Hayırlı uğurlu olsun kuzum, biz de 1 aylık olduk :) bugün aşımızı yaptırdık kontrole geldik meme ucuna her emzirmeden sonra krem kesinlikle sürmen lazım, dikişlerinde zamanla geçiyor merak etmeUzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameliyat sancilarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
Uzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameliyat sancilarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
Canım seni baya merak ettik gozunaydin gulr gulr buyusun mert bebek ii de cok guzel masallah ona zorlu bir doğum olmuş ama bitti şükür sağlıklı bebeğin var keyfini çıkar düşünme olanları kokla bebeğini bol bol darısı basıma inşallahUzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameliyat sancilarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
Uzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameselamlarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
canım gözünaydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlısı böyleymiş diye düşün. önemli olan ikinizin sağlığı . mert bebeğede maşallahUzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameliyat sancilarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
Allah analı babalı büyütsün arkadaşım çok Şükür aldın kucağına sağlıklı olsun da doğum şekli önemli değil keyiften sezeryan isteyen yok zaten bizim forumdaUzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameliyat sancilarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
Hayırlı olsnn cnm çok sevindimm paşanla sağlıklı sıhhatli günlerr.Uzun bi bekleyişin sonunda ben de Ocak annesi olabildim sonunda...süreci biraz zor gecirdigim ve hala zor geçiriyor olduğum için forumla ilgilenemedim arkadaşlarım kusura bakmayın...Cumartesi yatisim yapılacaktı biliyosunuz,beni m dogumum 37 den sonra doktor değiştirmemle tam bir muamma olmuştu...Devlet hastanesinde yapmak istedim normal olsun diye....O akşam propess takıldı açılma beklendi...sancılarım çok kötü ve ilerleme çok yavasti...ebeler deseniz benim 20 saat sancidan sonra sezeryan kararı almamda çok etkili oldu.hiçbirine hakkimi helal etmiyorum...pazar öğlen doktor suni sancı vermek istedi ve ilerleme olmayacağı büyük ihtimal di....O ortamda bi de suni sancı cekip sonunda ameliyata gitmek istemedim ve doktorumun da karariyla sezeryan olup, 24 Ocak saat 12:38 de 4330 gram 52 cm Mert bebeği kucağıma aldim...hem normal doğumu hem sezeryani tatmış oldum...Sanci çekerken sizlere ve bebeklerinize de dua ettim...Bebegim gayet sağlıklı benim ameliyat sancilarim var sadece ve göğüs ucu yaram...emzirirken işkence yaşıyorum resmen...inşallah yakında düzene giricez...daha guzel şeyler paylaşmayı dilerim.sizlere de çok teşekkür ederim...desteğiniz ve dualariniz için...Dünyanın en güzel kokusunu duyana kadar neler paylastik burda...daha da paylaşacağız ins...seviyorum sizi beee,esen kalın
Valla ben çok yoğunum. Kızım çok kucakçı. Uykudan da hoşlanmıyor. Sütüm de az. Her türlü sıkıntıdayim anlayacağınız. Nadiren foruma girebiliyorum . Onda da çoğu zaman kızımın aglamasiyla yarısında çıkıyorum. Şu bir ayı bir atlatabilseydik ondan sonra bu kadar zor olacağını sanmıyorum ama yine de hakkımızda hayırlısı.Doğum yapan girmez oldunerdesiniz arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl??
Ben epiduralli normal yaptım. İyi bir deneyim değildi ama sebebi doktorumun beceriksizliği canım. O yüzden beni ölçü alma.Kızlar ben hala bekliyorum hic doğacak gibi değil benim bebek keyfi yerinde ne zaman isterse o zaman gelecek takvim bitiyorkızlar aranızda epidural normal doğum yapan var mi tavsiye ediyor musunuz
Biz uyuyoruz maşallah diyin :))Kizlar ek mama kullananlar tavsiyeleriniz var mi? Kizim hem beni emiyor ama aç kalmasin diye ilk ay ek mama verdi doktorumuz.
Gaz sorunlarini nasil cozuyorsunuz
Bide gece uyuyan var mi :))))