Metpamid verdi Dr canım ama pek bi faydasını göremedim bugün dramamine aldım eczaneden onu deneyecegim bulantidan bisey yiyemez oldum mecbur kullanacağım
bilmiyorum nasıl olacak sabahları daha beterimAaahh ahh bi olmasa.cuma gunu serumdan sonra yeniden dogmus gibi oldum.midem bir nebze de olsa rahatladı.Ama bugun kaldigimiz yerden devam(
bebegi gördünmü kalp atışlarını duydunmu bende yarın gidicem inşallah 5. haftada kese alttan muayenede görünmüştü .şimdi 6+2 yim inşallah bebgide görrüzBende inşallah ocak annesi olacağım :)) 6 haftalik iz henüz
selam kızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 6 haftalığız ve çok güzel bir duyguymuş. Bu arada ara ara akıntıyla pembe kahve lekelenmesi olan varmı aranızda? doktora sordum adet kanaması olmadıktan sonra sorun yok dedi ama ben yinede tedirginim bu ilk gebeliğim 2 sene uğraşın sonunda.
vermedi doktor ama ben progestan kullanıyorum günde 2 kere. hem ağrılarımı kesiyor hemde kanamayı. bugün sabah unuttum şimdi yine hafif kahve lekelenmem başladı ve gidince kullanıcam hemen en azından psikolojik olarak rahat oluyorum.
Canım dikkat et bence doktorunla bi konuş.Ben günde 3 kere içiyorum çok bulantı yaptığı için kesmiştik ama leke gelince yine başladım birde ekstradan iğne oldum dün.Bende düşük yapsam daha çok gelirdi herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
aynen daha önce de bir kere yaşadığım için tuvalete her gidişimde o korkuyu hissediyorum.İşten geldikten sonra zaten direk yatıyorum hiç kalkmadan.Hayırlısı hakkımızda biz dikkat edelimde gerisi Allah a kalmış nasip ettiyse olur.ben fitil olarak alıyorum bulantı vs hiç olmuyor. bana daha önce bir ebe demişti ki damardan akan kan kadar kırmızı ve parça parça pıhtılı kanaman olursa o zaman kork demişti ki onuda iğne ve ilaçlarla engelliyoruz demişti. ama işte yinede kaybetme korkusu hep daha baskın.
Aynen ya yararli hic birsey yiyemiyorum gelişmez diye de korkuyorum ama Dr sordum uç aya kadar anneden beslenir dedi inşallah bnde 12. Haftayı bekliyorum bulantilar bitece k umuduyla iinşallahuuç ay lık olunca rajatlarizValla canım seninle aynı duyguları paylaşıyorum bende aynıyım. Yemek fikri bile midemi bulandırıyor. 3 ayda geçer diyorlar genelde ama inşallah öyle olur. Gün sayıyorum valla :))))
Tavuk ciğeri İstiridye Sığır ciğeri Sığır eti Kuzu eti Ton balığı Sardalye Ördek eti Organ etleri (sakatat) Yengeç Karides Ton balığı Zenginleştirilmiş tahıl Yulaf Haşlanmış soya fasulyesi Barbunya Fasulye Bezelye Patates Tofu Ispanak Çekirdeksiz kuru üzüm İrmik Pekmez Kepekli ekmek Kabak Kabak çekirdeği Mercimek Nohut Kuru erik Domates püresi Kuru fasulye Domates salçası Börülce Kaju bunlarin icinden tuketebildiklerini tuket cnm.demir deposu bunlarMerhaba herkese,
Çok şükür bende bebeğimin kalp atışlarını duydum. Bugün 7+4üz. Ben Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Bir de test sonuçlarında Demir depom yerlerde çıktı. Demir hapına başlıyorum. Bu Yüzden çok yoruluyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi
ne olursan ol yine de gel,anne olacaksin ha Ocak ha Subat ne farkederiyi geceler kızlar,7 ay önce bir kimyasal gebelik,geçen ayda 6 haftalık bir düşük yaşadım bu ay mucize gibi hamile olduğumu öğrendim,ocak anneleri topiğine baktım bayaaa ilerlemiş konuşmalar,şubat annelerine yazıyorum bende tahmini doğum tarihi 30 ocak görünüyor ama hiçbir bebek tam gününde doğmadığı için iki arada bir derede kaldım bende benide alın aranızageçen hafta çarşamba günü keseyi gördük bu perşembe günüde kalp atımı için gideceğim,bayaaa heyecan var inşallah duyabiliriz kalp atışını bide o gün eşimin doğum günü güzel bir hediye olacak eşime bebeğinin kalp atışları inşallah
inşallah bir sorun yaşamadan duyarım ama bu sefer umutluyum duyacağız o pıt pıtları gibi bir his var içimdene olursan ol yine de gel,anne olacaksin ha Ocak ha Subat ne farkederhosgeldin aramiza,dunyanin en guzel sesini duyunca da paylas bizimle
7 haftalik olmus...duyarsiniz annesi,gec dollenme diilseinşallah bir sorun yaşamadan duyarım ama bu sefer umutluyum duyacağız o pıt pıtları gibi bir his var içimde
işte döllenme ne zaman onu bilemiyoruz düşüğün ertesi ay hemen olduğu için,o moral bozukluğuyla ne yumurtlama takibi yaptım ne de doğru dürüst ilişki oldu düşükten 35 gün sonra neden hala adet olmuyorum diye ovülasyon testi yaptım kooopkoyu iki çizgi yumurtluyorum sandım sonra düşündüm o da mantıksız geldi neredeyse 40. gün yumurtlama gebelik testi yaptım pozitifff bu bebiş hangi ara oldu muallak yani7 haftalik olmus...duyarsiniz annesi,gec dollenme diilse
ehehe,valla tebrikler sevgiyle yapilmistir kesin :) duymasan da endiselencek bisi yok o zamanişte döllenme ne zaman onu bilemiyoruz düşüğün ertesi ay hemen olduğu için,o moral bozukluğuyla ne yumurtlama takibi yaptım ne de doğru dürüst ilişki oldu düşükten 35 gün sonra neden hala adet olmuyorum diye ovülasyon testi yaptım kooopkoyu iki çizgi yumurtluyorum sandım sonra düşündüm o da mantıksız geldi neredeyse 40. gün yumurtlama gebelik testi yaptım pozitifff bu bebiş hangi ara oldu muallak yanibakalım perşembe günü netleşir inşallah bişeyler