2016 Ocak AnneLeri..

Kızlar nasılsınız, biz de oglusla iyiyiz cok şükür reflüsu var cok kusuyor onla uğraşıyorum zaman hızla geçiyor büyüyorlar

Benim oğlum üşüttüğü zaman fıskırır şekilde kusuyor bence üşütmüş olabilir bi de aşırı terleme oluyo çok şükür bu aralar iyiyiz ama havalar bi sıcak bi soğuk dikkat etmek lazım bu dönemde

çok geçmiş olsun mer bebeğe nazar mı değdi doktora götürdün mü cnm
Nazar konusunda bir numarayiz canim hiç sorma dışarı çıktıkça hem hastalığı hem nazarı toplayıp geliyoruz götürdüm götürmem mi antibiyotik kullandık 5 gün...nefes hala tikaniyor ama..öksürük de var biraz..

Üşüttü çok oldu da pek usutmekle alakalı değildi sanki son kusus...doktor röntgen çekmek istedi izin vermedim.sebebini öğrenemedik o nedenle canım...sürekli kontroldeyim..

Kızlar nasılsınız, biz de oglusla iyiyiz cok şükür reflüsu var cok kusuyor onla uğraşıyorum zaman hızla geçiyor büyüyorlar
Canim su veriyor musun bebise kustuktan sonra.bize doktorumuz önerdi ağzındaki kekremsi tat gitsin dedi..veriyorum ben de arada hayat bebek suyundan bi kaç kaşık...

Ben sık sık üstünü değiştirip o aralarda üşütme riskini goze alamadigimdan sirtina havlu koyup havluyu degisiyorum sürekli canim...bi de bu burnundaki mukus ciğerlerine inmesin diye doktorumuz bize sırt masajı onerdi...burun aspiratörune bizimki de bayilmadigindan kullanmıyorum bile emin ol bu yöntem daha etkili çıkarıyor burnundakileri...her burun deliğine birer tane otri bebe burun damlasini siktiktan sonra yatar halde bi kaç dakika bekletiyorum...bi dakika da yüz üstü yatiriyorum cabalattiriyorum sinir olup çırpınıyor zaten...sonra da kucağımda sırtını svazliyorim...son olarak da dizlerime yatırıp başını biraz aşağı sarkıtıp belinden boynuna kadar elimi dua eder şekilde kapatıp vuruyorum bi sure hafif hafif...son hareketi doktorumuz gösterdi inan çok ise yarıyor bi kaldırıyorum sümükler akıyor burnundan temizleyip Bida yatiriyorum...aspratorle ugrasma bi kere dene istersen...bu damlalar da anasının gözü ayrıca çok pahalı.... bulabiliyorsaniz litrelik alın,annemlerin komsusu ecza deposu sahibi bi litre vermiş okyanus suyu,şimdi onu kullanicam

buyuk insan kusar gibi kusuyo üsüyünce ben hiç götürmedim doktora alıştım artık :) bisey soracagım sizin bebekler de oturma ya çalışıyor mu

buyuk insan kusar gibi kusuyo üsüyünce ben hiç götürmedim doktora alıştım artık :) bisey soracagım sizin bebekler de oturma ya çalışıyor mu
bizimki sürekli o modda elini tutar tutmaz kaldırıyo kendini sürekli ıkınarak kalkmaya çalışıyo =)

evet ya çok pahalılar litrelik iyi fikirmiş , kıyamam yaa herşeyleri dert ufaklıkların =( sırt masajını bende bir deneyeyim

çalışmaz mı :) ben oturtuyorum da zaten :) şimdi gelecek tepkilere bakınız dont panic açıklıyorum:

şöyleki baş parmaklarımı eline tutturup bileklerini kavrıyorum.oturur pozisyona kadar kaldırıyorum...1 saniye tutup yatırıyorum yavaş yavaş tabi...hem kollarının uzamasını hem de boynunu tutma adaptasyonunu sağlıyor...korkmayınız doktor onaylıdır...doktorun yaptıgını görmesem yapmazdım sanırım :) ayrıca günlük 5 dakika egzersiz yaptırıyorum çocuk şarkıları söyleyerek...her hareketin bir şarkısı var hatta...Arı vız vız vız favorimiz :) gelişimi ve hareket kabiliyeti açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum...maşaAllah işe de yaradığını görüyorum şükür..yaparken şu bebeği sağa sola fırlatarak bebek yogası yaptıran Rus kadın geliyor aklıma,rahatlıyorumyaptırmıyorsanız egzersize başlayın kızceler

Cnm veriyorum ben de kaynatıp soğutulmuş sudan, Bebek sularını kaynatmıyorsun demi ben de mi ondan alsam ki
hayır canım kaynatmıyorum...kesinlikle almalısın,günümüzün musluk suları kaynatılsa da pek iflah olacak gibi değil...içeriğindeki mineraller ph vs bebek için zengin bi de plastik kabı bebekler için özel üretim olduğu için hayat bebek suyu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…