Cok fazla tutan var oyuzdenTutup tutmadigini bi kac hafta sonra gorecegiz ins.Su an kimse cinsiyetini bilmiyor bebeginin.niye Kafaniz karistiki?
cok işinin tutuyor tutmuyor dıyen cok az oyuzdenTutup tutmadigini bi kac hafta sonra gorecegiz ins.Su an kimse cinsiyetini bilmiyor bebeginin.niye Kafaniz karistiki?
Banà Cin takvimi kiz diyor.doktor da soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dedi..biz de hayirlisi dedik :)
merhaba arkadaslar bende 2016 ocak sonu annesi olabilirim.Hamileyim ancak bebeğimin kalp atışı zayıf ve düşük riski nedeni ile bir haftadır evdeyim.Psikolojim bozuldu ama dua ediyorum.Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz arkadaşlar?
6+4 te duyduk biz de canim.benim bi arkadasim siddetli kanama ile gecirdi hamileligini.su an 8 aylik Hamile :) hic takma kafana,yataktan kalkma.moralinidebozmamerhaba arkadaslar bende 2016 ocak sonu annesi olabilirim.Hamileyim ancak bebeğimin kalp atışı zayıf ve düşük riski nedeni ile bir haftadır evdeyim.Psikolojim bozuldu ama dua ediyorum.Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz arkadaşlar?
6+4 te duyduk biz de canim.benim bi arkadasim siddetli kanama ile gecirdi hamileligini.su an 8 aylik Hamile :) hic takma kafana,yataktan kalkma.moralinidebozma
alttan muayene oldun mu? Bizdede ilkinde cok guclu diildi.alttan baksak daha guclu duyariz dedi.ben istemedim.bugun 9 haftam bitiyor.2 gun once Gayet guclu duyduk.crinone jel bana da verdi ama kullanmadim.ultrason fotonu eklesen bakardik..Teşekkür ederim, ama benim hiç kanamam yok crinone gel verdi dr ve yat dedi.Pazartesi buyuk gun.Bu boş gebelik değil kalp atıyor ama zayıf ve rahmin ortasına yerleşmemiş malesef.İlk gebeliğim boştu kurtaj oldum sonra kızım oldu su an 6 yasında...çok ara verdim galiba...
Çok teşekkür ederim âmin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim almayı nasip etsin RabbimTebrik ederim hayirli ugurlu olsun,saglikla kucağına alirsin insaAllah..
Kızlar bakiyorum da bnde hrkezin bi sıkıntısı var öncelikle hepinize çok geçmiş olsn allahm etsn ..
Size bebeğimi tanıtmak isterim pazartesi doktara gittk çok şükür elleri ve ayakları oluşmuş size resmimizi atiyorm biraz moraliniz yerine gelsin istedimm
Merhaba bebeklerimiz cok benziyo bende 9+3te gittim doktor onden gittigini soyledi 3 gun hareketlerini filan gördük cok guzeldi benim bi kizim var bu ikinci bebegim allah saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip insallahKızlar bakiyorum da bnde hrkezin bi sıkıntısı var öncelikle hepinize çok geçmiş olsn allahm etsn ..
Size bebeğimi tanıtmak isterim pazartesi doktara gittk çok şükür elleri ve ayakları oluşmuş size resmimizi atiyorm biraz moraliniz yerine gelsin istedimm
[/QUOTE]Merhaba bebeklerimiz cok benziyo bende 9+3te gittim doktor onden gittigini soyledi 3 gun hareketlerini filan gördük cok guzeldi benim bi kizim var bu ikinci bebegim allah saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip insallah
Soldan yumutlayinca erkek mi oluyomus bende soldan yumurtlamisim insallah hayirlisi olur dr lar neye gore soyluyo acaba sizin ilk bebeginiz miBanà Cin takvimi kiz diyor.doktor da soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dedi..biz de hayirlisi dedik :)
30 mart benim sat bebegin boyu nekadar senin dr soyledimi[/QUOTE]Ay evtya masllah allah size bagislasin snn satın kacti