2016 Ocak AnneLeri..

Doktor bana bulantı icin metpamid verdi bende bugün hastanede dramamin i duydum size soracaktim Nasil diye kızlar iyi geliyorsa hemen alayim

Soldan yumutlayinca erkek mi oluyomus bende soldan yumurtlamisim insallah hayirlisi olur dr lar neye gore soyluyo acaba sizin ilk bebeginiz mi
tecrubelerine gore soyluyorlardir sanirim.bilmiyorum ki :) hatta ben de KK daki paylasimlardan kiz diye biliyorum.doktorà ben De soldan olunca kiz diye biliyorum dedim,cinsiyet belli olacagi zaman hatirlat bana bu konusmayi dedi :) evet ilk bebucugumuz kismetse.Allah sagliklica kucagimiZa almayi nasIp etsin.kiz Erkek farketmez.

bayanlar merhaba bende aranıza katılmak isterim anne olcağımı 2 hafta önce öğrendim adet tarihime göre 9 haftalık gözüksemde geç döllenme olmuş henüz 6 haftalık gibiyim haftaya kesin belli olacak 2 gün önce doktora gittiğimde bebişimin kalp atışını gördüm muhteşem bişeydi 15 haziranda gidince de inşallah kalp atışlarını duyucaz
canım sanırım benimde gec döllenme satv 24 nisan ama üstüne görme gibi var 26 mayısta tekrar adet oldum. 30 mayısta kese göründü sen bi olayını anlatırmısın

bulantım ve kusmamı kesiyor. sadece biraz uyku veriyor. doktorum sabah muhakkak 6-7 gibi uyanırsın ozaman iç üzerine 1-2 saat daha uyu dedi. bu şekilde yapıyorum ozaman uyku sorunu olmuyor . verdiği uykuyu normal uykunla atmış oluyorsun. eğer işim yoksa etkisi çabuk geçmesin diye sabah 8-9 gibi içiyorum. günde bir tane yetiyor bana .

merhaba arkadaşlar..bende aranıza katıldım..7 haftalık hamileyim..doğum ocak 27 heralde..sağlık ocagında o sekılde soyledı dr..ilk komtrolüme gitmedim henüz. hastane arayısındayım kararsızım :KK43:( herkesin bebişi hayırlı osun

Son düzenleme:
kızlar tekrar selam, bebişim gözüktü kalp atışları da normal ve 7 haftalık..:) Allaha şükür ediyorum artık. Kızıma kardeş geliyor inş.

Doktor bana bulantı icin metpamid verdi bende bugün hastanede dramamin i duydum size soracaktim Nasil diye kızlar iyi geliyorsa hemen alayim

merhaba canım bende de bulantı var özellikle sabahları ilaç kullanmaya başladın mı sen? dr bana çok istiyorsan ilaç yazayım ama kullanmama taraftayım demişti

Arkadaşlar ist. avrupa yakasında iyi bir kadın doğum dr u arıyorum. Nisa hastanesi Asiye Uzun u öneriyorlar. Bilgisi ve tecrübesi olan var mı bu konuda? Veya Önerisi...?

canım daha betana baktırmadınmı sen ?
yok canım baktırmadım daha. eşim bi türlü gitmek istemiyor. bende ondan habersiz bi şey yapmak istemiyorum. ikna ettim çarşamba günü sadece ultrasone gidecez başka bi hastaneye. 19 mayıs hastanesine ne cıkacaksa orda cıkar zaten belk kalp atımınıda duyarız 6+1 gün

yok canım baktırmadım daha. eşim bi türlü gitmek istemiyor. bende ondan habersiz bi şey yapmak istemiyorum. ikna ettim çarşamba günü sadece ultrasone gidecez başka bi hastaneye. 19 mayıs hastanesine ne cıkacaksa orda cıkar zaten belk kalp atımınıda duyarız 6+1 gün
Canim seN samsunda mi yasiyorsun? Edin niye Karsi cikiyor ki? InsaAllah guzel haberini duyariz..

tecrubelerine gore soyluyorlardir sanirim.bilmiyorum ki :) hatta ben de KK daki paylasimlardan kiz diye biliyorum.doktorà ben De soldan olunca kiz diye biliyorum dedim,cinsiyet belli olacagi zaman hatirlat bana bu konusmayi dedi :) evet ilk bebucugumuz kismetse.Allah sagliklica kucagimiZa almayi nasIp etsin.kiz Erkek farketmez.
Allah saglik versin en onemlisi o ama dogru olabilir ben kizimda hep sag tarafimda hissettim sagda tasidim kiz oldu ablam solda hissetti erkek oldu bu bebegim solda cok merak ediyorum drumda 16 haftadan once soylemiyomus bakalim beklicez siz kac haftaliksiniz ogrenince yazarsiniz

Allah saglik versin en onemlisi o ama dogru olabilir ben kizimda hep sag tarafimda hissettim sagda tasidim kiz oldu ablam solda hissetti erkek oldu bu bebegim solda cok merak ediyorum drumda 16 haftadan once soylemiyomus bakalim beklicez siz kac haftaliksiniz ogrenince yazarsiniz
Benim su an 10.haftam.arkadasim 13.haftada ogrenmisti.ben de 13 te gidip hem ikili testi yaptirmayi belli olursa da cinsiyetini ogrenmeyi istiyorum.paylasirim tabiki Ogrenirsem.Kim once ogrenirse paylassin burdan :)

bende 11.haftaya girdim 30 mart benim sat ama 3 gun onde gidiyomus 20 hazirana gun verdi ikili test icin bana insallah erken ogrenirsin hayirlisi olsun

merhaba canım bende de bulantı var özellikle sabahları ilaç kullanmaya başladın mı sen? dr bana çok istiyorsan ilaç yazayım ama kullanmama taraftayım demişti
Metpamid verdi Dr canım ama pek bi faydasını göremedim bugün dramamine aldım eczaneden onu deneyecegim bulantidan bisey yiyemez oldum mecbur kullanacağım

Kızlar whatsap hamile grubu kurduk katılmak isteyenler bana ozelden mesaj atsin ttelini hem birbirimizi görmüş oluyoruz hem de iyi bi sohbet oluyo

inşallah canım keske ultraondan once betaya baktırsaydın canım ama ınsallah hayırlısı olu hkkında guzel haberler alırsın

Merhaba arkaslar bende yeni uye oldum.28yasindayim 9.5 aylık evliyim 5.5 haftalikta hamileyim. Önce sağlık ocağından kan testi yaptirmistim 25 nisanda beta 287 cikti. Sonra bir hafta sonrasinda da kadin doguma gittim.Saglik ocagi kadin doguma gitsenee kese gorulmez cok kucuk dedi ama gittigimde gördü doktor 287 den baya bi yukseldi sanirim bir hafta icinde. Cok sevindim doktorda bir hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi dun gittim ama maalesef kalp atisini duyamadik cok kucuk oldugu icin ve de gec dollenme sonucu oldugu icin cok kucukmus.5.5 hafta dedi bana ama sanki daha kucuk gibi hic bise anlamadim hamile gibi hissetmiyorum bas donmesi simdi daha yeni basladi o da dr dun bi vitamin verdi decavit diye onu kullandiktan sonra oldu.onun dışında mide bulantim yok kasigimda agri oluyor ara ara giriyor.dr soruyorum normalmi dis gebelik mi diye normal dedi ama ben nedense o kalp atisini duymadan hamile moduna giremiycem sanirim cok uzun yazdim kusurw bakmayin ama icim cok daraldi neden bilmiyorum ayni seyleri yasayan varmi yada oldumu ?

inşallah canım keske ultraondan once betaya baktırsaydın canım ama ınsallah hayırlısı olu hkkında guzel haberler alırsın
bataya baktırmanın bi anlamı yok bence. kese ve bebek görünüyorsa zaten betanın anlamı yok. ama halla sadece kese görünüyorsa o zaman zaten doktor beta ister

X