- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.641
Hayirlisi..madem bat yarin sık disini..umarim bebisin seninledir..
Insallah canim hayirlisiysa olsun biliyor o ne zaman gelecegini de ben ancak bekliyorum :) Eger olmazsam bu haftasonuna kadar bekleyecegim bakalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi..madem bat yarin sık disini..umarim bebisin seninledir..
Bende haftaya salıya kadar badetten sonra 5 gun olmazsa dr gidilmesi gerekiyrmus cnm
Erken gebelik testinde kesin cikar mi ki ? Kac gun once belli oluyormus ? Yani cikmayadabilir, adetin cok gecti mi ?bende cuma erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama hala saf gibi adetimi bekliyorum neden inanamıyosam ne tuhaf bi psikolojiye griyor insan
Yok canım bnm bat 19 diyodum ben 16sıymış 7 gün önceye kdr cıkar demişti eczaneci bnde aldım yaptım testi negatif cıktı daha 5 günüm var adete aslındaErken gebelik testinde kesin cikar mi ki ? Kac gun once belli oluyormus ? Yani cikmayadabilir, adetin cok gecti mi ?
atlante benıde ekler mısın 21 nisan olarakidrar teste yaptın mı canım
ayy tam aklımdaki soru her duyduğum takmadım beklemiyodum hamileymişim diyo bekleyenler mi kalamıyor anlamadım negatifi gördüğüm halde hala kuruyorum ben bideHamile kalan arkadaşlar sizde hiç stres olmadı mı stres etkiliyor deniliyor ama insan ister istemez kafaya takıyor stres olupta hamile kalan yokmu yaa nasıl kafayı dağıtacaz her an aklımda
o kafamdan sildim nasıl bi şeyse bende istiyorum ondan mümkün değil o kadar yoğun çalışma tempom var genede olmuyor yahuuHamile kalan arkadaşlar sizde hiç stres olmadı mı stres etkiliyor deniliyor ama insan ister istemez kafaya takıyor stres olupta hamile kalan yokmu yaa nasıl kafayı dağıtacaz her an aklımda
İlk bi kaç takmadım ama baktım olmuyo takmaya başladım her ay bir umut ve sonu hüsran takmamak elde değilki sabah uyanır uyanmaz ilk aklımda olan şey bebişayy tam aklımdaki soru her duyduğum takmadım beklemiyodum hamileymişim diyo bekleyenler mi kalamıyor anlamadım negatifi gördüğüm halde hala kuruyorum ben bide
Aynen ya bizede söylesinler nasıl birşeyse hep hiç ummadığım düşünmediğim anda hamile kaldım diyorlar insan nasıl düşünmez ilişkiyi bile yumurtlama günümüze göre ayarlıyoruz hep kafada çocuko kafamdan sildim nasıl bi şeyse bende istiyorum ondan mümkün değil o kadar yoğun çalışma tempom var genede olmuyor yahuu
başka işle uğraş oluyor hep cevat zaten uğraşıyorum ama olmuyor ki...Aynen ya bizede söylesinler nasıl birşeyse hep hiç ummadığım düşünmediğim anda hamile kaldım diyorlar insan nasıl düşünmez ilişkiyi bile yumurtlama günümüze göre ayarlıyoruz hep kafada çocuk
İnş tez zamanda bizimde göbişler dolar strese rağmenbaşka işle uğraş oluyor hep cevat zaten uğraşıyorum ama olmuyor ki...
inşallah canım inşallah.. stresde değil bunun adı ama çıkıp gitmiyor işte akıldanİnş tez zamanda bizimde göbişler dolar strese rağmen
Doğru diyorsun cnm stres değil ama kafa hep orda başım ağrıyor artık düşünmekteninşallah canım inşallah.. stresde değil bunun adı ama çıkıp gitmiyor işte akıldan
Canım bende geçen ay yaptım dayanamadım 1 hafta kala belli oluyor ben yaptım ve negatifti sonuçtata bebiş yok. Bildi yani ama bu ay tutuyorum kendimi bat 15 nisan bakalım artık.Erken gebelik testinde kesin cikar mi ki ? Kac gun once belli oluyormus ? Yani cikmayadabilir, adetin cok gecti mi ?