Çok şükür canım atlattıkgecmis olsun canim...simdi nasilsiniz bi sikintiniz yoktur umuyorum
Oluyor öyle malesef ben de çok zorlandım ilişki aralıkları sıklaştıkça geçiyor eski haline dönüyorsun ben de dönemedim gerçi hala eski halime ama azaldı :))) Zaman gerekiyor herhaldeKızlar biraz fazla özel olacak ben cinsel ilişkiye giremiyorm acıdan böyle olan var mi
Çok zor ama çok güzel. İnsan kendi annesini daha iyi anlıyor böylece. Klasik olacak ama bezi kullan at ıslak mendili kullan at eskiden böyle şeyler de yokmuş zormuş yani baya :/iyi geceler uykusuz anneler nasılsınızz :) nasıl gidiyor annelik
Çok zor ama çok güzel. İnsan kendi annesini daha iyi anlıyor böylece. Klasik olacak ama bezi kullan at ıslak mendili kullan at eskiden böyle şeyler de yokmuş zormuş yani baya :/
Benim bebeğimin de öleydi canım. İnek sütü alerjisi veya besin alerjisi olabilir. Ben diyete girdim. Çok zor bir durum. İnek sütü ve capraz alerjen herseyi diyetinden cıkarıyorsun. Ekleye ekleye devam ediyorsun. Pediatrik gastroentereloji bakıyor. İnşallah değildir. Bi araştır istersen.Kızlar bebeğimin kakasında bir haftadır mukus var kaka tahlili yapıldı mikrop ya da gizli kan çıkmadı. Neden olabilir ? Mama ve anne sütüyle besleniyor
Alerji belirtileri kusma ve ateş değil zaten. Kulak arkası kuruluğu, kafada konak,burun tıkanıklığı , hırıltılı solunum, huzursuzluk, memeyi almama, kakada mukus bazen kan, popo cevresinde halka seklinde geçmeyen pişik vs. Bunlardan birkaçı var ise degerlendirmeni öneririm. Yada laktoz intoleransını da bir araştır canım. Basından önlem almak çok önemli bagırsakları tahrip olmadan.Kilo alımı da baya iyi. Mamayı değiştir dediler ne yapacağımı bilmiyorum
Ya benim bebegim de 2-3 gundur huysuz meme almiyor zorla aliyor. Biberonu bile zorla emiyor. Burun tikankliida var. Bugun doktora gttk gecmezse gel dedi. Cigerlerinde bisi yok dedi. Ama cogu belirti senin yazdigini okudugumda farkettim. Zaten bastan beri kusuyordu bebek. Sadece benim sutumu veriyorum. Acaba benim yedigim den mi oluyorAlerji belirtileri kusma ve ateş değil zaten. Kulak arkası kuruluğu, kafada konak,burun tıkanıklığı , hırıltılı solunum, huzursuzluk, memeyi almama, kakada mukus bazen kan, popo cevresinde halka seklinde geçmeyen pişik vs. Bunlardan birkaçı var ise degerlendirmeni öneririm. Yada laktoz intoleransını da bir araştır canım. Basından önlem almak çok önemli bagırsakları tahrip olmadan.
Kakası ne durumda ?Ya benim bebegim de 2-3 gundur huysuz meme almiyor zorla aliyor. Biberonu bile zorla emiyor. Burun tikankliida var. Bugun doktora gttk gecmezse gel dedi. Cigerlerinde bisi yok dedi. Ama cogu belirti senin yazdigini okudugumda farkettim. Zaten bastan beri kusuyordu bebek. Sadece benim sutumu veriyorum. Acaba benim yedigim den mi oluyor
normalde 4-5 kere yapıodu sarı sıvımsı. 1 haftadır gunde 1 kere bazen hiç yapmıyor. şimdi ise çok sulu bezden sırtına taşıyor. rengı yıne aynı sarı. ben hem biberon hem emziriyodum. 110 120 cc rahat yiyodu gece şimdi 75. i zor bitiriyor ağzında geveleyerek. ikisinide istemiyor gibi. ben ağır gribim ondan etkilenir diyorlar.Kakası ne durumda ?
Mamayı değiştirdim iki üç gün daha bekleyeceğim eğer devam ederse alerji uzmanına götüreceğim. Benimki baştan beri mememi almıyor zaten sağıp veriyorum. Kakasındaki olay bir haftadır var. Kilo alımı iyi baya. Bugün tam 2 aylık olduk aşımıza gittik şu an ateşi var. Soyduk sirkeli bez koyuyoruz. Sabaha kadar ayaktayım bu gece bir huysuz bir huysuz sormayın.. Zaten kolik Bebek. Müzikle sakinleşiyordu şu an o da yok..
Götürmeden bir çay kaşığı calpol içir diyorlar o Zaman olsa bile hafif geçiyormuş tabi ben bunu aşıdan sonra öğrendim CanımKızlar hepinizin ikinci ay aşılarında ateş oldu mu ben yarın götüreceğim çok korkuyurum
Cnm facebookta alerji ile yaşam platformu var üye olmanı tavsiye ederim. Deneyimli anneler kakayı bile yorumluyorlar. Ayrıca inek sütü alerjisi ise şüphelenilen çapraz alerjenleride diyetinden çıkarman gerekiyor.Götürmeden bir çay kaşığı calpol içir diyorlar o Zaman olsa bile hafif geçiyormuş tabi ben bunu aşıdan sonra öğrendim Canım