- 9 Ekim 2015
- 1.139
- 1.619
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
Kızlar ben battaniye işini katlettimBeceremediiim iplerin hepsi elimde kaldı, napıcam onu düşünüyorum kara kara yaa.
aklımda olsun. bişey beceremezsem onu yapmaya çalışırımRenkler çok hoştu canım o tarz ipliklerle ponponlar yapıp o ponponları da birleştirip küçük paspas yapılabilir. Bebek odası girişi için.
Bende kiradayım acaba bebek odası alırsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorum. sonrada bi beşik bi dolap bi şifonyer nasıl olsa diyorum.. E sadece beşik alsam bebeğin herşeyini nereye koycam. yatakodama ben zor sığıyorum dolaplara. tecrübeli kimsede yok etrafımda yol göstercek. püff..
kız arpacık nazardanda çıkar 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi okudaha ne şekillere gircez çok merak ediyorumbenimde gözüm pörtledi. şişti ve kızardı. acıyor her kırpışımda. 'arpacık'derler halk arasında,. sanırım ondan çıkacak
İlk alışverşim çok mutluyum
kıracıysan bos odan varsa bebıse ayıracagın ona oda yapabılırsın ama bızım evımız ufak 2+1 ama bır oda gıyınme odası gıbı gardroplar var orada bır yatak odası bır salon bu durumda zaten bebıse oda yapacak yerım yok, ama ev alırsak uzayan karyola bır adet gardrop ve sıfonyer ufakta bır halı alıp odasını yapmayı dusunuyorum..Bende kiradayım acaba bebek odası alırsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorum. sonrada bi beşik bi dolap bi şifonyer nasıl olsa diyorum.. E sadece beşik alsam bebeğin herşeyini nereye koycam. yatakodama ben zor sığıyorum dolaplara. tecrübeli kimsede yok etrafımda yol göstercek. püff..
bi gün öncesinde hastane kontrolümde bikaç teyze güzel bir iki laf etmişti.bende ona bağladım biraz. nazara inanıyorum.ne zaman iyi laf duysam ben yatak döşek oluyorum baş ağrısı gözlerimin ağrısından. o günde öle oldu ve gözüm mahvoldu. bardak kalmadı artık bende hepsi ikişer üçer kaldı. gitti canım cicili bicili bardaklarım hep. Bana kv geldiğinde tabaklarım patlıyo :) eşime hep diyorum, annenden bişey geçiyo bana çok hasta oluyorum diye. böle herkesede sölenmiyo kendini beğenmiş sanıyolar ama cidden bazen ölcem gibi gelio o derece canım acıyo ağrıdan.kız arpacık nazardanda çıkar 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi oku
bi komşu var bana gelen evime nezaman gelse bardak çatlar
BENİMDE BEKAR GÖRÜMCEM VAR AMA 50 YAŞINDA. ODA GELDİMİ KUPLU BARDAKLAR KIRILIYO. GÖSLERİDE YEŞİL. ALLAH HERKESİN YUVASINI EVLATLARIN KEM GÖZLERDENbi gün öncesinde hastane kontrolümde bikaç teyze güzel bir iki laf etmişti.bende ona bağladım biraz. nazara inanıyorum.ne zaman iyi laf duysam ben yatak döşek oluyorum baş ağrısı gözlerimin ağrısından. o günde öle oldu ve gözüm mahvoldu. bardak kalmadı artık bende hepsi ikişer üçer kaldı. gitti canım cicili bicili bardaklarım hep. Bana kv geldiğinde tabaklarım patlıyo :) eşime hep diyorum, annenden bişey geçiyo bana çok hasta oluyorum diye. böle herkesede sölenmiyo kendini beğenmiş sanıyolar ama cidden bazen ölcem gibi gelio o derece canım acıyo ağrıdan.
anladım canım. bizim boş bi odamız var. 3+1 kiradayız. sanırım alcam bi mobilya ama abartmakta istemiyorum. eşyaları sığacak kadar dolap şifonyer. beşik meşik olcak gitcek bişiyler. inşallah alıpda kullanamama durumum olmaz.kıracıysan bos odan varsa bebıse ayıracagın ona oda yapabılırsın ama bızım evımız ufak 2+1 ama bır oda gıyınme odası gıbı gardroplar var orada bır yatak odası bır salon bu durumda zaten bebıse oda yapacak yerım yok, ama ev alırsak uzayan karyola bır adet gardrop ve sıfonyer ufakta bır halı alıp odasını yapmayı dusunuyorum..
AMİİİNN..!! Allah kem gözden fesat kalpten korusun hepimizi.BENİMDE BEKAR GÖRÜMCEM VAR AMA 50 YAŞINDA. ODA GELDİMİ KUPLU BARDAKLAR KIRILIYO. GÖSLERİDE YEŞİL. ALLAH HERKESİN YUVASINI EVLATLARIN KEM GÖZLERDEN
KÖTÜ DÜŞÜNCELERDEN KORUSUN
hahahah benim de aynı yaşta yeşil gözlü hiç evlenmemiş görümcem var:)))BENİMDE BEKAR GÖRÜMCEM VAR AMA 50 YAŞINDA. ODA GELDİMİ KUPLU BARDAKLAR KIRILIYO. GÖSLERİDE YEŞİL. ALLAH HERKESİN YUVASINI EVLATLARIN KEM GÖZLERDEN
KÖTÜ DÜŞÜNCELERDEN KORUSUN
Yaa çok şeker ben biberon chıcco almayı düşünüyorum avent daha önce kullandınmı memnunmusunMerhaba teyzelerim
Bunlar da benim cicilerimmm
Yaa çok şeker ben biberon chıcco almayı düşünüyorum avent daha önce kullandınmı memnunmusun
Gaz olayını Bilmiyordum ozamn bnde avent aliyim cam olandanAvent Gaz yapmıyormuş yengem ve Arkadaşlarım kullanıyor onların tavsiyesi ki zaten marka olarakta en iyilerden olduğundan onu aldım.
besık yerıne uzayan karyolalardan al hem besık hem bebek karyolası hemde buyuyunce normal yatak oluyor okul cagına kadar ıdare eder hıc yoktan...anladım canım. bizim boş bi odamız var. 3+1 kiradayız. sanırım alcam bi mobilya ama abartmakta istemiyorum. eşyaları sığacak kadar dolap şifonyer. beşik meşik olcak gitcek bişiyler. inşallah alıpda kullanamama durumum olmaz.