2016 Ocak AnneLeri..

Özlem hanım ne yaptınız acaba? Görebildiniz mi bebişi?

Gittim hemde kactane doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kendi doktorumda dail hepsi ayni taniyi koydu bebek yine yok kurtaja karar verildi kurtaj olcam..beklemenin bi anlami yok artik anne hayati riske girmesini istemiyoruz dediler kese icerde kanama yaparsa zehirlermis o yuzden kendimi toplamam gerektigini bu sekilde kurtaja alip narkoz veremiycegini belirtti bide dusup bayilmisim zaten hastanede uzuntuden olsa gerek tansiyon dusmus 7 lere.. yagrin yada cumartesi alincak kese

eğer daha önce düşük olsaydı kan pıhtılaşması testi isterlerdi ve hamile kalmadan önce aspirin, hamile kaldıktan sonrada kan sulandırıcı kullanıyorsun yani hamileysen zaten ve geçtiyse biraz zaman Allah'ın izniyle yoktur pıhtılaşma ama yine de içinde kalmasın...idrar testini de özel istemedi hiç, ama çok pahalı olduğu için aynı zamanda devlete gitmeye başladım orası istedi temiz çok şükür

inşallah en kisa zamanda tekrar iyi haberler alırsın. Sağlıklı gunler.cok üzüldüm.

Özlem'in haberinden sonra ağzımı açasım yoktu.Ben de bugün gittim doktora...Bi süredir sanki hamileliğe dair hiç hissim yoktu..Açıkçası psikolojik olduğunu bile bile randevu aldım...Sanırım kuzucuğu göresim vardı,biraz da yeni bi doktor arayışındaydım denemek adına gittim...Herşey yolunda çok şükür...Hatta doğum tarihim bebeğin gelişimine göre 9 Ocak'a çekildi...Kalça,karın ve kalp ağrılarımın normal olduğunu söyledi...Günde bi tane maden suyu işime yararmış...Bitki çaylarından da ıhlamuru arada bir önerdi...Oruç tutmamı tavsiye etmedi...11.hafta da 2li test için çağırdı...

Herkeze cok tsk ederim sizde anne adayisiniz beni magzur gorun hic iyi degildim halada oyleyim sizi merakta biraktim gercekten cok kotu hayel kirikligina ugradik alismistim hamilelige esim dersen ayni sekilde o suan hem bana hem bebegin olmadigina uzuluyo sabahtan beri hastanelerdeyiz eve gelirken saatlerce gozyasi doktuk ikimizde oda perisan oldu bana ayri bebege ayri uzuldu benim gozlerimin alti morarmis artik yanimzdaki insanlar soyledi suan onuda okadar kotuyum hayel kirikligi cok kotu bosluga dustum hayattan bagim kopmus gibi hissediyorum suan kendimi..piskoloji bitik durumda beyin ve bedeni hic sormayin zaten ifade bileedemiyorum..kisacasi kotuyum arkadaslar kotu..allahtan gelene isyan edemem rabbim ne yazmissa onu yasamaktan baska care yok..hepinizden allah razi olsun ilginiz alakaniz dualriniz icin hepiniz insallah bebeklerinize saglikli sekildekavusursunuz..BEN BELKI YAZAMAM BI SURE SADECE BUNDAN SONRA TAKIP ETMEK DUSER BANA cunki artik aranizdan biri degilim ne paylasabilirimki zaten paylascak birsey yok bebek yok sonucta..zaten ne konusasim ne elimi kolumu kaldirasim var su kurtaj olayini atlattayim islem bitsin tek isteyim bu suan sadece bos kesenin icimde oldugunu bilmek benim canimi daha cok yakiyo zor gunler geciriyorum desteginiz yazdiklariniz icin hepinixe tsk ederim...

canım benim gerçekten cok üzüldüm anlatamam sana 2014 yılında bende bi kürtaj yaşadım. halaa onun acısını cekiyorum diyebilirim. ama sunu unutma derdi veren rabbim dermanınıda verecektir. en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana

canım benim hiç üzülme vardır herseyde bir hayır. bende 21 martta kürtaj oldum bebişim gelişmemişti.Aynı günü tekrar yasadım. ama çok şükür ki 2 ay sonra tekrar hamiş oldugumu öğrendim.Sende öyle olacaksın ben ınanıyorum. Dünyanın sonuymuş gibi düşünüyoruz ama inan hayat o zaman başlıyor. sen artık daha sabırlı daha güçlü ol ki sonraki bebeşim hemencecik gelsin. çok geçmiş olsun.Bundan sonra hiç bişey senden kıymetli değil:))

canım benim hiç üzülme vardır herseyde bir hayır. bende 21 martta kürtaj oldum bebişim gelişmemişti.Aynı günü tekrar yasadım. ama çok şükür ki 2 ay sonra tekrar hamiş oldugumu öğrendim.Sende öyle olacaksın ben ınanıyorum. Dünyanın sonuymuş gibi düşünüyoruz ama inan hayat o zaman başlıyor. sen artık daha sabırlı daha güçlü ol ki sonraki bebeşin hemencecik saglicakla gelsin. çok geçmiş olsun.Bundan sonra hiç bişey senden kıymetli değil:))

çok üzüldüm bence kendini bukadar yıpratma inşallah yine bur bebeğin olur

bayanlar merhaba bende aranıza katılmak isterim anne olcağımı 2 hafta önce öğrendim adet tarihime göre 9 haftalık gözüksemde geç döllenme olmuş henüz 6 haftalık gibiyim haftaya kesin belli olacak 2 gün önce doktora gittiğimde bebişimin kalp atışını gördüm muhteşem bişeydi 15 haziranda gidince de inşallah kalp atışlarını duyucaz

Benimde agrılarım var kanama yok ama düşük tehlikesi diyo doktr
benimki mesela ara ara oluyor ağrı degilde batma şeklinde sol kasıkta bugün sordum doktora iki defa dir alttan bakıyor herşey yolunda mi diye sirun yok dedi düşük tehlikesini alttttan bakınca anliyomus oylr dedi sorun yok dedi kalp atışını da dinledim çok şükür

Benimde agrılarım var kanama yok ama düşük tehlikesi diyo doktr
Ne alaka ki? Kanama yokken dusuk riski dedi.ultrasonda falan mi göründü Kanama? Kasik agrisi cok kişide oluyor.doktora sordum normal.dedi.kalçam ağrıyor bi kac gündür onun bile bi açıklaması var.eklem aralarında genişleme oluyor dedi.riskin olsa seni kontroL Altında tutması jel falan vermesi lazim Degilmi? Kasik bel agrisi normal

Kızlar çok kanamam var doktor hastaneye yatış dedi yarın yatacgim çok korkuyorum bisey olacak diye dualarinizi eksik etmeyin lutfeeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…