• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi ve beslenme :)

Doktor Akdeniz tipi beslenme diye vurgulamıştı ona dikkat ettim. Paketli bir şey tüketmedim. Kabak çekirdeği, ananas, ceviz badem yedim düzenli. İki gün yattım. İşe gitmedim ama hareket olması için dışarı çıktım yürüdüm biraz. Zaten iğne için de çıkmak durumunda kalmıştım. Ufak ufak yemek vs yapmıştım. Ama uzun süreli ayakta durmadım. Aslında normal hayata devam etmek daha iyi. Bir de kimseye bahsetmemekte iyi. Kimse soramıyor bilmiyor. Açıklama yapmak zorunda hissetmek zor.
Ben baya gerginim yaa heyecandan uyuyamıyorum :((

Ahh canııım benim Rabbim emeklerimizin karşılığını inşallah verir. Gerçekten çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bu zorlu süreçde biz de elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah’ın takdiri. İnşallah bebişlerimiz bize tutunur. Ben avokadodan nefret ederim kusarım yani o derece. Ama yumurta ceviz vs onları normal hayatımda da yiyorum. Sadece sigara kullanıyorum ama transfer olunca kesinlikle bırakmam gerek. Sanırım bir tek o beni zorlayacak sizde de var mı sigara :(
Bende sigara kullaniyordum transfer oldukdan sonra birda agzima surmedim cnm bebiş daha onemli içme onca emek veriliyir sonucda halada kullanmiyorum ben bebişime saglikla kavusdum darisi sizlere inslh 🤲

Bende sigara kullaniyordum transfer oldukdan sonra birda agzima surmedim cnm bebiş daha onemli içme onca emek veriliyir sonucda halada kullanmiyorum ben bebişime saglikla kavusdum darisi sizlere inslh 🤲
Canım bende bugün içtim son sigaramı veda ettim sigaraya. Transfer olucam bugün çok heyecanlıyım. Peki transferden sonra sigarayı aramadınız mı bunu baskılamak için neler yaptınız

Canım bende bugün içtim son sigaramı veda ettim sigaraya. Transfer olucam bugün çok heyecanlıyım. Peki transferden sonra sigarayı aramadınız mı bunu baskılamak için neler yaptınız
Rabbim emeklernizi boşa çıkarmasın bebisin sıkı sıkı tutunsun sana cnm evet tabiki aklıma geliyordu ama bebegimde aklıma geliyordu ve bebegim daha baskin çıkdı kendimi saglikli beslenmeye odakladim icin sigara adına bise yapmadim baskilamak icin cnm ama sen bunun yerine aklina geldikce çig kabak cekirdegi tukete bilirwin hem faydali hem oyalanmak adina hepiniz guzel haberlerinizi paylasirsinjz umarim ben dogum yapdim cnm benim bebis 53 günlük oldu bile darısı sizlere sizlerde saglikla kavuşun😘

Back