2016 Ocak AnneLeri..

Alerji belirtileri kusma ve ateş değil zaten. Kulak arkası kuruluğu, kafada konak,burun tıkanıklığı , hırıltılı solunum, huzursuzluk, memeyi almama, kakada mukus bazen kan, popo cevresinde halka seklinde geçmeyen pişik vs. Bunlardan birkaçı var ise degerlendirmeni öneririm. Yada laktoz intoleransını da bir araştır canım. Basından önlem almak çok önemli bagırsakları tahrip olmadan.
Bizdede memede huzursuzlanmalar oluyo haftada bi iki gün hırıltılı solunumda var ama burnunu temizlediğimde rahatlıyor bi süre bende bi Dr.a gitsemmi acaba :KK43:

Biz de uzun uğraşlar sonucu ömer kağan koyduk ömeri babası kağanı ben koydum iki isim zor oluyor şimdiden biri ömer biri kağan diyor ama hayırlısı bakalım ben ikisini de kullanıyorum :KK49:

Çapraz alerjen??
Kuruyemiş turunçgiller yumurta domates vs. Dediğim gruba bakabildiysen üye oldugunda ayrıntılı liste var orda. Çok küçük oldukları için kan ve deride alerji olup olmadığı çıkmıyor. Deneyerek buluyorsun gıdaları kesip ekleyip.

Selam güzel anneler
İğnelerimizi olduk ve atş filan olmadı çok şükür sakın aman öok ateş oluyor diyenlere bakıp bütün gece uyumamazlık yapmayın ki ben önceki gece de uyumamıştım stresten. Öncesinde de areşi olmayan bebeğe ilaç fitil filan vermek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü benim mesela hiçbişey olmadı. Hepinize ve bebeklerinize sağlıkli huzur bol süt ve uyku diliyorum ☘

Selam güzel anneler
İğnelerimizi olduk ve atş filan olmadı çok şükür sakın aman öok ateş oluyor diyenlere bakıp bütün gece uyumamazlık yapmayın ki ben önceki gece de uyumamıştım stresten. Öncesinde de areşi olmayan bebeğe ilaç fitil filan vermek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü benim mesela hiçbişey olmadı. Hepinize ve bebeklerinize sağlıkli huzur bol süt ve uyku diliyorum ☘
Çocuktan çocuğa değişiyor Can'ım bizimkinde çok Ateş oldu mesela. Hazırlıklı olsun insanlar. Evlerinde Ateşölçer Ateşdüşürücü bulunsun sonra gece nöbetçi eczane aramasınlar. Kesin olacak diye bir şey kimse demiyor zaten

merhaba ocak annesi olmayı beklerken benim kızım duramadı 29 aralıkta doğdu.bir aralık sonu annesi olarak bebek gelişimlerini sizinle izlemek istiyorum.bebekleriniz neleryapıyor? biz çıngırak tutmaya başladık ama kısa bir süre...kusan bir bebek olduğu için oyun sürelerimiz çok kısıtlı :KK43:

Telsiz kullaniyormusunuz kizlar ne onerirsiniz ? Dtec özellikli olması önemliymiş güvenlik açısından ve güçlü bir frekans lazim bana önerilerinizi bekliyorum

X