2016 Ocak AnneLeri..

Su an izindeyim calisiyor olsam Kesin benim de uykum gelirdi.mide bulantim yok ama Hersey kokuyo Bana,iyide kotu de igrenc geliyo burnuma...istahim yok bu nedenle.cok uzuluyorum bebis beslenemiyor diye...

canım başlarda fazla sorun olmuyormuş beslenmesi sanırım yanlış hatırlamıyorsam, hatta bazıları baya kilo veriyormuş ama sorun olmuyormuş diye okumuştum ama tabi emin değilim, benimde mide bulantım başladı biraz ama mide ağrım çok var onu anlamadım, fındık fıstık falan yesen onlardada bulanıyor mu zaten onlar çok vitaminli bebeğede faydası var, çubuk kraker de iyi geliyor bulantıya Allah yardım etsin hepimize

Oyle diyolar ama insan yine de uzuluyor.Yiyen arkadaslarim var.onlari gordukce sinirim bozuluyor.agzima bisi koyamiyorum.kuruyemis filan bak getire.ben normal halim de iki kasikla doyarim.hamilelik de bahane oldu simdi.dua edelim hepimizin hamileligi guzel gecsin canimmm :*

Allahım inşaallah tamamına erdirsin ama çok güzel geçirsin hamileliklerimizi inşaallah

herkese merhba tekrar.2 gün önce beta değerimi yazmıştım sanırım benimle aynı değerde olan yokmuş:) neyse yarın dr kontrolüm var inş dr aydınlatacak beni.neler yediğiniz konusunda konuşmuşmuşsunuz.ben açıkçası keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan rahatlayıp yeme düzeni oluşturamayacağım.bu ikinci çocuğum olacak inş.hayırlı haberleri alıp düzenli beslenmeye başlamak istyorum.herkese sağlıklı bebişler

Ya benim bugün kasıgımda belımde cok agrı oldu hala devam edıyo normalmı ya off

Selam

Selam kayra benim sat 18 nisan 2 gün sonra kan degerim 298 çıktı yarın öğlen yine kan alcaklar beta için degerlerdeki artışı gozlemliycekler

normal ama ayaklarına dikkat et üşütme üşütürsen daha çok oluyor . kendini pek zorlama fırsat buldukça ayaklarının altına bişi koyup otur , akşamları ayağının altına yastık koyup uzanabilirsin 1-2 saat. doktorum bu tavsiyede bulunmuştu. rahatlatıyor insanı.

Merhaba, ben siteye yeni üye oldum. Şuan takvimime göre 6+2 haftalık hamileyim. Geçen cumartesi doktora gittim. Keseyi gördük. Ama bebeği göremedik. 30 mayısta tekrar randevum var ve zaman geçmiyor. 11 yaşında bir oğlum var. Aklımın iplerini saldığım bir sırada ilk denemede hamile kaldım. Şimdi endişe, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşıyorum. Yaşım 34 ve biraz da sorunlu bir durum olacak diye korkuyorum. 30 mayısta gittiğimde bebek ve kalp atışlarını görür müyüz? Yoksa yine görmeme durumu olur mu? Birde 8 mayıs tarihinde yani 4+3 haftalıkken hcg değerim 1545 çıktı, çoğul gebelik ihtimali var mıdır? Çünkü karnım çok erken belirginleşti. Oğlumdaki gibi değil.

Meraba,oncelikle hayirli ugurlu olsun.Nasibi varsa bebisin annesini uzmeden dunyaya gelsin :) benI'm sat senden 3 gun sonra 4+0 da bhcg olcumu 1000 in ustundeydi.erken dollenmedir buyuk ihtimalle.cogul gebelik ilerki yaslarda olma ihtimali daha yuksek tabi ama Bana tek bebek gibi geldi.bu sadece benim ongorum sonucta doktor filan digilim.30 mayista kesinlikle gorursun Ve duyarsin minigini.benI bile doktor 26 mayista cagirdi,senin haydi haydi gorunur.bizde 10 gun once gittik Kese var bebis yoktu.bu arada annem de kardesimI 34 yasinda dogurdu.simdi 18 yasinda umarim yardimci olabilmisimdir.hayirli olsun tekrar

Canim uzme canini,bisi olmaz Hayirlisiyla.ayagini usutme tabi ama.Sakin sicak suya falan koyma.cok tehlikeli.akinti gebelik belirtisi hem.kiminde olur kiminde olmaz.boo bol Su ic...

Cevabiniz icin cok tesekkurler. Aslinda dr beni de bu ctesi cagirdi ama baska bir doktora gidecegim icin hem de yone gorunmeyebilir korkusuyla 30 mayisa aldim randevu. Siz gittikten sonra paylasirsiniz. Merakla bekliyorum :)

Cevabiniz icin cok tesekkurler. Aslinda dr beni de bu ctesi cagirdi ama baska bir doktora gidecegim icin hem de yone gorunmeyebilir korkusuyla 30 mayisa aldim randevu. Siz gittikten sonra paylasirsiniz. Merakla bekliyorum :)
Tabiki de paylasirim.haftaya kadar sabredemiyorsaniz saglik ocaginda kalp atisini dinletiyorlar.ben yarin bi gidicem onu da paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…