2016 Ocak AnneLeri..

Ben sürekli emzirmiyorum, sağıp biberondan veriyorum. Süt miktarım yetmediğinde mama kullanıyorum. Çok ağladığında ya da huzursuzlandığında, aranmaya başlarsa o zaman memeye tutuyorum. Çok mutlu bu düzenden. Emmeyi unutmuyor. Mama versen de bebek memeyi unutmaz, zaten memeden tamamen kesmiyorsun ki.

Bu arada biz 2.5 ay civarıyız. Beslenme düzenimiz hala 3 saatte bir 60 ml. Bazen ben 75 ml. yükseltiyorum. Sindiremediğinin fazlasını kusar demişti zaten. Her doktorun bebeğin durumuna göre önerisi oluyor. Bence de doktorla sürekli irtibatta kalmak ve yönlendirmesine izin vermek lazım. Örneğin mama konusunda doktorun önerisini hazmedemedi, hep kustu ama başka bir markayı kabullendi. Hepsi aynı içerik, tadını sevmemiştir, diğerini deneyebilirsiniz demişti doktor. Yani çekinmeden sorup, öğreniyoruz biz de.

Canım Ömer Kağan adıyla büyüsün inşallah. Çok güzel isim. Herkes için doğum zor değil ama işte bazen bünyeden bazen doğum ekibinden kaynaklı zorluklar yaşanabiliyor. Ben ikisinde de aynı sıkıntıları acıları çektim. Rabbim ikisine de hayırlı uzun ömürler nasib etsin. Benim büyük de sünnetli doğmuştu ama çişini yaparken vs bir sıkıntımız yoktu. Şimdi ufak sünnetli doğmadı ama nedenini anlayamadığım şekilde çok sık değiştirmeme ve dikkat etmeme ağmen pişik oldu. Doktor sudo krem verdi. Ama düzelme yok. Yarın kontrolümüz var bakalım.. :)

Canım dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor doğum da neyse geldi gecti onların kokusu unutturuyoe her şeyi bakmaya kiyamiyorum çok tatlı içine koyasim geliyor pisik şimdilik düzeldi sürekli krem kullanıyorum pasama geceleri gözlerini açıyor bakıyor gece uyku hic yok gündüz de uyandiramiyorum sağlıkla buyuturuz inşallah bebislerimizi

Ya benim dikisim acildi galiba Kizlar
Emin olamiyorum onceki halini bilmedigim icin ama daha once olmayan bi yanma ve kizariklik var , doktorumda bugun yerinde yok

Ya benim dikisim acildi galiba Kizlar
Emin olamiyorum onceki halini bilmedigim icin ama daha once olmayan bi yanma ve kizariklik var , doktorumda bugun yerinde yok
kanaman arttımı? üşütmüş olabilrmisn canım. ben hastanede kaldığımda üşütmüştüm eve geldiğimde sanki dikiş yerlri açılmış gibiydi ip yırtık yapmış gibiydi. yanmam da vardı ve kıpkırmızıydı bazı yerlerde şiş beyazdı. korkup acile gittim doktor çok iyi durumun demişti ödem olmuş üşüttüğün için demişti. normal doğum yapmıştın dimi. doğum yapalı nekadar oldu?

evet canım normal doğum , 20 gün oldu doğum yapalı ..kanamamda artma yok , üşüttüğümüde sanmıyorum çok terliyorum ama senin tarif ettiğin gibi tek bi yerde yanma ve sızlama var orası kırmızı zaten üstüne oturunca yara gibi acıyo bide küçük tuvaletimi yapınca falan ağrım oluyo sanki bi darbe almış gibi komple ağrıyo belkide ödem oldu dediğin gibi ... geçen gece çocuğu emzirme pozisyonu alırken acıtmıştım çok kötü hareket edemedim bi süre acaba diyorum açtımmı o zaman =(
yarın sabah gidicem inşallah tekrar dikiş falan yapmazlar =(

Ben sezeryan oldum ama bende de o bölgemde ağrı oldu kızarıklık sonra geçti birden

Sakın öyle düşünme ben çok büyük hata yaptım her çocuk farklıdır ama. Ben de öyleydim emzirme arada sağma verme Nadiren mama. Ama geçen gün mememe bir koydum sinir krizi geçirdi bildiğin iki üç gün uğraştım katiyen mememi almıyor sakinleşmiyor bir saat ağlıyor en az o ağlıyor ben ağlıyorum. Uğraştım uğraştım en son pes ettim hem çok ağlıyor hem üzüntümden sütüm güdecek diye korktuğumdan. Artık sağıp veriyorum üç saatte bir. Arada nadiren mama günde bir kere falan. O zaman yiyor baya. 31 günlük bugün 110 ml içiyor. Bugün ilk aşısı vardı 1.750 almış bir ayda tombik.

naptın canım gttnmi doktora. inş. açılmamıştır canım. 20 gun uzerine açılmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz.

kızlar bu gaz işini ne yapıyorsunuz. benim bebeğim 2 gündür aşırı kusuyor öyle böyle değil burnundan bile geliyor. acile götürdüm gazı çok olduğu içn kusuyor dedi. ne yapim de gitsin bu gaz bilemiyorum artık

Besleme yolun nedir? Meme mi? Biberon mu? Gaz damlası vermişler miydi? Gunde 4 defa sab simplex kullaniyoruz ama yine de gazlı bebeğim.

naptın canım gttnmi doktora. inş. açılmamıştır canım. 20 gun uzerine açılmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz.
gittim cnm senin söylediğin gibiymiş ödem olmuş , krem verdi batikona devam dedi , normaldede yaralarım geç iyileşir benim, doktorda öyle söyledi sabredicem artık ama krem acımı azalttı , bide muayeneden sonra kanamam oldu nerdeyse bitmek üzereydi sende de öyle oldu mu ?

bu arada oğlumda normal bebenne sütü veriyorum kilosuna geldi artık teyzeleri 1150 gr almış 21 günde çok şükür , ben sadece anne sütü veriyorum 2 saati geçirtmiyorum ama acıktıkça emiyo bazen daha sık oluyo gece bazen 2 buçuk 3 saati buldugu oluyo uykusu derinse eğer belli bir rutinimiz yok henüz , doktorumuz 3 aya kadar kalça usg.sini yaptırmak için kontrole çağırdı 40mız doldugunda gideriz tekrar inşallah , sünnet içinde en uygun zamanın 6 ay 15 ay arası oldugunu söyledi nasipse sünnetini de eylül ekim gibi düşünüyoruz inşallah

kızlar bu biberon dan kullanan var mı bende biberon almak istiyorum fiyatı ve videosu çok cazip geldi sizce nasıl

Benim ozaman kanamam vardi zaten 2. Haftafa olmusyu. Simdi ise cok az leke lekebitmedi bi turlu 27, gun oldu. Hametan mi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…