2016 Ocak AnneLeri..

kızlar bebeğim 20 günlük ve hala sarılık böyle durum yaşayan var mi kilo alıyor emiyor ama geçmedi bi türlü moralim bozuldu iyice bugün tekrar kan idrar verdik pazartesi tekrar gidicez
Bizimki 16 günlük üç günlükken sarılığı 9.2 ydi bir haftalıkken 7.8 di ilerlemiyor ama hala yüzü biraz sarı yavaş geçer dedi doktorumuz

Kesinlikle süper bi mucize rezene ve anason çok etkili benim bebeğim çok rahatladı çok şükür ama hergün de içme derim arada içersen daha iyi olur bağımlılık yaparsa yine etkilemiyor allah doğum yapmayan arkadaşlara kolay doğum nasip etsin doğum yapanlara da sağlıklı sessiz uykucu ve gaz problemi olmayan bebekler nasip etsin

Allah yardımcın olsun canım inş. rahat bir doğum geçirirsin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın . dualarım seninle . devletemi yatış yaptın canım.

benim bebeğimde de 2 gündür gaz sıkıntısı başladı. karnına masaj yapıyorum kendim rezene içiyorum sıcak havlu yapıyorum karnına rahatlatıyor bebeği. hemen pırtlatıyor :)

bizimde 4 günlükken 12.8 çıktı bir haftalıkken tekrar gidicez inşallah bizimkide düşer
Klasik olacak ama
1)sık emdir. Uyanmıyorsa uyandır ayağının altına tık tık yap memeyi kabul etmiyorsa sağ ver sütün yoksa mama ver ama 2 saatten fazla aç kalmasın
Mama verdin mi hiç bilmiyorum ben de çok karşıydım ama emzirmeden önce 30 cc yaptım ne olur ne olmaz diye her emzirmeden sonra verdim çoğunlukla içemedi bitiremedi döktüm genelde ama içim en azından rahat etti. İki saatte bir en az 50 cc içmeli günde 600 cc Yapar.
2)her sabah odasını havalandır
3)muhakkak Güneş alan yerde uyusun mümkünse pencereye yakın bir yere koy beşiği
4)odanın sıcaklığı 22 yi geçmesin sıcaklık arttıkça daha zor atıyor

kızlar bebeğim 20 günlük ve hala sarılık böyle durum yaşayan var mi kilo alıyor emiyor ama geçmedi bi türlü moralim bozuldu iyice bugün tekrar kan idrar verdik pazartesi tekrar gidicez
Oglumda beninde 3 ay sürdü. Bazı anne sutude etkili olabiliyormus. Her ay karaciger tahlili mi ne yapıyordu etkiliyormu diye. Bir sorun olmadı. Bu kezde oldu 9 a düştü. Kan uyuşmazlığı sarılığı sıkıntıliymis bizde var .

Su sicaklik olayini anneler sagolsun yapamiyorum , bebegim rahatsiz olunca cikarip hektar giydiriyodum sariliga etkili ise bugun el atiyorum o ise insallah
Gunes isigina cikariyorum evim en gunes alan odasina gunde bi Kac kez ama bulundugu odada olmasi gerekiyorsa onada dikkat etmeliyim
Emmesi gayet Iyi cok sukur , yeterli gelmedigine inandigimda sagip vermeye calisiyorum , miktari gorebiliyorum boylece ...
Insallah sariligimizi atlatiriz hepimiz bir an once sagol tatlim

Sağ taraf çok ağrıyo arada ve şişlik var sizdede var mı hala benim bugün 27. Gun ama daha inmedi bi kısmı
benimde hissizlik ve sızı var 22 gün oldu üstüne üstelik kabızlık da var şeyden çok korkuyorum hani diyorlar ya 7 yıl oldu hala sızlıyor felan diyenler oluyor inşallah tamamen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…