Ayyy sende Aret hocanın hastasısın. İnşallah benimde ilk seferde bebeğim olur kucağıma alırım. Hatta ikiz olsa çok güzel olurBol su içtim paketli gıdadan uzak durdum cebimde ve evde gözümün önünde hep atıştırmalık olarak kabak çekirdeği, ceviz ve badem oldu. Sabah kahvaltılarımda yumurta ve avokadoyu (zeytin yağı, ve beyaz peynir ile şenlendirerek) eksik etmedim. Gazlı içeceklerden, alkolden uzak durdum. Haftada 2 en az 1 somon tükettim bu dediklerime opu dan sonra başladım ve transfer sonrası düzenli devam ettim. Sonra zaten iştahsızlık mide bulantıları arttı:) ikiz hamile kaldım. Her gün temiz havada düz yolda yürüyüs yaptım 20 dk yarım saatte olsa yapın mutlaka. Kesinlikle hareketsiz kalmadım. Ama transfer sonrası bulaşık makinesi dizmedim, çamasır makinesi doldurup boşaltmadım, yer silmedim, tabak ya da herhangi bisi almak için yukarı uzanmadım, ayakkabımı bağlamadım. Prenses gibiydim o konuda. En en en önemlisi stresten uzak durdum beni strese sokan neyse onu sıfırladım. Ben işkoliğim ve işim stresli. Transfer olduğum hafta 1 hafta işten izin aldım. Aynı hafta eşimde evden calıstı. Durumu o şekilde aştık. Dilerim ve gönülden isterim hepinizin transferi pozitif olsun ve evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın