2016 Ocak AnneLeri..

Bugün çıktım hastahaneden daha yatırıcaktı ama yatamadım bir küçük kıxım daha var bensiz duramıyo agrım çok oluyo bel kasık falan hiç geçmiyo süreklii

Hayirdir kizlar ya nazar mi oldu bizim topictekilere cok gecmis olsun duacinizim
Kızlar çok kanamam var doktor hastaneye yatış dedi yarın yatacgim çok korkuyorum bisey olacak diye dualarinizi eksik etmeyin lutfeeennnnn

Bugün çıktım hastahaneden daha yatırıcaktı ama yatamadım bir küçük kıxım daha var bensiz duramıyo agrım çok oluyo bel kasık falan hiç geçmiyo süreklii

Tebrik ederim hayirli ugurlu olsun,saglikla kucağına alirsin insaAllah..

Gercekten nazar var galiba.bende bugun 3 sise serum yedim.Cok sukur su an bulanti yok ve yiyebiliyorum..Idrar tahlili yaptı
vücuttan giden enerji fazla gelen enerji cok azmıs.

selam kızlar. bende geldim aranıza. benim aslında şubatta olabilir. sat a göre 6 haftalığım ama doktorum ptz günü alttan çok zor görebildi. çok yeni daha dedi. o yüzden şubatta olabilir. bu 2, hamileliğim. 28 aylık bir oğlum var. tüm hamile arkadaşlara başarılar dilerim

hakikaten hepimize bir şeyler olmuş kısa zamanda iyileşiriz inşallah allah herkesin yardımcısı olsun

İyi olcazz kızlar inşllhhh agrılarım hafifliyo gezinmezsemmm çocuk vqrken hamiş olup yatmak zormuşşş bu arada birşey daha sorucam size ben 2 dir 3 gün arayla ultrsona giriyorumm bebişi hareket edeb varmı bu haftada yoksa sizin tatlışlarda sürekli yatıyomu

İnşallah ben de sürekli ultrason a gliriyorum sadece kalbinin kıpırdadığını gordum sürekli yatıyor daha hareket etmezler sanirim

Kızlar bakiyorum da bnde hrkezin bi sıkıntısı var öncelikle hepinize çok geçmiş olsn allahm etsn ..
Size bebeğimi tanıtmak isterim pazartesi doktara gittk çok şükür elleri ve ayakları oluşmuş size resmimizi atiyorm biraz moraliniz yerine gelsin istedimm

Eklentiler

• IMG_20150601_104214.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 79
maşallah ne hızlı ilerlemiş. ne kadarlıksınız. bizimki çok çok zor görülebildi daha. biz normalde 6 haftalıkız şuan. 5 haftalıkken gitmiştik doktor henüz daha 4 haftalık gibi duruyor dedi

maşallah ne hızlı ilerlemiş. ne kadarlıksınız. bizimki çok çok zor görülebildi daha. biz normalde 6 haftalıkız şuan. 5 haftalıkken gitmiştik doktor henüz daha 4 haftalık gibi duruyor dedi

9+2ydk gittigmzde yarn 10haflalk olcaz insllh

Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız benım aklım cok karısık bu çin takvımı hakkında ne füşünüyorsunuz gerceklık payı varmıdır sızce

Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız benım aklım cok karısık bu çin takvımı hakkında ne füşünüyorsunuz gerceklık payı varmıdır sızce
Tutup tutmadigini bi kac hafta sonra gorecegiz ins.Su an kimse cinsiyetini bilmiyor bebeginin.niye Kafaniz karistiki?

Gec dollenmedir.benimki erken dollenme.4+5 te Kese karindan gorunmustu.acele etme :)

Yanılma payı var çin takviminin biz arkadaşımınkine baktık kız çıktı erkek oldu bebeği benimkide erkek gorunuyor çin takviminde bakalım daha belli değil cinsiyetimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…