- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
Aynen katiliyorumBen de ilk öğrendiğimde 4-5 hafta arasındaydım. Ancak kese görünümü ve kalp atışını görmemiz biraz sürdü. 6+5 de gördük kalp atışını. Bu süreçte görene kadar aceleden iki kez gittim doktora ve göremedik. Geç değil bence boşa gitmemiş olursun, bi heyecanla gidip göremeyince de üzülüyor insan. Yaşadığınız ve doktora gitmenizi gerektirecek rahatsız edici bi durum yoksa mümkün olduğunca dikkat ederek dinlenmenizi tavsiye ederim bu süreçte :)
merhaba ultrasona çok erken girmişsiniz görünmemesi çok normal o dönemde sadece vajinal ultrasonla görünme ihtimali var. bi dahaki randevunuzda Allahın izniyle kesenizi görüsünüz endişe ve stres yapmamaya çalışın hamile oluşunuzun keyfini çıkarın hayırlı olsunHerkse merhaba güzel anneler.
ben şu an itibariyle 4+6 haftalığım.
5 gün önce karından ultrasonla bakılan ilk Dr kontrolünde gebeliğe dair ne kese ne de başka birşey saptanmadı.
Bir hafta sonra gel dediler.
Bu ruh hali ile halen hamile miyim sorgulamalarını yaşıyorum.
Sol kasığımda sızı şeklinde ağrılarım oluyor.
Benim 5. haftada sizlerde de kasık ağrısı olmuş muydu?
Bulantılar kaç haftada başladı?
Kolay geçen bir hamilelik süreci sonunda sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız dileklerimle.
Hepinizi öpüyorum.
hayırlı olsun büyük ihtimalle görüp pıtpıtlarını duyacaksınız :) benim de randevum cuma günü inşallah güzel hayırlı haberlerle dönelim :)Arkadaslar slm nasilsiniz..benim bugun tam 7 haftalik oldu sukurler olsun cuma gunu nu bekliyorum 7+3 olcak kalp atislarini duyabilirmiyiz bebegimi gorebilirmiyim sizce ?
kızlar mrb sat:14 nisan 19 mayıs günü betahcg : 1360 doktor ikiz olabilir dedi ilk usg kese 4 mm bugün 7 mm kalp atışı duyamadık henüz ikiz olma şansı gerçekten varmıdır?
anladım Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsunlarda ikiz tek hiç farketmez :)kese görünüyo fakat kese içinde bebek henüz gözükmeyince yorum yapamadı
Canim simdiden böyle şeyler düşünüp kendini de bebeği de riske etme.tabiki hormonal yasadiklarin.ben de agliyorum alakalı alakasız bi cok konuya ama mutsuz diilim.sık sık hava almaya ve kafandaki olumsuzluklari atmaya calis.cok sukur bi bebegin olacak,onu hayal etKızlar bişi sorcam size ben sürekli bir mutsuzluk halindeyim ağlıyorum üzülüyorum sinirleniyorum hiçbişi yapmak istemiyorum, hormonlardan snırım, hamilelik depresyonu diye bişey varmış. Sizin de başınıza geliyor mu?
Herkese selam Ocak anneleri. Allahın izniyle bugün kan testini almak suretiyle aranıza katıldım. Allah kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimizin :)
Selam, bugün kontrolün vardı, yanlış mı hatırlıyorum?Hayirli olsun hosgeldin
Çok teşekkür ederim.merhaba ultrasona çok erken girmişsiniz görünmemesi çok normal o dönemde sadece vajinal ultrasonla görünme ihtimali var. bi dahaki randevunuzda Allahın izniyle kesenizi görüsünüz endişe ve stres yapmamaya çalışın hamile oluşunuzun keyfini çıkarın hayırlı olsun
En iyisi sabretmek sanırım (; alıştırıyorum duruma kendimi yavaş yavaş ,çok bekleyince böyle oluyo inanamıyo insan bi şekilde ispat istiyo (;Ben de ilk öğrendiğimde 4-5 hafta arasındaydım. Ancak kese görünümü ve kalp atışını görmemiz biraz sürdü. 6+5 de gördük kalp atışını. Bu süreçte görene kadar aceleden iki kez gittim doktora ve göremedik. Geç değil bence boşa gitmemiş olursun, bi heyecanla gidip göremeyince de üzülüyor insan. Yaşadığınız ve doktora gitmenizi gerektirecek rahatsız edici bi durum yoksa mümkün olduğunca dikkat ederek dinlenmenizi tavsiye ederim bu süreçte :)
evet sabretmek zor oluyor bende ilk bebeğimi 7. haftada kalp atışı durduğu için kaybettim endişe ve stres onları çok etkiliyor. sizi çok iyi anlıyorum öğrenir öğrenmez coraspin başladım ben de Allah kavuştursun bebişlerimize sağlıkla :)Çok teşekkür ederim.
Haftaların geçişini sabırla beklemek zor.
İlk 2 bebeğimi 6. ve 8. haftada kaybetmiştim.
bunda da kalp atışını görür görmez kan sulandırıcı iğne başlanacağı için, kaybetmemek korkusuyla bir an önce kalp atımını duymak istiyorum.
Belki de korkum, endişem bundandır.
Dilerim herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine.
Sevgiler.
Neden durdu kalbi? Genetik sorun mu çıktı, belli mi? Umarım sağsalim devam eder bu sefer.evet sabretmek zor oluyor bende ilk bebeğimi 7. haftada kalp atışı durduğu için kaybettim endişe ve stres onları çok etkiliyor. sizi çok iyi anlıyorum öğrenir öğrenmez coraspin başladım ben de Allah kavuştursun bebişlerimize sağlıkla :)