,gerçi bilmiyorum fiyatları,belki budur normali ama baya çokmuş.hangi hastanede yaptırıyorsun.
 

mantıklı geldi bana bu tedavi. uygulananlar arasında benım oldugum hasta grubu var. 2 tedavimde de yüksek dozlarda ilaç verildi. 6-7 yumurta büyüdü ama toplandıktan sonra 2 tanesi işe yarardı. o 2 taneden de sadece biri döllendi,o da orta kalite oldu. ilaçlar daha ucuza gelyormuş ama tedavi ücreti yani merkze ödediğimiz ücret klasik tüp bebekle aynıymış,oyle mı?

rezerv alıcı,rezerv azlığı mı demek istedin:)
 

aynen canım,cok pahalı tedaviler bunlar. memur memurun halinden anlar:)
bizim raporlu olduğu halde yine bir sürü para ödedik,bu da son hakkımız,bu da olmazsa,başbaşa kalacağız kendimizle,devletten gelen destek de bitecek. allah yardımcımız olsun:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…