- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
merhaba kızlar bizde bugün 6+6 olduk ama son iki haftadır hic bir şey yiyemiyorum sürekli bulantı son iki üç gündürde kusma başladı dr dramamine verdi zaten her bulduğum yerde uyukluyorum bu ilaçla daha fazla uyumaya başladım iş yerinde pc basında uyuya kalıyorum ve deli gibi mide yanmam var gece uykumdan uyanıyorum yarın inşallah kalp atışlarımızı duyacağız dr 2 hafta sonra gelin dedi iki hafta iki ay oldu bize allahım hayırlısı ile kalp atışlarımızı duymayı nasip etsin hepimize mutlu hafta sonlarıı :):)
Merhaba kızlar,
ben de 2 gün önce test yaptırdım 1198 çıktı, sanırım 4 buçuk haftalık daha :) inşallah bir aksilik olmaz da tutunur bebeklersat ım 21 nisan. martta kimyasal gebelik geçirdim o yüzden insan azcık korkuyor bir şey olur mu diye olası doğum tarihim de 26 ocak çıkıyor
gevezeliğim tuttu, sonuç olarak bir aksilik olmazsa ben de aranızda olmayı düşünüyorum kabul ederseniz
Hayirli olsun,zaman cabuk geciyor...bi bakicaz dogum zamani gelmisbende de bayılma hissi oluyor kendimi bıraksam yığılacak gibi oluyorum. çığlık atasım geliyor bazen :)
seninle satimiz ayni, hosgeldin..ben de aranıza yeni katıldım..henüz çok başındayız:)
Canim Kese karindan gorunur.kalp atisi Da Bi ihtimal olabilir,Hadi insaAllahPerşembe günü doktora randevum var 6+0 oluyorum perşembe günü acaba kese karından görünür mü, kalp atışlarını da duyma ihtimalimiz var mı ?
keseyi büyük ihtimalle görürsün ama kalp atışı olmayabilirPerşembe günü doktora randevum var 6+0 oluyorum perşembe günü acaba kese karından görünür mü, kalp atışlarını da duyma ihtimalimiz var mı ?
Oncelikle Hayirli olsun,ben De 5 gun kala ogrenmistim.evde Test yaparak takip ediyordum senin gibi :) Alttam muayene istemiyorsan 6.hafta ortalari ya Da sonlarinda gitmeni oneririm.hatta 7.hafta Git kalp atisini Da duyarsin insaAllahKızlar bende hamileyim bat a 4 gün kala öğrendim kanda da çıktı maşallah kese yi görsün diye doktora haftaya gidiyim diyorum 4+1 im ne zmn görünür acaba ? Hcg adete 3 gün kala 157 çıktı, ablam güzel dedi evde hergün test yapıyorum (( ; git gide koyulaşıyo böyle bi nevi takip ediyom doktora gtmeden
Sağol cnm (; bgn tam adet günüm kasıkta batmalar var ara ara belirgin ondan korktum biraz ilk hamilelik korkuyo insanOncelikle Hayirli olsun,ben De 5 gun kala ogrenmistim.evde Test yaparak takip ediyordum senin gibi :) Alttam muayene istemiyorsan 6.hafta ortalari ya Da sonlarinda gitmeni oneririm.hatta 7.hafta Git kalp atisini Da duyarsin insaAllahtabi cok kusma Karin Kasik agrisi batma sikayetlerin yoksa,Hersey yolundaysa bu kadar bekle derim sayin anne
Bol bol dinlen canim,cok icine sinmiyorsa Da git,evde evham yapmaktan iyidir.ben ilk kez 4+5te gitmistim karindan keseyi gorduk.git rahatla 7.hafta Bida gidersin kalp atisina.ya Da doktor ne zaman cagirirsa..Sağol cnm (; bgn tam adet günüm kasıkta batmalar var ara ara belirgin ondan korktum biraz ilk hamilelik korkuyo insan
İçimi rahattın çok teşekkür ederim cnm ya biriyle konuşmak iyi geliyo erkekler anlmıyo endişeleri. Ben bı hafta alıyım randevu en iyisi böyle olmuyoBol bol dinlen canim,cok icine sinmiyorsa Da git,evde evham yapmaktan iyidir.ben ilk kez 4+5te gitmistim karindan keseyi gorduk.git rahatla 7.hafta Bida gidersin kalp atisina.ya Da doktor ne zaman cagirirsa..
Ne demek ozelden De yazabilirsin canim.kafana takilan bisi olursa.al Sen randevunu,,Bi kisim Erkek cok evhamli oluyor,kimisi De kendi halinde.umarim olumsuz bisi cikmazİçimi rahattın çok teşekkür ederim cnm ya biriyle konuşmak iyi geliyo erkekler anlmıyo endişeleri. Ben bı hafta alıyım randevu en iyisi böyle olmuyo