2016 Ocak AnneLeri..

Banà Cin takvimi kiz diyor.doktor da soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dedi..biz de hayirlisi dedik :)

merhaba arkadaslar bende 2016 ocak sonu annesi olabilirim.Hamileyim ancak bebeğimin kalp atışı zayıf ve düşük riski nedeni ile bir haftadır evdeyim.Psikolojim bozuldu ama dua ediyorum.Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz arkadaşlar?

Canım merhaba bende ocak sonu anneleriyim bebeğim şu an 6+4 ben geçen hafta yani 5+4 te duydum kalp atışını inşallah rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah sakın uzulme bebeğin etkilenir rabbim herşeyin hayırlısını versin

6+4 te duyduk biz de canim.benim bi arkadasim siddetli kanama ile gecirdi hamileligini.su an 8 aylik Hamile :) hic takma kafana,yataktan kalkma.moralinidebozma

6+4 te duyduk biz de canim.benim bi arkadasim siddetli kanama ile gecirdi hamileligini.su an 8 aylik Hamile :) hic takma kafana,yataktan kalkma.moralinidebozma

Teşekkür ederim, ama benim hiç kanamam yok crinone gel verdi dr ve yat dedi.Pazartesi buyuk gun.Bu boş gebelik değil kalp atıyor ama zayıf ve rahmin ortasına yerleşmemiş malesef.İlk gebeliğim boştu kurtaj oldum sonra kızım oldu su an 6 yasında...çok ara verdim galiba...

alttan muayene oldun mu? Bizdede ilkinde cok guclu diildi.alttan baksak daha guclu duyariz dedi.ben istemedim.bugun 9 haftam bitiyor.2 gun once Gayet guclu duyduk.crinone jel bana da verdi ama kullanmadim.ultrason fotonu eklesen bakardik..

Merhaba bebeklerimiz cok benziyo bende 9+3te gittim doktor onden gittigini soyledi 3 gun hareketlerini filan gördük cok guzeldi benim bi kizim var bu ikinci bebegim allah saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip insallah

Eklentiler

• IMG-20150604-WA0000.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 71
arkadaşlar başta özlem arkadaşımız olmak üzere bütün diğer sıkıntı içinde olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...imtihan dünyasındayız hepimiz iyi kötü bir şeyler yaşadık yaşıyoruz da umudunuzu duanızı hiç kaybetmeyin ne mucizelere şahit olduk çünkü Allah herkese nasip etsin anneliği sağ salim kucağımıza alacağımız günler vaktinde olsun inşallah mübarek günlerde Rabbim yardım etsin..

Merhaba bebeklerimiz cok benziyo bende 9+3te gittim doktor onden gittigini soyledi 3 gun hareketlerini filan gördük cok guzeldi benim bi kizim var bu ikinci bebegim allah saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip insallah
[/QUOTE]

Ay evtya masllah allah size bagislasin snn satın kacti

Ay evtya masllah allah size bagislasin snn satın kacti[/QUOTE]
30 mart benim sat bebegin boyu nekadar senin dr soyledimi

Aaahh ahh bi olmasa.cuma gunu serumdan sonra yeniden dogmus gibi oldum.midem bir nebze de olsa rahatladı.Ama bugun kaldigimiz yerden devam (

doktor bana dramamine diye bir ilaç verdi onu içtiğim günler hamile olduğumu unutuyorumm kusmam geçiyor eğer içmezsem ne yesem 15 dk içinde dışarı çıkıyor. ama çok uyku yapıyor. doktorunuza danışın uygunssa sizede yazsın ilaçı kızlar çok kötüyseniz. benim artık kusmaktan boğazlarımdan kan geliyordu :S

Bende ilk hamileligimde dramamine kullanmistim bu hamileligimde de bulantim var deyince dr benexol b12 i diye bi vitamin ilaci verdi sabah aksam kullaniyorum hic kusmadim ve bulantim cok az oluyo bazen hic olmuyo b6 vitamin eksikliginden oluyomus bu ilacin icindede o vitamin var dr a danisin uygun gorurse kullanin gercekten iyi geliyo bulantinin ne demek oldugunu bildigim icin herkese soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…