A
Anladim cnm ama bizimki cok sinirli hic sıkıntiya gelemiyo kollarini saramiyorum denedim kiyameti kopardi kuzum ya adam akilli bi uyku cekemedi nasil bagararak uyaniyo cok uzuluyorum
nasıl bi psikolojideler bir çözebilsek. insana ne yapacağını şaşırtıyorlar.Altı kuru karnı tok Gazı yok daha neden ağlıyor anlamıyorummmmm
nasıl bi psikolojideler bir çözebilsek. insana ne yapacağını şaşırtıyorlar.
Gaz olunca cok ememiyorlar sanirim oğlum da gaz olup emince cabuk uyanıyor ve cabuk acıkıyor bunu fark ettim benKizlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba allah herkesin bebegine saglik ve huzur versin biz bugun 35 gunluk olduk masalim cok huzursuz surekli aglayarak uyaniyor en fazla 1 saat uyuyup kalkiyor surekli ikinma halinde gaza bir turlu care bulamadik nurse harveys kullaniyoruz biogaia damla kullaniyoruz hala ayni bide kizim uykuda cok sicriyor kollarini acarak uyaniyor cok uzuluyorum nerdeyse her saat basi meme istiyor normalmi bilmiyorum doymuyirmu dicem ama sutumun geldigine eminim cunku emerken surekli genzine kaciyor hizli emdiginden napacagimi sasirdim
Aynen öyle.Gaz olunca cok ememiyorlar sanirim oğlum da gaz olup emince cabuk uyanıyor ve cabuk acıkıyor bunu fark ettim ben
Ne kadarlık Can'ım bebeğinBebisimi doktora giturduk cok meme verme dedi karinlari 3 saatte bosaliyormus eger 100 cc lik emiyorsa 3 saat yeter ona gore ayarla her agladiginda meme verme dedi
Ama 15 dakika emiyor yinede cabuk acikiyor doktor verme kilosu iyi dediGaz olunca cok ememiyorlar sanirim oğlum da gaz olup emince cabuk uyanıyor ve cabuk acıkıyor bunu fark ettim ben
37 gunluk cnmNe kadarlık Can'ım bebeğin
Canim yaaa cok sevindim allah anali babali buyutsun insallah oyle guzel bir duyguki yanindan ayrilmak istemiyo insanKızlar çok şükür doğum yaptım bebeğim yine ocak bebeği oldu dayanamadı geldi aksam 830da yatis yaptim ama dun sabahtan agrilarim basladi gece 0220 de epidural normal oldu doktorum çok iyiydi normal yaparsın diye zorladı rahatlati ağrılar epidural olunca azaldı ama öncesi çok siddetliydi ikinma isi de zormuş ama çok şükür bititi bebeğim çok tatlı mucize o rabbimin hediyesi bakmaya kiyamiyorum
benim bebeğimde 1 hafta kuvezde kaldı. 3 gün bende onunla kaldım. orada düzenli şekilde 3 saat arayla besleniyorlardı. eve geldiğimiz 2 gün de öyle oldu ama sonra değişti. 2 saatte hatta bazen 1.30 saatte bir emmek istiyor. acaba doymuyormu diye düşünüyorum sağıp cc li veriyorum yine aynı şey uyku düzeni zaten gazdan dolayı kalmadı. geçen gece 6 saat uyumuş bende uykuda kalmışım nasıl dayandı bilmiyorum. salı günü kontrolü var doktora soracağım .Anne karnından dış dünyaya geçiş yaptıklarında artık açık bir ortamdalar. Bu durum aslında alışkın oldukları o sıcak, korunaklı ve kapalı ortamı aramalarıyla ilişkilendiriliyor. Kucağa alıştırmayın diye hep söylenen sözlere aldırmayarak her istediğinde kucağa alarak, sarılarak sakinleştirmemi önerdi oğlumu muayene eden odyolog doktor. Ben de 5-6 aylık olana kadar bunu uygulayacağım. Sonlara doğru azaltarak onda kendi güven duygusunu oluşturmaya zemin hazırlayacağım. Biraz sabır gerektiren, fiziksel olarak anne ve babayı zorlayan bir süreç.
Bu arada biz ilk iki hafta eşimle resmen insanlıktan çıktık, onun dilinden anlamak için gık dediğinde başına dikilerek. Şimdi daha düzene soktuk. Gece 3 ve sabah 6 beslenmesini, bez değişimini eşim yaptırıyor, hatta gece 12 yi ve bazen de akşam 9 u. Böylece ben de kendime ve eve biraz zaman ayırıyorum. Banyosunu da tek başıma yaptıramıyorum, iki kişi olunca yaptırabiliyoruz. Genelde gün aşırı yıkıyoruz. Banyo yaparken çok şikayet etmiyor, ama altı değişirken ortalık yıkılıyor.
Bütün bunlar en tatlı anılara dönüşecek kızlar. Not alın, fotoğraflayın, bebeğinize ithafen o anki duygunuzu kaydedin, video çekin. Bu dönemler çok çabuk geçecek tadını çıkarın. :)
gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. :)Kızlar çok şükür doğum yaptım bebeğim yine ocak bebeği oldu dayanamadı geldi aksam 830da yatis yaptim ama dun sabahtan agrilarim basladi gece 0220 de epidural normal oldu doktorum çok iyiydi normal yaparsın diye zorladı rahatlati ağrılar epidural olunca azaldı ama öncesi çok siddetliydi ikinma isi de zormuş ama çok şükür bititi bebeğim çok tatlı mucize o rabbimin hediyesi bakmaya kiyamiyorum
Kızlar çok şükür doğum yaptım bebeğim yine ocak bebeği oldu dayanamadı geldi aksam 830da yatis yaptim ama dun sabahtan agrilarim basladi gece 0220 de epidural normal oldu doktorum çok iyiydi normal yaparsın diye zorladı rahatlati ağrılar epidural olunca azaldı ama öncesi çok siddetliydi ikinma isi de zormuş ama çok şükür bititi bebeğim çok tatlı mucize o rabbimin hediyesi bakmaya kiyamiyorum
benim bebeğimde 1 hafta kuvezde kaldı. 3 gün bende onunla kaldım. orada düzenli şekilde 3 saat arayla besleniyorlardı. eve geldiğimiz 2 gün de öyle oldu ama sonra değişti. 2 saatte hatta bazen 1.30 saatte bir emmek istiyor. acaba doymuyormu diye düşünüyorum sağıp cc li veriyorum yine aynı şey uyku düzeni zaten gazdan dolayı kalmadı. geçen gece 6 saat uyumuş bende uykuda kalmışım nasıl dayandı bilmiyorum. salı günü kontrolü var doktora soracağım .
dün gece 1 saat belki uyumuşumdur ayakta zor duruyorum. tam uyudu bende uyuyayım diyorum başlıyor mızmız . uyumasam oturursam 2 saat uyuyor bilerek yapıyor sanki :)
40 gun suren bile oluyomus canimYa bizim de bugün 25. Gün kanama hala devam ediyor bu kadar sürer mi