Merhabalar.
Kizim 3120gr. Dogdu
Hastaneden ciktigimizda 2780di
Uc gun sonra 2600e dustu
Bugun tam bir ayimiz doldu ve bebegim 3600gr.
Ama doktorumuz kilosunun hala sınırda olduğunu soyledi. Mama vermişti daha once bahsetmiştim. Ama ben mamayi onun verdiği gibi kullanmadim. Doktor bana 15dk emzir, sonra alabildigi kadar mama ver dedi ama ben beni unutmasindan korktugum icin az az verdim beni de emsin diye. Yani durum bu. Memeyi unutur mu sizce mama veriyorum diye. Emzirmeden mama vermiyorum.
Canım Ömer Kağan adıyla büyüsün inşallah. Çok güzel isim. Herkes için doğum zor değil ama işte bazen bünyeden bazen doğum ekibinden kaynaklı zorluklar yaşanabiliyor. Ben ikisinde de aynı sıkıntıları acıları çektim. Rabbim ikisine de hayırlı uzun ömürler nasib etsin. Benim büyük de sünnetli doğmuştu ama çişini yaparken vs bir sıkıntımız yoktu. Şimdi ufak sünnetli doğmadı ama nedenini anlayamadığım şekilde çok sık değiştirmeme ve dikkat etmeme ağmen pişik oldu. Doktor sudo krem verdi. Ama düzelme yok. Yarın kontrolümüz var bakalım.. :)Kızlar bugün 5 günlük olduk biz birbirimize alisiyoruz çok tatlı bebeğim ya mis gibi Doğumum çok zor oldu hala çözümü kapatınca doğumu görüyorum ama onlar için her seyedeger saskinimanneyim hani sen diyorsun ya ikinciye yıllar sonra düşündüm diye hakikaten normal doğum zormus ama şuan iyiyim çok şükür bitti bebeğim de gece uyku yok gündüz de uyandiramiyoruz bbebek yari sunnetli dogdu cisini alta dogru yaipyor o pisik yapti bebegimin cani yaniyor kiyamiyorum simdilik annem kayınvalide var gündüz birkaç saat uyuyorum gidince bakalım nasıl olacak isime de zor karar verdik sonunda ömer kağan oldu inşallah adi gibi adaletli olur ben de durumlar boyle inşallah sağlıkla buyuturuz cennet kokulu bebeklerimizi
Canım dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor doğum da neyse geldi gecti onların kokusu unutturuyoe her şeyi bakmaya kiyamiyorum çok tatlı içine koyasim geliyor pisik şimdilik düzeldi sürekli krem kullanıyorum pasama geceleri gözlerini açıyor bakıyor gece uyku hic yok gündüz de uyandiramiyorum sağlıkla buyuturuz inşallah bebislerimiziCanım Ömer Kağan adıyla büyüsün inşallah. Çok güzel isim. Herkes için doğum zor değil ama işte bazen bünyeden bazen doğum ekibinden kaynaklı zorluklar yaşanabiliyor. Ben ikisinde de aynı sıkıntıları acıları çektim. Rabbim ikisine de hayırlı uzun ömürler nasib etsin. Benim büyük de sünnetli doğmuştu ama çişini yaparken vs bir sıkıntımız yoktu. Şimdi ufak sünnetli doğmadı ama nedenini anlayamadığım şekilde çok sık değiştirmeme ve dikkat etmeme ağmen pişik oldu. Doktor sudo krem verdi. Ama düzelme yok. Yarın kontrolümüz var bakalım.. :)
kanaman arttımı? üşütmüş olabilrmisn canım. ben hastanede kaldığımda üşütmüştüm eve geldiğimde sanki dikiş yerlri açılmış gibiydi ip yırtık yapmış gibiydi. yanmam da vardı ve kıpkırmızıydı bazı yerlerde şiş beyazdı. korkup acile gittim doktor çok iyi durumun demişti ödem olmuş üşüttüğün için demişti. normal doğum yapmıştın dimi. doğum yapalı nekadar oldu?Ya benim dikisim acildi galiba Kizlar
Emin olamiyorum onceki halini bilmedigim icin ama daha once olmayan bi yanma ve kizariklik var , doktorumda bugun yerinde yok
evet canım normal doğum , 20 gün oldu doğum yapalı ..kanamamda artma yok , üşüttüğümüde sanmıyorum çok terliyorum ama senin tarif ettiğin gibi tek bi yerde yanma ve sızlama var orası kırmızı zaten üstüne oturunca yara gibi acıyo bide küçük tuvaletimi yapınca falan ağrım oluyo sanki bi darbe almış gibi komple ağrıyo belkide ödem oldu dediğin gibi ... geçen gece çocuğu emzirme pozisyonu alırken acıtmıştım çok kötü hareket edemedim bi süre acaba diyorum açtımmı o zaman =(kanaman arttımı? üşütmüş olabilrmisn canım. ben hastanede kaldığımda üşütmüştüm eve geldiğimde sanki dikiş yerlri açılmış gibiydi ip yırtık yapmış gibiydi. yanmam da vardı ve kıpkırmızıydı bazı yerlerde şiş beyazdı. korkup acile gittim doktor çok iyi durumun demişti ödem olmuş üşüttüğün için demişti. normal doğum yapmıştın dimi. doğum yapalı nekadar oldu?
Ben sezeryan oldum ama bende de o bölgemde ağrı oldu kızarıklık sonra geçti birdenevet canım normal doğum , 20 gün oldu doğum yapalı ..kanamamda artma yok , üşüttüğümüde sanmıyorum çok terliyorum ama senin tarif ettiğin gibi tek bi yerde yanma ve sızlama var orası kırmızı zaten üstüne oturunca yara gibi acıyo bide küçük tuvaletimi yapınca falan ağrım oluyo sanki bi darbe almış gibi komple ağrıyo belkide ödem oldu dediğin gibi ... geçen gece çocuğu emzirme pozisyonu alırken acıtmıştım çok kötü hareket edemedim bi süre acaba diyorum açtımmı o zaman =(
yarın sabah gidicem inşallah tekrar dikiş falan yapmazlar =(
Sakın öyle düşünme ben çok büyük hata yaptım her çocuk farklıdır ama. Ben de öyleydim emzirme arada sağma verme Nadiren mama. Ama geçen gün mememe bir koydum sinir krizi geçirdi bildiğin iki üç gün uğraştım katiyen mememi almıyor sakinleşmiyor bir saat ağlıyor en az o ağlıyor ben ağlıyorum. Uğraştım uğraştım en son pes ettim hem çok ağlıyor hem üzüntümden sütüm güdecek diye korktuğumdan. Artık sağıp veriyorum üç saatte bir. Arada nadiren mama günde bir kere falan. O zaman yiyor baya. 31 günlük bugün 110 ml içiyor. Bugün ilk aşısı vardı 1.750 almış bir ayda tombik.Ben sürekli emzirmiyorum, sağıp biberondan veriyorum. Süt miktarım yetmediğinde mama kullanıyorum. Çok ağladığında ya da huzursuzlandığında, aranmaya başlarsa o zaman memeye tutuyorum. Çok mutlu bu düzenden. Emmeyi unutmuyor. Mama versen de bebek memeyi unutmaz, zaten memeden tamamen kesmiyorsun ki.
naptın canım gttnmi doktora. inş. açılmamıştır canım. 20 gun uzerine açılmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz.evet canım normal doğum , 20 gün oldu doğum yapalı ..kanamamda artma yok , üşüttüğümüde sanmıyorum çok terliyorum ama senin tarif ettiğin gibi tek bi yerde yanma ve sızlama var orası kırmızı zaten üstüne oturunca yara gibi acıyo bide küçük tuvaletimi yapınca falan ağrım oluyo sanki bi darbe almış gibi komple ağrıyo belkide ödem oldu dediğin gibi ... geçen gece çocuğu emzirme pozisyonu alırken acıtmıştım çok kötü hareket edemedim bi süre acaba diyorum açtımmı o zaman =(
yarın sabah gidicem inşallah tekrar dikiş falan yapmazlar =(
Sab simplex i denedin mi ??kızlar bu gaz işini ne yapıyorsunuz. benim bebeğim 2 gündür aşırı kusuyor öyle böyle değil burnundan bile geliyor. acile götürdüm gazı çok olduğu içn kusuyor dedi. ne yapim de gitsin bu gaz bilemiyorum artık
kızlar bu gaz işini ne yapıyorsunuz. benim bebeğim 2 gündür aşırı kusuyor öyle böyle değil burnundan bile geliyor. acile götürdüm gazı çok olduğu içn kusuyor dedi. ne yapim de gitsin bu gaz bilemiyorum artık
gittim cnm senin söylediğin gibiymiş ödem olmuş , krem verdi batikona devam dedi , normaldede yaralarım geç iyileşir benim, doktorda öyle söyledi sabredicem artık ama krem acımı azalttı , bide muayeneden sonra kanamam oldu nerdeyse bitmek üzereydi sende de öyle oldu mu ?naptın canım gttnmi doktora. inş. açılmamıştır canım. 20 gun uzerine açılmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz.
Eki Görüntüle 1767864 kızlar bu biberon dan kullanan var mı bende biberon almak istiyorum fiyatı ve videosu çok cazip geldi sizce nasıl
Denedm sanki onu kullandktan sonra daha cok kusmaya basladi. Napacagmi sasirdm 2 gundur zirve yaptj uyku yok yedigini kisuyo zayfldi sankiSab simplex i denedin mi ??
Benim ozaman kanamam vardi zaten 2. Haftafa olmusyu. Simdi ise cok az leke lekebitmedi bi turlu 27, gun oldu. Hametan mi verdigittim cnm senin söylediğin gibiymiş ödem olmuş , krem verdi batikona devam dedi , normaldede yaralarım geç iyileşir benim, doktorda öyle söyledi sabredicem artık ama krem acımı azalttı , bide muayeneden sonra kanamam oldu nerdeyse bitmek üzereydi sende de öyle oldu mu ?