kesinlikle çok zormuş bir taneyle zaman yetmiyor allah ikiz üçüz çocuk annelerine yardım etsin. mutfağa su içmeye gidemiyorum mız mız kızımdan :)Bu 40 gün amma zormuş yaaa.. Bitmedi valla 20 günlük olduk bugün..
canım ben hem krem kullandım hemde emzirmeden önce göğüs ucumu yıkadım yıkayamadığım zaman sütümden sürdüm. annem hep böyle tembihlemişti hem meme ucun çok yara olmaz hemde bebeğin ağzında pamukçuk çıkmaz demişti öyle yapıyorum rahatlıyorKızlar meme ucu catlaklari olanlar ne yaptilar..emzirmek bi zulüm olmaya başladı. .ne yaptiysam ise yaramadi...
Canım muhtemelen çok sessiz odada uyutuyorsun. Eğer öyleyse en ufak seste zıplıyordur yavrucak. Ben bu hatayı oğlumda yaptım ve onu uyutmak özellikle de misafirlikte, sesli ortamlarda uyutmak imkansızdı ve işkenceye dönüşmüştü. Ama Tuna'da bundan ders aldım ve salonda uyutoyorum. TV izlemememe rağmen sürekli açık. Mışıl mışıl uyuyor. Büyük hata yapmışım zamanında. Hem kendime hem çocuğa hem de çevremdekilere işkence etmişim :)Kizlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba allah herkesin bebegine saglik ve huzur versin biz bugun 35 gunluk olduk masalim cok huzursuz surekli aglayarak uyaniyor en fazla 1 saat uyuyup kalkiyor surekli ikinma halinde gaza bir turlu care bulamadik nurse harveys kullaniyoruz biogaia damla kullaniyoruz hala ayni bide kizim uykuda cok sicriyor kollarini acarak uyaniyor cok uzuluyorum nerdeyse her saat basi meme istiyor normalmi bilmiyorum doymuyirmu dicem ama sutumun geldigine eminim cunku emerken surekli genzine kaciyor hizli emdiginden napacagimi sasirdim
Aslinda oturma odasinda uyutuyorum gun boyu sadece gece sessiz ortamda yatiyor zaten gaz uyutmuyor bide bu eklendiCanım muhtemelen çok sessiz odada uyutuyorsun. Eğer öyleyse en ufak seste zıplıyordur yavrucak. Ben bu hatayı oğlumda yaptım ve onu uyutmak özellikle de misafirlikte, sesli ortamlarda uyutmak imkansızdı ve işkenceye dönüşmüştü. Ama Tuna'da bundan ders aldım ve salonda uyutoyorum. TV izlemememe rağmen sürekli açık. Mışıl mışıl uyuyor. Büyük hata yapmışım zamanında. Hem kendime hem çocuğa hem de çevremdekilere işkence etmişim :)
İnşallah en kısa zamanda girer düzene canım :)Aslinda oturma odasinda uyutuyorum gun boyu sadece gece sessiz ortamda yatiyor zaten gaz uyutmuyor bide bu eklendi
Kizlar ek mama kullananlar tavsiyeleriniz var mi? Kizim hem beni emiyor ama aç kalmasin diye ilk ay ek mama verdi doktorumuz.
Gaz sorunlarini nasil cozuyorsunuz
Bide gece uyuyan var mi :))))
Kizlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba allah herkesin bebegine saglik ve huzur versin biz bugun 35 gunluk olduk masalim cok huzursuz surekli aglayarak uyaniyor en fazla 1 saat uyuyup kalkiyor surekli ikinma halinde gaza bir turlu care bulamadik nurse harveys kullaniyoruz biogaia damla kullaniyoruz hala ayni bide kizim uykuda cok sicriyor kollarini acarak uyaniyor cok uzuluyorum nerdeyse her saat basi meme istiyor normalmi bilmiyorum doymuyirmu dicem ama sutumun geldigine eminim cunku emerken surekli genzine kaciyor hizli emdiginden napacagimi sasirdim
Canım muhtemelen çok sessiz odada uyutuyorsun. Eğer öyleyse en ufak seste zıplıyordur yavrucak. Ben bu hatayı oğlumda yaptım ve onu uyutmak özellikle de misafirlikte, sesli ortamlarda uyutmak imkansızdı ve işkenceye dönüşmüştü. Ama Tuna'da bundan ders aldım ve salonda uyutoyorum. TV izlemememe rağmen sürekli açık. Mışıl mışıl uyuyor. Büyük hata yapmışım zamanında. Hem kendime hem çocuğa hem de çevremdekilere işkence etmişim :)
Sendeki durumlar benimkiyle ayniymis ayni seyleri kullaniyoruz.ben bebisede rezene veriyorum yediklerime kimyon dokuyorum cunku hic bisey yememeye basladim 66 kiloyla hamile kalmustim simdi 63 umGwz icin ben de yediklerime dikkat ediyorum cok fazla, ayaklarimi sicak tutuyorum surekli senden de gecer diyor buyukler. Rezene iciyorum, mamsel still tea iciyorum o da rezene,kimyon vs ihtiva ediyor. Ayrica yemeklerden sonra bi fincan sicak suya bi tatli kasigi toz kimyon koyup iciyorum, yada tane kimyon suyu.. Kimyondan nefret ederm ama onu öyle kıvranırken gormemek icin katlaniyorm. Biz dw durumlar boyle
Anladim cnm ama bizimki cok sinirli hic sıkıntiya gelemiyo kollarini saramiyorum denedim kiyameti kopardi kuzum ya adam akilli bi uyku cekemedi nasil bagararak uyaniyo cok uzuluyorumYenidoğanlarda görülen kolları iki yana açarak sıçrama refleksi (moro refleksi) yaklaşık 4. ay civarında kaybolmaya başlar. Benim oğlum da sıçrama refleksi ile kendisini uyandırıyor, eğer ki kollarını kundaklamadıysak. Kollarını kundaklamayı doktor öneriyor, altını çiziyorum sadece kollarını, bacaklarını kundağa sarmıyoruz. Bu sayede uzun süre rahat uyku çekiyor. Uyanma zamanına yakın mızıldanmalar başlıyor, gaz sancısı varsa da aynı şekilde, ama sıçrayarak kendisini uyandırmamış oluyor. Tavsiye ederim deneyin.