2016 Ocak AnneLeri..

Canım bana doktor metsil verdi ama peketkili olmadı zinco aliyim kimonu ne kadar kullaniyorsun
Bi cay bardagina bi cay kasigi kimyon koyup ustune sicak su koyuyorum ilininca iciyorum canim beni de rahatlatiyo oglumada Iyi geliyo zincoyuda gunde 3 kez 5er damla veriyodum artik azaltmaya basladim ihtiyac duyarsak veriyorum bi Kac gundur ama gunde iki defa 4er damla kadar yavas yavas azaltiyorum ki bunyesi alismasin tamamen ona bagimli olmayalim bide:)

heyet raporumu aldın yoksa haftalık mı?ben de öğretmenim 19.nidanda başlıcam .kafam karışık
Heyet aldim canım 45 gün.seminere kadar da alacam.çünkü yolum günlük 280 km...5 saat sürüyor...boyun fıtığım da ilerledi yollar sayesinde..hiç acımıyor alıyorum rapor...seneye de ücretsize ayrilcam ins.

Kızlar gaz için kimyonu deneyecem ama zinco baya etkili benim de iznim 28 martta bitiyor ücretsiz izne geciyorum baya borcumuz var Ama eşim istemiyor rapor bir de çok zor veriyorlar raporu bulması zor hayırlısı bakalım tek maaşla gecinecez bir şekilde

ogret_menim ben dersaneyi birakmistim Ozel derslere de devam etmeyecektim suan biraz ihtiyacimiz var bi ders cikti kara kara dusunuyorum kayinvalidem bana birakin diyo idare ederiz 2 ay diyo emzirme olayi kafami kurcaliyo kiyamiyorumda hafta ici iki aksam 3 saat birakicam bide haftasonu 4 5 saat bugun haber vericem veliye bakalim hayirlisi hepimizin hakkinda Rabbim yavrularimiz icin en hayirlisini versin

Evet bu donemde kiyamiyor insan benim iki aylik olucak haziranda birakicam baslamaya karar verirsem sayet sagicam sutumu insallah memeden sogumaz

Evet bu donemde kiyamiyor insan benim iki aylik olucak haziranda birakicam baslamaya karar verirsem sayet sagicam sutumu insallah memeden sogumaz
Canım çok küçükler ya ben de kiyamiyorum benim is de çok uzak her gün git gel 3 saat ev yakin olsa calisirim sut izni falan alırım ama çok zor benim iki yıl yazdim dilekçeyi kullanacam çünkü büyüdükçe daha çok baglaniyorum uyurken bile özlüyorum pasami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…