- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
Meraksiz anne :) hayirli olsun.Benimde sat 12 nisan.daha Dr gitmedim.hayirlisi olsun bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraksiz anne :) hayirli olsun.Benimde sat 12 nisan.daha Dr gitmedim.hayirlisi olsun bakalım
Aynen yaa. Yorumunuzu gorene kadar kendimden suphe ettim. Ne merakliyim ben diyee.Meraksiz anne :) hayirli olsun.
Ya nebilim benim bi düşüğüm oldu o yüzden acayip tedirginim
Arkadaşlar merhaba sizde de sari gibi sumuge benzeyen akıntı var mi
Oh ohhh MasaAllah tebriklerrMerhabalar,
Bende 4+2 hamileyim, dün önce idrarda sonra kanda öğrendim hamileliğimi. Aranıza katıldığım için mutluyum şükürler olsun, bu gruptaki herkesin bebeklerini sağlıkla kucaklamalarını diliyorum.
Teşekkür ederim canım ediyorum sürekli dayanamayıp gittim şükür bişey yok izin verdi dinlenyrm :)[/QUOTE]TE="elifbursa86, post: 41062907, member: 578239"]sen içini ferah tut canım bişey olmaz Allahın izniyle ve bol bol dua tabiki
az sonra dr a gideceğim bakalım ne diyecek umarım herşey yolundadır dönünce yazarım yine dr a gidenler dr önerilerini yazarsa aslında hepimiz fikir edinmiş oluruz.ben dönünce neler diyeceğini yazarım sizeSelam kayra benim sat 18 nisan 2 gün sonra kan degerim 298 çıktı yarın öğlen yine kan alcaklar beta için degerlerdeki artışı gozlemliycekler
Bende araniza katıldım 5 haftalik supriz bir hamilelik korunurken geldi minik fasulye bir muddet inanin kararsiz kaldim ama simdi eminim bizimle olmasını istedigime zaten 1 oglum var annem bakiyor calisiyorum ben ucus amiriyim bazen 1 gider 1 hafta olmam simdi 2 ci bir bebek herşeye sıfırdan baslamak surekli sut sagmak ml hesabi yapmak yetersizlik hissi hissetmek istemiyordum aslinda 12 haftadan sonra calisamiyacagim ki yeni kredi ve borclari hic saymiyorum oyle bir suprizim var iste umarim mucizesi mucize yaratir hayatima
Tebrikler insaAllah sagliklaa kucaginiza alirsiniz.dogunca zaten iyiki dogurmusum dersiniz :)Bende araniza katıldım 5 haftalik supriz bir hamilelik korunurken geldi minik fasulye bir muddet inanin kararsiz kaldim ama simdi eminim bizimle olmasını istedigime zaten 1 oglum var annem bakiyor calisiyorum ben ucus amiriyim bazen 1 gider 1 hafta olmam simdi 2 ci bir bebek herşeye sıfırdan baslamak surekli sut sagmak ml hesabi yapmak yetersizlik hissi hissetmek istemiyordum aslinda 12 haftadan sonra calisamiyacagim ki yeni kredi ve borclari hic saymiyorum oyle bir suprizim var iste umarim mucizesi mucize yaratir hayatima
Bende araniza katıldım 5 haftalik supriz bir hamilelik korunurken geldi minik fasulye bir muddet inanin kararsiz kaldim ama simdi eminim bizimle olmasını istedigime zaten 1 oglum var annem bakiyor calisiyorum ben ucus amiriyim bazen 1 gider 1 hafta olmam simdi 2 ci bir bebek herşeye sıfırdan baslamak surekli sut sagmak ml hesabi yapmak yetersizlik hissi hissetmek istemiyordum aslinda 12 haftadan sonra calisamiyacagim ki yeni kredi ve borclari hic saymiyorum oyle bir suprizim var iste umarim mucizesi mucize yaratir hayatima
merhaba kızlar bizde bugün 6+6 olduk ama son iki haftadır hic bir şey yiyemiyorum sürekli bulantı son iki üç gündürde kusma başladı dr dramamine verdi zaten her bulduğum yerde uyukluyorum bu ilaçla daha fazla uyumaya başladım iş yerinde pc basında uyuya kalıyorum ve deli gibi mide yanmam var gece uykumdan uyanıyorum yarın inşallah kalp atışlarımızı duyacağız dr 2 hafta sonra gelin dedi iki hafta iki ay oldu bize allahım hayırlısı ile kalp atışlarımızı duymayı nasip etsin hepimize mutlu hafta sonlarıı :):)
Tamamen benim de şuan içinde bulunduğum durumu anlatmışsın. Oğlum var, kararsızlık anındaki ilk denememde hamile kaldım. Çalışıyorum diye ikilemdeyim. Bakıcı büyütsün istemiyorum. Ama tüm bunlara rağmen ponçiğimi dört gözle bekliyorum.Bende araniza katıldım 5 haftalik supriz bir hamilelik korunurken geldi minik fasulye bir muddet inanin kararsiz kaldim ama simdi eminim bizimle olmasını istedigime zaten 1 oglum var annem bakiyor calisiyorum ben ucus amiriyim bazen 1 gider 1 hafta olmam simdi 2 ci bir bebek herşeye sıfırdan baslamak surekli sut sagmak ml hesabi yapmak yetersizlik hissi hissetmek istemiyordum aslinda 12 haftadan sonra calisamiyacagim ki yeni kredi ve borclari hic saymiyorum oyle bir suprizim var iste umarim mucizesi mucize yaratir hayatima