2016 Ocak AnneLeri..

14 mayısta beta hcg 76.38 çıktı. 20 mayısta beta hcg 2066 çıktı normal değilmi cumaya doktor Randevum var keseyi gorebilirmiyiz acaba kalp atışını duyabilirmiyiz ki inşallah

14 mayısta beta hcg 76.38 çıktı. 20 mayısta beta hcg 2066 çıktı normal değilmi cumaya doktor Randevum var keseyi gorebilirmiyiz acaba kalp atışını duyabilirmiyiz ki inşallah
Cuma gunu 6+0 oluyorsun saniRIM canim.Kese gorunur De kalp atisi duyulmaz kanimca.

Az önce ultrasyona girdim bu sitedeki hafta 6 hafta gosteriyor kana gore ultrayonda 4 hafta 5 günlük kese gorundu kalp atislari icin 2 hafta sonra gel dedi

bende de ilk öyle başladı hafifti ama ne yesem 5 dk sonra çıkarıyorum. yemek yemekten korkuyorum. su içtikçe daha çok midem bulanıyor. yarın doktora gideceğim inş. kalp atışları için. inş. sıkıntı yoktur. sen kalp atışlarını duydun mu ?

Arkadaşlar yardım :) Sat 12 Nisan. 5. tüp bebek denememizde 5. gün embriyosuyla hamile kaldım çok şükür :) :nazar::nazar::nazar: 4 Mayıs tarihinde transferim oldu. Cumartesi yaptırdığım beta hcg sonucum 13.374. Yani transferden 19 gün sonra. Doktorum 28 Mayıs'ta ultrasona çağırdı. Sizce ben tam olarak kaç haftalık hamileyim ? :anneadayı:

bu arada ben hamilelik çizelgesi ekleyemedim.tarih giriyorum ama ekle bölümü çıkmıyor.

Kızlar dün doktoru aradım 6+6 olmuş olcam o zamana randevu verdi anca herşeyi görürüz dedi..çokmu geç ya daha hiç gitmedim sabırsızlanıyorum şu an 4+3 üm

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılabilirim sanırım. 7+4'deyim şuan. Hiçbişeyim yok falan diye ortalıkta dolaşırken kendime nazar değdirip, ertesi gün yani dün itibariyle bulantılarımı da başlattım:) Geçen hafta kalp atışlarını gördük. Bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Kızlar dün doktoru aradım 6+6 olmuş olcam o zamana randevu verdi anca herşeyi görürüz dedi..çokmu geç ya daha hiç gitmedim sabırsızlanıyorum şu an 4+3 üm

bence geç gitmen daha iyi.Ben 4 haftalıkken öğrendim koşa koşa gittim doktora,kızdı biraz doktor.Zaten hiçbirşey gözükmüyor.Dün gittim keseyi gördük 1.5 hafta sonra da kalp atışları için gideceğiz.Bende çok sabırsızım ama beklemekten başka çaremiz yok.

Ben de ilk öğrendiğimde 4-5 hafta arasındaydım. Ancak kese görünümü ve kalp atışını görmemiz biraz sürdü. 6+5 de gördük kalp atışını. Bu süreçte görene kadar aceleden iki kez gittim doktora ve göremedik. Geç değil bence boşa gitmemiş olursun, bi heyecanla gidip göremeyince de üzülüyor insan. Yaşadığınız ve doktora gitmenizi gerektirecek rahatsız edici bi durum yoksa mümkün olduğunca dikkat ederek dinlenmenizi tavsiye ederim bu süreçte :)

X