Cnm bk bizde 54 günlük oldk ve hala sarılığmz var 3 aya kadar sürebiliymuşkızlar bebeğim 20 günlük ve hala sarılık böyle durum yaşayan var mi kilo alıyor emiyor ama geçmedi bi türlü moralim bozuldu iyice bugün tekrar kan idrar verdik pazartesi tekrar gidicez
Bizimki 16 günlük üç günlükken sarılığı 9.2 ydi bir haftalıkken 7.8 di ilerlemiyor ama hala yüzü biraz sarı yavaş geçer dedi doktorumuzkızlar bebeğim 20 günlük ve hala sarılık böyle durum yaşayan var mi kilo alıyor emiyor ama geçmedi bi türlü moralim bozuldu iyice bugün tekrar kan idrar verdik pazartesi tekrar gidicez
Kesinlikle süper bi mucize rezene ve anason çok etkili benim bebeğim çok rahatladı çok şükür ama hergün de içme derim arada içersen daha iyi olur bağımlılık yaparsa yine etkilemiyor allah doğum yapmayan arkadaşlara kolay doğum nasip etsin doğum yapanlara da sağlıklı sessiz uykucu ve gaz problemi olmayan bebekler nasip etsinRezene verdim dün gece bir çay kaşığı ben de dün sabah öğle akşam birer fincan içtim süper etki yaptı maşallah tüm gece uyudu emmeye uyandı güzel emdi gazını da valla süper çıkardı ay çok Mutlu oldum
çok sağol canım benim sende güle güle büyüt inşallah :)çok geçmiş olsun bence doğru olanı yapmışsın bazen insanın elinde olmuyor işte neyse sağlıkla güzelikle olsun da gerisi boş güle güle büyüt bebeğini
Allah yardımcın olsun canım inş. rahat bir doğum geçirirsin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın . dualarım seninle . devletemi yatış yaptın canım.Kizlar ben yarin yatiyorum kismetse saat 16:00 civari...propess(rahim acici)yapilacak...acilma olsun diye...bir zahmet dua edinben hepinize ettim sira sizde
saka bi yana Allah hepinizden razi olsun...hakkinizi helal edin....yarin bebuslarinizla beraber duami alacaksiniz ins sanci cekerken... heyecanlandim gozlerim doldu,hadi haberlesiriz ins...
bizimde 4 günlükken 12.8 çıktı bir haftalıkken tekrar gidicez inşallah bizimkide düşerBizimki 16 günlük üç günlükken sarılığı 9.2 ydi bir haftalıkken 7.8 di ilerlemiyor ama hala yüzü biraz sarı yavaş geçer dedi doktorumuz
Sağ taraf çok ağrıyo arada ve şişlik var sizdede var mı hala benim bugün 27. Gun ama daha inmedi bi kısmıcanlar sezeryan ağrılarınız ne durumda ?
Klasik olacak amabizimde 4 günlükken 12.8 çıktı bir haftalıkken tekrar gidicez inşallah bizimkide düşer
Canım ben de varım 38+6 oldum bekliyorum bebeğimi 41 e kadar bekleyecez ama zaman geçmiyor hayırlısı artıksadece ben mi kaldim dogurmayan
Oglumda beninde 3 ay sürdü. Bazı anne sutude etkili olabiliyormus. Her ay karaciger tahlili mi ne yapıyordu etkiliyormu diye. Bir sorun olmadı. Bu kezde oldu 9 a düştü. Kan uyuşmazlığı sarılığı sıkıntıliymis bizde var .kızlar bebeğim 20 günlük ve hala sarılık böyle durum yaşayan var mi kilo alıyor emiyor ama geçmedi bi türlü moralim bozuldu iyice bugün tekrar kan idrar verdik pazartesi tekrar gidicez
Aklim onda benimde , insallah dualarla cok guzel bir dogum yapti, guzel haberlerini alicaz insallah bugunogret_menim hastanede kizlar. 4 te yatacakti. Dua edelim bol bol.
Su sicaklik olayini anneler sagolsun yapamiyorum , bebegim rahatsiz olunca cikarip hektar giydiriyodum sariliga etkili ise bugun el atiyorum o ise insallahKlasik olacak ama
1)sık emdir. Uyanmıyorsa uyandır ayağının altına tık tık yap memeyi kabul etmiyorsa sağ ver sütün yoksa mama ver ama 2 saatten fazla aç kalmasın
Mama verdin mi hiç bilmiyorum ben de çok karşıydım ama emzirmeden önce 30 cc yaptım ne olur ne olmaz diye her emzirmeden sonra verdim çoğunlukla içemedi bitiremedi döktüm genelde ama içim en azından rahat etti. İki saatte bir en az 50 cc içmeli günde 600 cc Yapar.
2)her sabah odasını havalandır
3)muhakkak Güneş alan yerde uyusun mümkünse pencereye yakın bir yere koy beşiği
4)odanın sıcaklığı 22 yi geçmesin sıcaklık arttıkça daha zor atıyor
Bana herhangi bisey yapmam soylenmedi hastaneden. Sadece kuru tutyorum. Sanirim neredeyse dusmek uzere. Bugun 8. Gun.Kızlar selam
Bebislerinize göbek bakımı yapıyor musunuz
benimde hissizlik ve sızı var 22 gün oldu üstüne üstelik kabızlık da varSağ taraf çok ağrıyo arada ve şişlik var sizdede var mı hala benim bugün 27. Gun ama daha inmedi bi kısmı