2016 Ocak AnneLeri..

Canim Allah rizkini veriyor emin ol...seminer ve yaz dönemi herkes maaşını çalışmadan aldığı için ben de eylül de ayrılacağım iki yıl izne...uykuda bile özlüyorum ben de..bırakamam zaten kv me gerekmedikce...ki bugün mr a girdim onda bile arabada babasının kucağında zor bekledi beni,kvalidemi cagirmadim bile gelsin de ilgilensin diye...bebislerin bize ihtiyacı var parasal olarak kimse mükemmel diil zaten canım derd etme Allah size sağlık versin en önemlisi o...

Aynen canım ya herkes iki maaşla gecinmiyir Rabbim bir şekilde yardim eder çok şükür halimize bir daha bu anlarını goremeyecez keyfini çıkaralım iki yıl ben de yazdim dilekçeyi ben de herkesten kiskaniyirum birakamam kayinvalideye iise başlamadan onun yakınına tasinacam daha zor bir hayat olacak benim için uyurken bile özlüyorum bal oğlum o benim büyüdükçe daha tatlı oluyorlar anne olmak çok başka

Cok haklisin cnm ben iki ayligina haftada iki gun 4 saat ayri kalicam onu bile dusunuyorum hala , oglumun bana ihtiyaci oldugu kadar benimde ona ihtiyacim var uyurken bile ozletiyolar kendilerini

Selam kızlar
Ben daha bebek arabası almamıştım malum havalar düzeldi şimdi almayı planlıyorum.
Sizler neler aldınız iyi ya da kötü özllşklerinş yazar mısınız?

Geçmiş olsun canım düzelmiştir inşallah
ates asıdan mı oldu busracım...gecmıs olsun...bızde de grıp var...nasıl oksuruyor yavrum
karma aşıdan olmuştu
Bizimki de öyle balgamlı hem de doktora götürdük öksürük şurubu vermiyorlarmış Bebişlere. Burun damlası ve otribebe ile rahatlatıyoruz biraz. Damlayı sıkıp yüz üstü çeviriyoruz akıyor biraz sonra da çekiyorum ay çok gıcık oluyor

Biz aşımızı dün yaptırdık çok şükür şimdilik birşeyi yok.geçen haftada rotavirüs aşısı yaptırdık.evimize taşındık hatta yeni ev bulduk ona çıkabiliriz.bu ev kışın baya soğuk çünkü.vee arkadaşlar benim hamilelik dönemimi biliyorsunuz 27.haftada erken doğum riski ile işi bırakmıştım.ve hala evdeyim hedefim 6ay bebeğimi sadece anne sütü ile beslemek haziran sonu gibi işe başlayacağım inşallah.yani demem o ki o zamandan beri tek maaş geçiniyoruz.zor ama olmayacak birşey değil .korkmayın herşey yoluna giriyor.hatta şimdi ufak bir düşüncemiz var Bebek mağazası açmak gibi bakalım hayırlısı

Aynen öyle canım bebuslarin rızkı Allah tarafından öZenle hazırlanmış hiç umulmadık anda geliyor şükür...Orhan da ne güzel şeyler getirdi hayatiniza maşaLlah...bebek mağazası fikri çok güzelmiş,kayinvalidem izmirdeydi geçen hafta merte çok güzel şeyler almış...İzmir bebek malzemesi konusunda 10 numara zaten...siz de açın mağaza sizden alırız artık :)))

Canım çok üzüldüm kuşum benimMert bebeğimiz biran önce sağlığına kavuşsun inşallah.ikinizide öpüyorum
Şimdi başka problemlerimiz de var...3-4 haftadır bisiyler oldu bebeğime...bu sabah yattığı yerden fiskirarakk kusmuş..gözleri kulakları kusmuk dolmus ( .odada değildim bi geldim çocuk çırpınıyor göğsüme de yatmak istemiyor çok fazla ( dua gerek bize çok çok....teşekkür ederiz teyzesi...biz de seni öpüyoruz :*

grip olmuş bebişlere geçmişler olsun bızde bugun gune griple başladık önerebilceğiniz bişeyler varmı ne yapılabılır

Oda sıcaklığını çok yükseltmemek, odanın nemini korumak. (Bizde nem cihazı yoktu biberon ısıtıcıyı boş halde çalıştırıyordum ), burun damlasını damlatıp sırt üstüyken, sonra yüz üstü çevirip otri bebe ile çekme. Terledikçe üstünü değiştirme, anason ve Rezene hem gaza hem öksürük/gribe iyi geliyormuş. Bir iki çay kaşığı vermiş bulunduk. Bunlar geçirmiyor ama burnunun tıkalı olması kadar bir bebeği uyuz edem bir şey yok. Yiyemiyor uyuyamıyor vs..

çok geçmiş olsun mer bebeğe nazar mı değdi doktora götürdün mü cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…