- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
tecrubelerine gore soyluyorlardir sanirim.bilmiyorum ki :) hatta ben de KK daki paylasimlardan kiz diye biliyorum.doktorà ben De soldan olunca kiz diye biliyorum dedim,cinsiyet belli olacagi zaman hatirlat bana bu konusmayi dedi :) evet ilk bebucugumuz kismetse.Allah sagliklica kucagimiZa almayi nasIp etsin.kiz Erkek farketmez.Soldan yumutlayinca erkek mi oluyomus bende soldan yumurtlamisim insallah hayirlisi olur dr lar neye gore soyluyo acaba sizin ilk bebeginiz mi
canım sanırım benimde gec döllenme satv 24 nisan ama üstüne görme gibi var 26 mayısta tekrar adet oldum. 30 mayısta kese göründü sen bi olayını anlatırmısınbayanlar merhaba bende aranıza katılmak isterim anne olcağımı 2 hafta önce öğrendim adet tarihime göre 9 haftalık gözüksemde geç döllenme olmuş henüz 6 haftalık gibiyim haftaya kesin belli olacak 2 gün önce doktora gittiğimde bebişimin kalp atışını gördüm muhteşem bişeydi 15 haziranda gidince de inşallah kalp atışlarını duyucaz
canım daha betana baktırmadınmı sen ?canım sanırım benimde gec döllenme satv 24 nisan ama üstüne görme gibi var 26 mayısta tekrar adet oldum. 30 mayısta kese göründü sen bi olayını anlatırmısın
Doktor bana bulantı icin metpamid verdi bende bugün hastanede dramamin i duydum size soracaktim Nasil diye kızlar iyi geliyorsa hemen alayim
yok canım baktırmadım daha. eşim bi türlü gitmek istemiyor. bende ondan habersiz bi şey yapmak istemiyorum. ikna ettim çarşamba günü sadece ultrasone gidecez başka bi hastaneye. 19 mayıs hastanesine ne cıkacaksa orda cıkar zaten belk kalp atımınıda duyarız 6+1 güncanım daha betana baktırmadınmı sen ?
Canim seN samsunda mi yasiyorsun? Edin niye Karsi cikiyor ki? InsaAllah guzel haberini duyariz..yok canım baktırmadım daha. eşim bi türlü gitmek istemiyor. bende ondan habersiz bi şey yapmak istemiyorum. ikna ettim çarşamba günü sadece ultrasone gidecez başka bi hastaneye. 19 mayıs hastanesine ne cıkacaksa orda cıkar zaten belk kalp atımınıda duyarız 6+1 gün
Allah saglik versin en onemlisi o ama dogru olabilir ben kizimda hep sag tarafimda hissettim sagda tasidim kiz oldu ablam solda hissetti erkek oldu bu bebegim solda cok merak ediyorum drumda 16 haftadan once soylemiyomus bakalim beklicez siz kac haftaliksiniz ogrenince yazarsiniztecrubelerine gore soyluyorlardir sanirim.bilmiyorum ki :) hatta ben de KK daki paylasimlardan kiz diye biliyorum.doktorà ben De soldan olunca kiz diye biliyorum dedim,cinsiyet belli olacagi zaman hatirlat bana bu konusmayi dedi :) evet ilk bebucugumuz kismetse.Allah sagliklica kucagimiZa almayi nasIp etsin.kiz Erkek farketmez.
Benim su an 10.haftam.arkadasim 13.haftada ogrenmisti.ben de 13 te gidip hem ikili testi yaptirmayi belli olursa da cinsiyetini ogrenmeyi istiyorum.paylasirim tabiki Ogrenirsem.Kim once ogrenirse paylassin burdan :)Allah saglik versin en onemlisi o ama dogru olabilir ben kizimda hep sag tarafimda hissettim sagda tasidim kiz oldu ablam solda hissetti erkek oldu bu bebegim solda cok merak ediyorum drumda 16 haftadan once soylemiyomus bakalim beklicez siz kac haftaliksiniz ogrenince yazarsiniz
bende 11.haftaya girdim 30 mart benim sat ama 3 gun onde gidiyomus 20 hazirana gun verdi ikili test icin bana insallah erken ogrenirsin hayirlisi olsunAllah saglik versin en onemlisi o ama dogru olabilir ben kizimda hep sag tarafimda hissettim sagda tasidim kiz oldu ablam solda hissetti erkek oldu bu bebegim solda cok merak ediyorum drumda 16 haftadan once soylemiyomus bakalim beklicez siz kac haftaliksiniz ogrenince yazarsiniz
Benim 10 nisan ama benim de 6 gun onden gidiyor.erken dollenme.hayirlisi olsun hakkimizdabende 11.haftaya girdim 30 mart benim sat ama 3 gun onde gidiyomus 20 hazirana gun verdi ikili test icin bana insallah erken ogrenirsin hayirlisi olsun
Metpamid verdi Dr canım ama pek bi faydasını göremedim bugün dramamine aldım eczaneden onu deneyecegim bulantidan bisey yiyemez oldum mecbur kullanacağımmerhaba canım bende de bulantı var özellikle sabahları ilaç kullanmaya başladın mı sen? dr bana çok istiyorsan ilaç yazayım ama kullanmama taraftayım demişti
inşallah canım keske ultraondan once betaya baktırsaydın canım ama ınsallah hayırlısı olu hkkında guzel haberler alırsınyok canım baktırmadım daha. eşim bi türlü gitmek istemiyor. bende ondan habersiz bi şey yapmak istemiyorum. ikna ettim çarşamba günü sadece ultrasone gidecez başka bi hastaneye. 19 mayıs hastanesine ne cıkacaksa orda cıkar zaten belk kalp atımınıda duyarız 6+1 gün
bataya baktırmanın bi anlamı yok bence. kese ve bebek görünüyorsa zaten betanın anlamı yok. ama halla sadece kese görünüyorsa o zaman zaten doktor beta isterinşallah canım keske ultraondan once betaya baktırsaydın canım ama ınsallah hayırlısı olu hkkında guzel haberler alırsın