2016 Ocak AnneLeri..

Benim bebegimin göbeği 6 günde düştü ben alkol kullandım doktor yazmıştı yıkarken elimiz çarpmıştı göbeği kanamıştı oğlumun düştükten sonra da kanamaya devam ederse K vitamini iğnesi vuruyorlar canım
Biz de alkol kullandık ama olmadı şimdi bir krem kullanıyoruz kurudu iyice düştü düşecek ama geç olmadı mı biraz bir sakıncası olur mu bu kadar geç düşmesinin

Felaket gaz sancısı çekiyor dün akşamdan beri yavrum mosmor yapıyor kendini bütün gece tek dakika uyumadı her şeyi deniyorum bakalım ne olacak..

Felaket gaz sancısı çekiyor dün akşamdan beri yavrum mosmor yapıyor kendini bütün gece tek dakika uyumadı her şeyi deniyorum bakalım ne olacak..
busracim kiraz cekirdegi torbasi duydun mu hic?mikrodalgada isitip karnina ve ayaklarina koyuyorsun...ben yazin burda yazmistim benden baska kiraz cekirdegi toplayan olmadi sanirim...ama internette de hazir satiliyor...bi dene istersen...bunun disinda sicak banyo yaptirip karin masaji onerebilirim hakiki zeytinyagi sur karnina...ayak altina masaj yapma,bebeklere zararli..

Kizlar ben yarin yatiyorum kismetse saat 16:00 civari...propess(rahim acici)yapilacak...acilma olsun diye...bir zahmet dua edin :p:p:pben hepinize ettim sira sizde:KK70::KK70::KK70:
saka bi yana Allah hepinizden razi olsun...hakkinizi helal edin....yarin bebuslarinizla beraber duami alacaksiniz ins sanci cekerken... heyecanlandim gozlerim doldu,hadi haberlesiriz ins...:KK200::KK200::KK200:

Kizlar ben yarin yatiyorum kismetse saat 16:00 civari...propess(rahim acici)yapilacak...acilma olsun diye...bir zahmet dua edin :p:p:pben hepinize ettim sira sizde:KK70::KK70::KK70:
saka bi yana Allah hepinizden razi olsun...hakkinizi helal edin....yarin bebuslarinizla beraber duami alacaksiniz ins sanci cekerken... heyecanlandim gozlerim doldu,hadi haberlesiriz ins...:KK200::KK200::KK200:
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah dualarımız seninle aklımın bir köşesinde olacaksın dua edeceğim sana :):)

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de senin kadar heyecanlandim şuan :) beni yalniz bıraktın :KK43: bugün bende bebisimi gördüm çok tatlı bebisim artik yanımda olsun istiyorum sabretmek zor geliyor :) 41 e kadar brklyecez bakalım pasamiz ne zaman isterse gelecek hayırlısı her şeyin rabbim zamanini biliyor güzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle :)

Canım herşey çokmenim, post: 44789432, member: 675628"]Kizlar ben yarin yatiyorum kismetse saat 16:00 civari...propess(rahim acici)yapilacak...acilma olsun diye...bir zahmet dua edin :p:p:pben hepinize ettim sira sizde:KK70::KK70::KK70:
saka bi yana Allah hepinizden razi olsun...hakkinizi helal edin....yarin bebuslarinizla beraber duami alacaksiniz ins sanci cekerken... heyecanlandim gozlerim doldu,hadi haberlesiriz ins...:KK200::KK200::KK200:[/QUOTE]
Canim hersey cok guzel olacak.sen sadece buna odaklan.propess basit agrisiz bir islem.psikoloji sancilar acisindan onemli.biz propess verildigi gun hastanede biraz kalabalikti odam ve ebe bunun benim yararima olmadigini soyledi.odaklanman gerekiyor cunku.ben senin normal dogum yapacagina inaniyorum.dualarim seninle olacak.haberini bekliyorum.merakta birakma.simdi bile foruma seni merak ettigim icin girdim.aklim sende..

çok geçmiş olsun üzüldüm neden olduki gerçekten üzücü bir durum umarım bebeğin ve sen iyisinizdir
iyiyiz çok şükür sezeryandan kaynaklı ağrılarım hala var normal olarak canm. sebebi eşimin bebeğimizi görebilmesi içindi canım göreve gidecekti sırf o mutlu günde yanımızda olsun diye :KK43:

Benim oğlum da sürekli ıkınıyordu anason verdim bi çay kaşığı 1 bardak da kendim içtim rahatladı deneyebilirsin hemde uyku yapıyo anason rahatlıyo bebeğim

kızlar bebeğim 20 günlük ve hala sarılık böyle durum yaşayan var mi kilo alıyor emiyor ama geçmedi bi türlü moralim bozuldu iyice bugün tekrar kan idrar verdik pazartesi tekrar gidicez :KK43:

iyiyiz çok şükür sezeryandan kaynaklı ağrılarım hala var normal olarak canm. sebebi eşimin bebeğimizi görebilmesi içindi canım göreve gidecekti sırf o mutlu günde yanımızda olsun diye :KK43:
çok geçmiş olsun bence doğru olanı yapmışsın bazen insanın elinde olmuyor işte neyse sağlıkla güzelikle olsun da gerisi boş güle güle büyüt bebeğini

Canlarim merhabalar hepiniz doğum yapmissiniz ne güzel hepinizi tebrik ederim allaha şükürler olsun hepimiz aldım bebislerimizi kucağımiza. Ben doğumdan sonra hiç bakamadim sizi merakta bıraktım merak da ettim ama hiç fırsat bulamadım. spinal sezeryanoldum kizlarim 2.300 ve 2 220 dogdular. Çok zor bir doğum geçirdim çok kanamam oldu,
inanılmaz bir başaağrısı çektim tekrar
hastaneye gittim ve yavrularımi
Biri hafta kucağima bile alamadım ölüyorum
sandım çok şükür geçti. Emmekte çok
zorlandılar.
annelik çok güzel bir duyguymus cok mutluyum. ama ikiz bebek gerçekten
çokzormus. Yemek yemeye bile vaktim kalmiyor Bebeklerimin çok gazı var yirmi
gundur denemediğim şeykkalmadı hiç bisey
ise yaramıyor tüm gece bağırıyorlar maalesef
birde ggöğüs ucu yarası catti basima
emziremiyorum şuan sadece sagiyorum
çoksşey denedim ama faydası olmadi nasıl
geçer o catlaklar bilmiyorum. Hepinize
gazsiz gunler geceler diliyorum. Yine ara ara
fırsat bulunca yazarim sanırım hepinizi
öpüyorum kendinize ve bebislerunize iyi
bakin:KK200::KK200::KK200:

Bugün biraz daha ayaklandım , emmeye alisiyoruz ama doyuyomu doymuyo mu endişem var yarın kontrole gidicez insallah ogrenicez , bugün goguslerim doldu sut olsun diye hurmayi ve dereotunu fazla kaçırdım sanırım göğüslerim doldu agrim çok var suan :KK43: yarın bi pompa alicam ama biberona alışır da memeden sogurmu diye endişeliyim , birde kabizlik eklendi kızlar dikisler ile zorlu oluyo :KK43: bi tek sizlerle böyle rahatça paylaşıyorum kızlar iyiki varsınız birbirimizi en ıyi biz anlarız suan çünkü :) ogret_menim ogret_menim nesli_ankara06 nesli_ankara06 insallah sjzin ve diger dogum yapmayan arkadaslarinda en rahatindan hayırlı haberlerinizi alınca bizden mesudu olmicak sayfada :KK200: yalnız kızlar dependle çok rahat ettim gerçekten , bide doğumdan önce ebem gögusten ten aşağı kısima sıcak suyla dus aldirtin dedi iki kez yaptı ikincide daha çıkmadan ikinma hissi gelmişti sonra hemen doğuma girdim zaten çok faydası oluyo hastanede aklınızda olsun , bacak açma hareketleri comelme hareketleri az yapmama rağmen doktor faydasinin olduğunu söyledi bide son üç gun zerrin09 zerrin09 dediği gibi zeytinyağı masajı yaptım. İlk günler sutum çok olsun diye herşeyi birden yemeyin teker teker deneyin bebek ihtiyacı kadarını aliyo fazlası çok ağrı yapiyo daha aklıma bisey gelirse yazarım öpüyorum hepinizi :KK25:
Biberon olarak medela calme olanı al, ben sağdıgımda onu kullanıyorum hiç sıkıntı olmuyor, ilk Zaman'lar kasık ya da enjektörle de verebilirsin yine medelanın kaşık şeklinde olan biberonu da güzel ben hepsini sırayla denedim kaşık biberonla artık alamaz hale gelince medela calme marka biberona geçtim çok başarılı internetten araştır, sütün çoksa mutlaka sağ emzirirken ben masaj yaparak veriyordum sertleştiğinde Bebek ememiyordu

Canlarim merhabalar hepiniz doğum yapmissiniz ne güzel hepinizi tebrik ederim allaha şükürler olsun hepimiz aldım bebislerimizi kucağımiza. Ben doğumdan sonra hiç bakamadim sizi merakta bıraktım merak da ettim ama hiç fırsat bulamadım. spinal sezeryanoldum kizlarim 2.300 ve 2 220 dogdular. Çok zor bir doğum geçirdim çok kanamam oldu,
inanılmaz bir başaağrısı çektim tekrar
hastaneye gittim ve yavrularımi
Biri hafta kucağima bile alamadım ölüyorum
sandım çok şükür geçti. Emmekte çok
zorlandılar.
annelik çok güzel bir duyguymus cok mutluyum. ama ikiz bebek gerçekten
çokzormus. Yemek yemeye bile vaktim kalmiyor Bebeklerimin çok gazı var yirmi
gundur denemediğim şeykkalmadı hiç bisey
ise yaramıyor tüm gece bağırıyorlar maalesef
birde ggöğüs ucu yarası catti basima
emziremiyorum şuan sadece sagiyorum
çoksşey denedim ama faydası olmadi nasıl
geçer o catlaklar bilmiyorum. Hepinize
gazsiz gunler geceler diliyorum. Yine ara ara
fırsat bulunca yazarim sanırım hepinizi
öpüyorum kendinize ve bebislerunize iyi
bakin:KK200::KK200::KK200:
Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin canim. Senin isin hepimizden zor ama birkac ay icinde hersey duzene oturacak ve keyifli zamanlar baslayacak. Rabbim yardimcin olsun.

X