Çapraz alerjen??Cnm facebookta alerji ile yaşam platformu var üye olmanı tavsiye ederim. Deneyimli anneler kakayı bile yorumluyorlar. Ayrıca inek sütü alerjisi ise şüphelenilen çapraz alerjenleride diyetinden çıkarman gerekiyor.
Bizdede memede huzursuzlanmalar oluyo haftada bi iki gün hırıltılı solunumda var ama burnunu temizlediğimde rahatlıyor bi süre bende bi Dr.a gitsemmi acabaAlerji belirtileri kusma ve ateş değil zaten. Kulak arkası kuruluğu, kafada konak,burun tıkanıklığı , hırıltılı solunum, huzursuzluk, memeyi almama, kakada mukus bazen kan, popo cevresinde halka seklinde geçmeyen pişik vs. Bunlardan birkaçı var ise degerlendirmeni öneririm. Yada laktoz intoleransını da bir araştır canım. Basından önlem almak çok önemli bagırsakları tahrip olmadan.
Calpol Ateş düşürücümü CanımGötürmeden bir çay kaşığı calpol içir diyorlar o Zaman olsa bile hafif geçiyormuş tabi ben bunu aşıdan sonra öğrendim Canım
Evet Can'ım bugün verem aşısı oldu gitmeden verdim bir sıkıntı yaşamadıkCalpol Ateş düşürücümü Canım
Anne sütünün çok gelmesi olabilir belki akış hızından rahatsız oluyordur :/Bizdede memede huzursuzlanmalar oluyo haftada bi iki gün hırıltılı solunumda var ama burnunu temizlediğimde rahatlıyor bi süre bende bi Dr.a gitsemmi acaba
Alp koyduk Can'ımkızlar oğullarınıza ne isim koydunuz
Ben hiçbirşey vermedim calpol aldım evde bulunsun ateş yaparsa diye ama aşıdan sonra sürekli ölçtük ateş olmadı hiç o yüzden gerek kalmadıCalpol Ateş düşürücümü Canım
Kuruyemiş turunçgiller yumurta domates vs. Dediğim gruba bakabildiysen üye oldugunda ayrıntılı liste var orda. Çok küçük oldukları için kan ve deride alerji olup olmadığı çıkmıyor. Deneyerek buluyorsun gıdaları kesip ekleyip.Çapraz alerjen??
Çocuktan çocuğa değişiyor Can'ım bizimkinde çok Ateş oldu mesela. Hazırlıklı olsun insanlar. Evlerinde Ateşölçer Ateşdüşürücü bulunsun sonra gece nöbetçi eczane aramasınlar. Kesin olacak diye bir şey kimse demiyor zatenSelam güzel anneler
İğnelerimizi olduk ve atş filan olmadı çok şükür sakın aman öok ateş oluyor diyenlere bakıp bütün gece uyumamazlık yapmayın ki ben önceki gece de uyumamıştım stresten. Öncesinde de areşi olmayan bebeğe ilaç fitil filan vermek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü benim mesela hiçbişey olmadı. Hepinize ve bebeklerinize sağlıkli huzur bol süt ve uyku diliyorum ☘
kimyon bizde çok işe yaradıgaz için muskat denedim bakalım işe yarayacakmı
Muskat daha cok bebegi uyusturuyo cnm sen yemeklere kat istersen kimyon bizdede ise yariyo her sabah bi cay bardagi icmeye calisiyorum kimyonlu sukimyon bizde çok işe yaradı
Kızlar kimyonu nasıl iciyirsunuz ben de deneyim bebeğine ilac vermek istemiyorumMuskat daha cok bebegi uyusturuyo cnm sen yemeklere kat istersen kimyon bizdede ise yariyo her sabah bi cay bardagi icmeye calisiyorum kimyonlu su