Cuma gunu 6+0 oluyorsun saniRIM canim.Kese gorunur De kalp atisi duyulmaz kanimca.14 mayısta beta hcg 76.38 çıktı. 20 mayısta beta hcg 2066 çıktı normal değilmi cumaya doktor Randevum var keseyi gorebilirmiyiz acaba kalp atışını duyabilirmiyiz ki inşallah
doktorların mide bulantısı için verdikleri ilaçlar işe yarıyor mu kızlar ? bi saatte 4 kere kusuyorum mahvoldum
çok sağolCuma gunu 6+0 oluyorsun saniRIM canim.Kese gorunur De kalp atisi duyulmaz kanimca.
Hayirli ugurLu olsun.ekle bölümü yok zaten canim.profiline hamilelik tarihini girip kaydediyorsunbu arada ben hamilelik çizelgesi ekleyemedim.tarih giriyorum ama ekle bölümü çıkmıyor.
Hayirli ugurLu olsun.ekle bölümü yok zaten canim.profiline hamilelik tarihini girip kaydediyorsun
Kızlar dün doktoru aradım 6+6 olmuş olcam o zamana randevu verdi anca herşeyi görürüz dedi..çokmu geç ya daha hiç gitmedim sabırsızlanıyorum şu an 4+3 üm
Ben de ilk öğrendiğimde 4-5 hafta arasındaydım. Ancak kese görünümü ve kalp atışını görmemiz biraz sürdü. 6+5 de gördük kalp atışını. Bu süreçte görene kadar aceleden iki kez gittim doktora ve göremedik. Geç değil bence boşa gitmemiş olursun, bi heyecanla gidip göremeyince de üzülüyor insan. Yaşadığınız ve doktora gitmenizi gerektirecek rahatsız edici bi durum yoksa mümkün olduğunca dikkat ederek dinlenmenizi tavsiye ederim bu süreçte :)Kızlar dün doktoru aradım 6+6 olmuş olcam o zamana randevu verdi anca herşeyi görürüz dedi..çokmu geç ya daha hiç gitmedim sabırsızlanıyorum şu an 4+3 üm
Hayirli ugurlu olsun.herkeste ılk öğrendiğinde ayni endise oluyor.biz bizeyiz canim,hosgeldinÇok erken daha söylemeye çekiniyorum birşey olacak diye korkuyorum ama ben de inşallah ocak annesi olacağım