- 5 Kasım 2012
- 690
- 877
Bizde bugün gittik doktora hem ben muayene oldum hem oğlumuz, oglumda kilo kaybı olmadi sukur zaten cok zayıftı teyzeleri 2600cuktuk 2940 olduk 9.günümüzde , ssriligimizda 4.gun 12.8 di bugün 8.4 cikti , bol.bol emzirmeye guneslendirmeye çalıştım ise yaradi ,göbeği hala düşmedi.yarın yikicaz , doyduğunu anlmak icin 5-6bez degisiyorsaniz en az anlarsıniz ki normal dedi, benim muayenemde iyiydi sukur , ilaçlarima devam edicem , nerdeyse hiç gobegim yok ama basenim genişlemis biraz ona canim sikiliyo göbekten korse taktim gunde bi saat ilk üç günden sonra simdi taytli korseme gecicem , normal dogumda biraz genişlermis diyorlar ama daralirmi bilemiyorum :) sut icin dereotu bana cok ıyi geldi gece uyanmalari bizimde cok var rezeneye başlamayı düşünüyorum bende artik...Yavrumun gülüşü dünyaya bedelmis , bugünlerin kıymetini bilelim kizlar bol bol koklasip sevelim , bakım bakım diye coktw boğmayalim kendimizi , ben 40 i çıkana kadar sadece huzurunu düşünüyorum , 40indan sonra düzenimizi rahatça kurucaz zaten Insallah , bu arada gundeviki üç kez yüzünü sutumle siliyorum minik tuylerine , yüzdeki kizarikliklara , çapaklara herseye cok ıyi geldi anne sütü tam bir şifaymis