- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 43
Allah razi olsun canim. Ayni duygulari paylasiyorum senin icin. Cok zorlu surecleri atlattik. Rabbim bundan sonrasini kolay etsin..saskinimanneyim tebrik ederim, gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıkla. Sevincini paylaşıyorum canıgönülden.
nerdeyse gunlerımız aynıydı,15 gunluk olcak Doga ve hala dogacak bizimkiMerhaba arkadaşlar, doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, analı babalı büyüsün kuzular :) A ayyuzlum5 hiç canını sıkma canım. Benim de doğum esnasında sıkıntı oldu, normal doğum için bekledi doktorum, suni sancı falan derken spinal sezeryan oldum alalacele. su yutmasından dolayı bi hafta küvözde kaldı. Hemen yanından alınınca insan üzülüyor ama orada çok çok iyi bakıyorlar meraketme. Evde sıkıntı yaşamaktansa orda müdahale ediliyor olması daha iyi öyle düşün, ben hep öyle teselli ettim kendimi. Bi hafta sonra çıkardık çok şükür.suan cok ıyı masallah, darısı sizin minnoşa inşallah.ogret_menim cim senin de hayırlı haberlerini bekliyorum :) arada girelim arkadslar sorularıımızı paylaşalım yıne. kendinize ve minnoşlara iyi bakın, şimdilik hoşcakalın ,
oyyy Allah bagislasin kara kizini,gecmis olsun ayrica bundan sonraki surecler kolay olur ins...Doğum yapanlara geçmis olsun... Bebeklerine hayırlı ömürler. .. bende pztesi sezeryan oldum. Bu sefer biraz daha sıkıntıli oldu ancak iyiyz bugun cikiyoruz. 3700 51cm kara saçli kızım var.. dun akşam sütumde geldi cok şükür 11le 5 arasini gündüz saniyor. Dün gece uyutmadj. Hepimize kolaylıklar... bekleyenkere kolay dogumlar. ...
çok teşekkür ederim canımmerhaba bende aralık annesiyim doğum yapmışsın sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini sezeryan oldun sanırım normal istiyordun bir sıkıntımı oldu çok üzüldüm istediğin gibi olmamasına ama önemli olan bebeğin iyi olması sağlıkla büyüt bebeğini
Evet canim bi iki kişi daha var ama mudavimlerden ikimiz kaldık..Yine senin günün var benimki geçti gelesi yok pasamin.hayirlica gelsinler sagliklica da dert diil gerisiKızlar hepiniz anne oldunuz maşallah çok az kişi kaldık doğum yapmayan öğretmenim sen ve ben varız sanırım :) günler geçmiyor son 10 gün kaldı 40 haftaya gece uyuyamiyorum gündüz uyuyorum her şeyim hazır bebeğim gelsin istiyorum bir taraftan korku heyecan hepsi var artık telefonları acmayacam hala dogurmadin mi diyenler :) kısmet bakalım Rabbim zamanını biliyor
çok geçmiş olsun üzüldüm neden olduki gerçekten üzücü bir durum umarım bebeğin ve sen iyisinizdirçok teşekkür ederim canımevet sezeryan karşıtıydım normal doğum yapabilirdim herşey normaldi ama pisi pisine sezeryan oldum malesf şartlar gereği
Öyle canım zamanı vardır her şeyin ama son günler hic geçmiyor sanki, birde bebekler iyice sikişti hareketlerini takip etmek zor oluyor kafama takılıyor kucağımda olsun koklayim istiyorum artikEvet canim bi iki kişi daha var ama mudavimlerden ikimiz kaldık..Yine senin günün var benimki geçti gelesi yok pasamin.hayirlica gelsinler sagliklica da dert diil gerisi
Hayırlı olsn cnmm alışırsınn merk etme:))kizima kavustum en sonunda ama ewimizde.ilk gecemiz cok zordu hic.uyumadi desem yeridir ama cok guzel bebegmin yanimda olmasi :)
Doktoruna bir danış bence ama korkulacak bir şey yokturBebegin bezinde birkac sefer az miktarda kan gordum. Arastirdim susuz kaliyormus. Dr a gidemedim henuz. Bilgisi olan ya da yasayan var mi bu durumu?
Kac gun olmustu canim. Benimkinin gobegi de dusmedi daha. 6. Gun bugun. Kurudu epey.Doktoruna bir danış bence ama korkulacak bir şey yoktur
Bizimkinin göbeği hala düşmedi kan geldi göbeğinden geçen pazar günü ilaç kullanıyoruz
15. Gün bugünKac gun olmustu canim. Benimkinin gobegi de dusmedi daha. 6. Gun bugun. Kurudu epey.
Benim bebegimin göbeği 6 günde düştü ben alkol kullandım doktor yazmıştı yıkarken elimiz çarpmıştı göbeği kanamıştı oğlumun düştükten sonra da kanamaya devam ederse K vitamini iğnesi vuruyorlar canımKac gun olmustu canim. Benimkinin gobegi de dusmedi daha. 6. Gun bugun. Kurudu epey.