40 cc suya yarım çay kaşığı kimyon ,yrm çay kaşığından az şeker koyup kaynatıyorum.tülbentle falan süzüyorum her sabah bi çay kaşığı veriyorumKızlar kimyonu nasıl iciyirsunuz ben de deneyim bebeğine ilac vermek istemiyorum
Ben kendim iciyorum cnm kimyonu bebegime de bitkisel yaglardan olusan zinco damla veriyorum cnmKızlar kimyonu nasıl iciyirsunuz ben de deneyim bebeğine ilac vermek istemiyorum
Canım bana doktor metsil verdi ama peketkili olmadı zinco aliyim kimonu ne kadar kullaniyorsunBen kendim iciyorum cnm kimyonu bebegime de bitkisel yaglardan olusan zinco damla veriyorum cnm
Bi cay bardagina bi cay kasigi kimyon koyup ustune sicak su koyuyorum ilininca iciyorum canim beni de rahatlatiyo oglumada Iyi geliyo zincoyuda gunde 3 kez 5er damla veriyodum artik azaltmaya basladim ihtiyac duyarsak veriyorum bi Kac gundur ama gunde iki defa 4er damla kadar yavas yavas azaltiyorum ki bunyesi alismasin tamamen ona bagimli olmayalim bide:)Canım bana doktor metsil verdi ama peketkili olmadı zinco aliyim kimonu ne kadar kullaniyorsun
Benim izin dün bitti,rapor aldım cnm sen napicaksin?Kizlar ise baslayaniniz var mi nasil idare ediyosunuz
heyet raporumu aldın yoksa haftalık mı?ben de öğretmenim 19.nidanda başlıcam .kafam karışıkBenim izin dün bitti,rapor aldım cnm sen napicaksin?
Heyet aldim canım 45 gün.seminere kadar da alacam.çünkü yolum günlük 280 km...5 saat sürüyor...boyun fıtığım da ilerledi yollar sayesinde..hiç acımıyor alıyorum rapor...seneye de ücretsize ayrilcam ins.heyet raporumu aldın yoksa haftalık mı?ben de öğretmenim 19.nidanda başlıcam .kafam karışık
özel hastaneden mi aldın?Heyet aldim canım 45 gün.seminere kadar da alacam.çünkü yolum günlük 280 km...5 saat sürüyor...boyun fıtığım da ilerledi yollar sayesinde..hiç acımıyor alıyorum rapor...seneye de ücretsize ayrilcam ins.
Evet,devlet hayatta vermez..özel hastaneden mi aldın?
Evet bu donemde kiyamiyor insan benim iki aylik olucak haziranda birakicam baslamaya karar verirsem sayet sagicam sutumu insallah memeden sogumazKızlar gaz için kimyonu deneyecem ama zinco baya etkili benim de iznim 28 martta bitiyor ücretsiz izne geciyorum baya borcumuz var Ama eşim istemiyor rapor bir de çok zor veriyorlar raporu bulması zor hayırlısı bakalım tek maaşla gecinecez bir şekilde
Canım çok küçükler ya ben de kiyamiyorum benim is de çok uzak her gün git gel 3 saat ev yakin olsa calisirim sut izni falan alırım ama çok zor benim iki yıl yazdim dilekçeyi kullanacam çünkü büyüdükçe daha çok baglaniyorum uyurken bile özlüyorum pasamiEvet bu donemde kiyamiyor insan benim iki aylik olucak haziranda birakicam baslamaya karar verirsem sayet sagicam sutumu insallah memeden sogumaz