- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.661
Aynen ya bizede söylesinler nasıl birşeyse hep hiç ummadığım düşünmediğim anda hamile kaldım diyorlar insan nasıl düşünmez ilişkiyi bile yumurtlama günümüze göre ayarlıyoruz hep kafada çocuk
yahu aşılama yaptırmış olmasam neysede aşılama olunca her gün eksiye düşürüyorum gün sayıyorumAma gelin görünki bir kere o duyguyu tattımya
Mümkün olurmuki tekrar kafadan atmak
Benimde aynı günler bekliyoruz bakalım hayirlisiylaKızlar geçen ay 17 sinde bat tarihimdi. 29-30 ve 31 i yumurtlama dönemimdi. Bu ay ki bat tarihim 13- 14 ü. Yani şu an eğer hamile isem 3 haftalık olmalı. Ama test yapmaya cesaretim yok, bu kadar az kalmışken bat i beklemek en iyisi.
Umarım tüm isteyenler Nisan ayında hamile kalırlar
Hayırlısıyla canım inşaallah ikimizde hamiş oluruzBenimde aynı günler bekliyoruz bakalım hayirlisiyla
Hayırlısı canım Allah tan. Üzülme belki geç dollenmedir.Kizlarrr adet oldum oysa ki o lekeler beni çok umutlandirmistı ilk kez adet gunum den önce bir leke gelmişti 3 gun erken olan adetim le Mayıs topigine beni de yazin........esim çok üzüldü
Ne güzel kafaya takmamayı 5 aydan sonrada olsa bırakmışsın bende tam tersine başlarda hiç takmıyordum olmadıkça takmaya başladım kafamdan atmayı bende başarabilsem keşkeİşte cnm ilişkiyi yumurtlama gününe ayarladıgımız için hep aklımızda oluyor ister istemez düşünüyoruz.
Ben 5 ay hep düşündüm ilişkilerde
6.ayda tamamen bıraktım olmayacak sanırım diye nezaman canımız isterse oldu
Hiç ayaklarımı falanda dikmedim
6.ay ilişkiden sonra
Hemen kalktım zaten olmayacak yorulmayayım diye
Kızlar o ay hamile kalmıştım
Oyle tatlim tabi ki Allah büyük yalnız nisan topigine çok umutluydum hergün 1 hamile maşallah belki kısmet olur diye beklerken şok oldum NE diyelim allah diğer bekleyenlerin bu ay göbüşünü Mayıs ta bizim göbüşümüzü doldurun AMINNNHayırlısı canım Allah tan. Üzülme belki geç dollenmedir.
Aminnn canım, burada okuduklarimdan sonra şunu gördüm kimisi 5 yıl kimisi 7 yıl kimisi 1 yıldır uğraşıyor ve hiç beklemedikleri bir ayda geliyor bebisleri. Rabbimizin hikmetinden sual olunmaz. İnşaallah Rabbim isteyen kalplerimizin dualarını kabul buyurur hemencik gelir bebislerimizOyle tatlim tabi ki Allah büyük yalnız nisan topigine çok umutluydum hergün 1 hamile maşallah belki kısmet olur diye beklerken şok oldum NE diyelim allah diğer bekleyenlerin bu ay göbüşünü Mayıs ta bizim göbüşümüzü doldurun AMINNN
Aşılamamı yaptırdın cnm ne kadar süre olmayınca aşılama yapıyorlaryahu aşılama yaptırmış olmasam neysede aşılama olunca her gün eksiye düşürüyorum gün sayıyorum
Kizlarrr adet oldum oysa ki o lekeler beni çok umutlandirmistı ilk kez adet gunum den önce bir leke gelmişti 3 gun erken olan adetim le Mayıs topigine beni de yazin........esim çok üzüldü
Ne güzel kafaya takmamayı 5 aydan sonrada olsa bırakmışsın bende tam tersine başlarda hiç takmıyordum olmadıkça takmaya başladım kafamdan atmayı bende başarabilsem keşke
amin inşallah..Aminnn canım, burada okuduklarimdan sonra şunu gördüm kimisi 5 yıl kimisi 7 yıl kimisi 1 yıldır uğraşıyor ve hiç beklemedikleri bir ayda geliyor bebisleri. Rabbimizin hikmetinden sual olunmaz. İnşaallah Rabbim isteyen kalplerimizin dualarını kabul buyurur hemencik gelir bebislerimiz