- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
bebek arabasına bayıldum güle güle kullanın canımCanım hayırlı olsun yeni topiğimiz ben henüz bu bebişime hiçbişey almadım ama nisanda 17 haftalık kayıbımda birsürü sey almıstım onları resımlerını yüklüyim bende bu bebegıme kısmet olucak hepsi ozman hıcbırının evde olmasını istemedim görünce cok üzülüyordum hepsini kutulayıp annemın evine gönderdim doguma yakın geri alıcam inş bunlarda benım yavrumun çeyizleri bizim büyük eşyalarımızın hepsi tamam gibi
rengi harika bayıldım güle güle giysin prensesinIlk hediyeleeeeeerrrr
Tesekürler canım Rabbım sizlerede nasıp etsinbebek arabasına bayıldum güle güle kullanın canım
çok tatlıkızlar ben bu bebeğe aşık oldum. öpüp duruyorum. mavi şapka ve pantalonu vardı, beyaz kumaşla kapattım. cinsiyeti belli olmadığı için. papyon erkeğe, beyaz örtüsü ve tipi kıza benziyor. evlilik yıldönümümüzü (2.yıl) bu bebişle kutladık haftasonu :) eşim kız istiyor,benim için farketmez Eki Görüntüle 1654604 Eki Görüntüle 1654604
eneeee çok şapşik bu yaaa. hihih :)kızlar ben bu bebeğe aşık oldum. öpüp duruyorum. mavi şapka ve pantalonu vardı, beyaz kumaşla kapattım. cinsiyeti belli olmadığı için. papyon erkeğe, beyaz örtüsü ve tipi kıza benziyor. evlilik yıldönümümüzü (2.yıl) bu bebişle kutladık haftasonu :) eşim kız istiyor,benim için farketmez Eki Görüntüle 1654604 Eki Görüntüle 1654604
Cnm senin oğlun olucak gibi hissettim nedense, hayırlısı olsun inşallahkızlar ben bu bebeğe aşık oldum. öpüp duruyorum. mavi şapka ve pantalonu vardı, beyaz kumaşla kapattım. cinsiyeti belli olmadığı için. papyon erkeğe, beyaz örtüsü ve tipi kıza benziyor. evlilik yıldönümümüzü (2.yıl) bu bebişle kutladık haftasonu :) eşim kız istiyor,benim için farketmez Eki Görüntüle 1654604 Eki Görüntüle 1654604
daha ne şekillere gircez çok merak ediyorumkızlar benim suratım kuru
bu hava çatlardım burnumun etrafı
şimdi sivilce çıktı.. oy bu ne hal
Bende kiradayım acaba bebek odası alırsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorum. sonrada bi beşik bi dolap bi şifonyer nasıl olsa diyorum.. E sadece beşik alsam bebeğin herşeyini nereye koycam. yatakodama ben zor sığıyorum dolaplara. tecrübeli kimsede yok etrafımda yol göstercek. püff..bende bır bellı olsa hemen baslıcam alısverıse, kıyafet almayacagım sadece hastane cıkısı ve bırkaç esprılı badylerden alacagım, kıyafet kısmını aılem halledecek.. zaten hedıyeler de gelecek sulale dort gozle beklıyor bebısı
ben ılk etapta battanıye bır kalın bır penye, bornoz, kuvet, bıberon ve emzık, ates olcer, burun açıcı, bebek arabası falan almayı dusunuyorum.
ev degıstırme durumumuz var ev alırsak kendımıze oda yapacagım bebısıme , kırada devam edersek bır besık alacagım sadece...
sonlara dogru da bol bol bez-mama-ıslak mendıl-şampuan-sabun-deterjan stoklamayı dusunuyorum