2016 Ocak AnneLeri..

Doğum yapanlara geçmis olsun... Bebeklerine hayırlı ömürler. .. bende pztesi sezeryan oldum. Bu sefer biraz daha sıkıntıli oldu ancak iyiyz bugun cikiyoruz. 3700 51cm kara saçli kızım var.. dun akşam sütumde geldi cok şükür 11le 5 arasini gündüz saniyor. Dün gece uyutmadj. Hepimize kolaylıklar... bekleyenkere kolay dogumlar. ...

Merhaba arkadaşlar, doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, analı babalı büyüsün kuzular :) A ayyuzlum5 hiç canını sıkma canım. Benim de doğum esnasında sıkıntı oldu, normal doğum için bekledi doktorum, suni sancı falan derken spinal sezeryan oldum alalacele. su yutmasından dolayı bi hafta küvözde kaldı. Hemen yanından alınınca insan üzülüyor ama orada çok çok iyi bakıyorlar meraketme. Evde sıkıntı yaşamaktansa orda müdahale ediliyor olması daha iyi öyle düşün, ben hep öyle teselli ettim kendimi. Bi hafta sonra çıkardık çok şükür.suan cok ıyı masallah, darısı sizin minnoşa inşallah. ogret_menim cim senin de hayırlı haberlerini bekliyorum :) arada girelim arkadslar sorularıımızı paylaşalım yıne. kendinize ve minnoşlara iyi bakın, şimdilik hoşcakalın,

nerdeyse gunlerımız aynıydı,15 gunluk olcak Doga ve hala dogacak bizimkiSagliklica gelsin de ben alistim artik dogurursam sasicak milletnasilsin diyen az daha dogurmadin mi diyenlerle dolu etrafim tikadim kulagimi dinleniyorum evde uyuyorum bol bol...oyle ya da boyle en gec cumartesi ya da pazar anne oluyorum ins...dua edin kolay gecsin canim...burdan paylasima tabiki devam

oyyy Allah bagislasin kara kizini,gecmis olsun ayrica bundan sonraki surecler kolay olur ins...

çok teşekkür ederim canım evet sezeryan karşıtıydım normal doğum yapabilirdim herşey normaldi ama pisi pisine sezeryan oldum malesf şartlar gereği

Kızlar hepiniz anne oldunuz maşallah çok az kişi kaldık doğum yapmayan öğretmenim sen ve ben varız sanırım :) günler geçmiyor son 10 gün kaldı 40 haftaya gece uyuyamiyorum gündüz uyuyorum her şeyim hazır bebeğim gelsin istiyorum bir taraftan korku heyecan hepsi var artık telefonları acmayacam hala dogurmadin mi diyenler :) kısmet bakalım Rabbim zamanını biliyor

Evet canim bi iki kişi daha var ama mudavimlerden ikimiz kaldık..Yine senin günün var benimki geçti gelesi yok pasamin.hayirlica gelsinler sagliklica da dert diil gerisi

çok teşekkür ederim canım evet sezeryan karşıtıydım normal doğum yapabilirdim herşey normaldi ama pisi pisine sezeryan oldum malesf şartlar gereği
çok geçmiş olsun üzüldüm neden olduki gerçekten üzücü bir durum umarım bebeğin ve sen iyisinizdir

Evet canim bi iki kişi daha var ama mudavimlerden ikimiz kaldık..Yine senin günün var benimki geçti gelesi yok pasamin.hayirlica gelsinler sagliklica da dert diil gerisi
Öyle canım zamanı vardır her şeyin ama son günler hic geçmiyor sanki, birde bebekler iyice sikişti hareketlerini takip etmek zor oluyor kafama takılıyor kucağımda olsun koklayim istiyorum artik az kaldı sabir canım inşallah sağlıkla alırız

Bugün biraz daha ayaklandım , emmeye alisiyoruz ama doyuyomu doymuyo mu endişem var yarın kontrole gidicez insallah ogrenicez , bugün goguslerim doldu sut olsun diye hurmayi ve dereotunu fazla kaçırdım sanırım göğüslerim doldu agrim çok var suan yarın bi pompa alicam ama biberona alışır da memeden sogurmu diye endişeliyim , birde kabizlik eklendi kızlar dikisler ile zorlu oluyo bi tek sizlerle böyle rahatça paylaşıyorum kızlar iyiki varsınız birbirimizi en ıyi biz anlarız suan çünkü :) ogret_menim nesli_ankara06 insallah sjzin ve diger dogum yapmayan arkadaslarinda en rahatindan hayırlı haberlerinizi alınca bizden mesudu olmicak sayfada yalnız kızlar dependle çok rahat ettim gerçekten , bide doğumdan önce ebem gögusten ten aşağı kısima sıcak suyla dus aldirtin dedi iki kez yaptı ikincide daha çıkmadan ikinma hissi gelmişti sonra hemen doğuma girdim zaten çok faydası oluyo hastanede aklınızda olsun , bacak açma hareketleri comelme hareketleri az yapmama rağmen doktor faydasinin olduğunu söyledi bide son üç gun zerrin09 dediği gibi zeytinyağı masajı yaptım. İlk günler sutum çok olsun diye herşeyi birden yemeyin teker teker deneyin bebek ihtiyacı kadarını aliyo fazlası çok ağrı yapiyo daha aklıma bisey gelirse yazarım öpüyorum hepinizi

Canım çıktığıt_menim, post: 44734157, member: 675628"]Canimmmmmmmm...Allah anali babali buyutsun...cok sevindim sagliklica kucagina almana...Seni takdir ediyorum yasina ve ilk dogumun olmasina ragmen oyle guzel direttin ki dogal dogum olmasi konusunda...sezeryan olmasi tamamen Rabbimin takdiri...baskasi olsa coktan girmisti sezeryana...kaldiki bi haftadir devam ediyor bebisin kalp ritmindeki duzensizlikler...Cok sukur...Beni yalniz biraktiniz diyemicem cunku gunun dolmustu,cok sevindimboyu kilosu nasil Orhan bebegin?foto paylasin yaa merak ediyorummm kuzucuklari [/QUOTE]
Canim ciktigi gibi kakasini yapti.zaten derisinde dokulmeler varmis doktorum tam zamaninda mudahele ettik dedi.3650 56 cm.dogdu masallh..darisi basiniza buyuk yorgunluk ama deger..

fffunda pompa ile biberona sağdığın sütten sonra meme almaz diye hiç endişelenme. Oğlum şu anda hala biberonla beslenmesine rağmen arada emzirdiğim zamanlarda memeyi öyle bir kapıyor ki bence bu konuda bir sorun yaşamazsın. Bu arada benim bebeğim erken doğduktan sonra haliyle iştahım kapanmış ve yemek yemek son aklıma gelen şey olmuştu. Hastanede en severek tükettiğim tek şey kayısı hoşafıydı :) Sen de tüketiyor musun? Bana sabah akşam bir sürahi geliyordu. En çok dikkat etmemiz gerekenlerden biri de bol sıvı çünkü.

Bebegin bezinde birkac sefer az miktarda kan gordum. Arastirdim susuz kaliyormus. Dr a gidemedim henuz. Bilgisi olan ya da yasayan var mi bu durumu?

Kac gun olmustu canim. Benimkinin gobegi de dusmedi daha. 6. Gun bugun. Kurudu epey.
Benim bebegimin göbeği 6 günde düştü ben alkol kullandım doktor yazmıştı yıkarken elimiz çarpmıştı göbeği kanamıştı oğlumun düştükten sonra da kanamaya devam ederse K vitamini iğnesi vuruyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…