- 1 Şubat 2016
- 3
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi hilal 3721
amin cümlemizin inş....Allah devamını en güzel şekliyle getirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cümlemizin inş....Allah devamını en güzel şekliyle getirsin
Bence senin is tamam arkadaşımBenim de kasıklarımda sürekli hareketlilik var arada sancı da oluyo belde ve kasıklarda. Göğüslerim de şişti biraz. Tabi bunlar regl belirtisi de olabilir. ama farklı hissediyorum. İki gün sonra belli olucak
Benimde tahlil 12 subat bugun 6.saga tarafta agrim oliyo gece sola yatiyorum. Hayir olsun inşallahMerhaba arkadaşlar benimde bugün 6.günüm test günüm 11 şubat sağ kaşığımda ağrı ve ayağımda uyuşma oluyor sizin nasıldı
Hayırlısı olsun herkes için Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenimde tahlil 12 subat bugun 6.saga tarafta agrim oliyo gece sola yatiyorum. Hayir olsun inşallah
Canim merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyoMerhaba arkadaşlar. Benimde 6 Şubat test günüm. İlk denemem kimyasal gebelik oldu. Bu sefer olur inşallah yaa bir sürü eziyet çekiyoruz.
Erken düşüğün tıptaki adı. Gebelik kan testinde belli olduktan bir hafta sonra sonlandı.Canim merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyo
Hmm canım benim 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük mustuk bunla ilgili bi bilgin varmı canimErken düşüğün tıptaki adı. Gebelik kan testinde belli olduktan bir hafta sonra sonlandı.
Bebek rahme geç yerleşince kalp atışı geç duyulabiliyor diye biliyorum canım. Duyarsınız inş bir sonraki muayenende. Bu arada benim 6 subat test günümdü. bhcg 56.8 çıktı. ikinci de 121 çıktı. Heyecanlı ve endiseliyim İki hafta sonra keseyi görmek için ultrasona çağırdı doktorum.nasil geçecek zaman..Hmm canım benim 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük mustuk bunla ilgili bi bilgin varmı canim