Kızlar çok kanamam var doktor hastaneye yatış dedi yarın yatacgim çok korkuyorum bisey olacak diye dualarinizi eksik etmeyin lutfeeennnnn
Kızlar çok kanamam var doktor hastaneye yatış dedi yarın yatacgim çok korkuyorum bisey olacak diye dualarinizi eksik etmeyin lutfeeennnnn
Bugün çıktım hastahaneden daha yatırıcaktı ama yatamadım bir küçük kıxım daha var bensiz duramıyo agrım çok oluyo bel kasık falan hiç geçmiyo süreklii
Tebrik ederim hayirli ugurlu olsun,saglikla kucağına alirsin insaAllah..bayanlar merhaba bende aranıza katılmak isterim anne olcağımı 2 hafta önce öğrendim adet tarihime göre 9 haftalık gözüksemde geç döllenme olmuş henüz 6 haftalık gibiyim haftaya kesin belli olacak 2 gün önce doktora gittiğimde bebişimin kalp atışını gördüm muhteşem bişeydi 15 haziranda gidince de inşallah kalp atışlarını duyucaz
İyi olcazz kızlar inşllhhh agrılarım hafifliyo gezinmezsemmm çocuk vqrken hamiş olup yatmak zormuşşş bu arada birşey daha sorucam size ben 2 dir 3 gün arayla ultrsona giriyorumm bebişi hareket edeb varmı bu haftada yoksa sizin tatlışlarda sürekli yatıyomu
maşallah ne hızlı ilerlemiş. ne kadarlıksınız. bizimki çok çok zor görülebildi daha. biz normalde 6 haftalıkız şuan. 5 haftalıkken gitmiştik doktor henüz daha 4 haftalık gibi duruyor dedi
Tutup tutmadigini bi kac hafta sonra gorecegiz ins.Su an kimse cinsiyetini bilmiyor bebeginin.niye Kafaniz karistiki?Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız benım aklım cok karısık bu çin takvımı hakkında ne füşünüyorsunuz gerceklık payı varmıdır sızce
Gec dollenmedir.benimki erken dollenme.4+5 te Kese karindan gorunmustu.acele etme :)maşallah ne hızlı ilerlemiş. ne kadarlıksınız. bizimki çok çok zor görülebildi daha. biz normalde 6 haftalıkız şuan. 5 haftalıkken gitmiştik doktor henüz daha 4 haftalık gibi duruyor dedi
Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız benım aklım cok karısık bu çin takvımı hakkında ne füşünüyorsunuz gerceklık payı varmıdır sızce