2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bende cuma erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama hala saf gibi adetimi bekliyorum neden inanamıyosam ne tuhaf bi psikolojiye griyor insan :110::110:

dün bata 4 gün kala yaptım negatifti nöbetçi eczanede başka olmadığı için bebetime ile yaptım hassaslığı hakkında hiçbir şey yazmıyordu. Aslında sabretmek lazım :KK43:

Erken gebelik testinde kesin cikar mi ki ? Kac gun once belli oluyormus ? Yani cikmayadabilir, adetin cok gecti mi ?
Yok canım bnm bat 19 diyodum ben 16sıymış 7 gün önceye kdr cıkar demişti eczaneci bnde aldım yaptım testi negatif cıktı daha 5 günüm var adete aslında

bugune kadar bir çok tesr deneyen ben ve sonunda bat a kadar test yok dye kendine sözler veren ben ve her seferinde hayal kırıklıgına ugrayan bir ben olarak yinede umudunu kaybetme derim. bata 2 gün kala test yaptı arkadasım negatif cıktı regli bir gün gecince kanda pozitif cıktı.

Hamile kalan arkadaşlar sizde hiç stres olmadı mı stres etkiliyor deniliyor ama insan ister istemez kafaya takıyor stres olupta hamile kalan yokmu yaa nasıl kafayı dağıtacaz her an aklımda :KK51:
ayy tam aklımdaki soru her duyduğum takmadım beklemiyodum hamileymişim diyo bekleyenler mi kalamıyor anlamadım negatifi gördüğüm halde hala kuruyorum ben bide :KK43: :KK43:

Hamile kalan arkadaşlar sizde hiç stres olmadı mı stres etkiliyor deniliyor ama insan ister istemez kafaya takıyor stres olupta hamile kalan yokmu yaa nasıl kafayı dağıtacaz her an aklımda :KK51:
o kafamdan sildim nasıl bi şeyse bende istiyorum ondan mümkün değil o kadar yoğun çalışma tempom var genede olmuyor yahuu:mad:

ayy tam aklımdaki soru her duyduğum takmadım beklemiyodum hamileymişim diyo bekleyenler mi kalamıyor anlamadım negatifi gördüğüm halde hala kuruyorum ben bide :KK43: :KK43:
İlk bi kaç takmadım ama baktım olmuyo takmaya başladım her ay bir umut ve sonu hüsran takmamak elde değilki sabah uyanır uyanmaz ilk aklımda olan şey bebiş :110:

o kafamdan sildim nasıl bi şeyse bende istiyorum ondan mümkün değil o kadar yoğun çalışma tempom var genede olmuyor yahuu:mad:
Aynen ya bizede söylesinler nasıl birşeyse hep hiç ummadığım düşünmediğim anda hamile kaldım diyorlar insan nasıl düşünmez ilişkiyi bile yumurtlama günümüze göre ayarlıyoruz hep kafada çocuk

Aynen ya bizede söylesinler nasıl birşeyse hep hiç ummadığım düşünmediğim anda hamile kaldım diyorlar insan nasıl düşünmez ilişkiyi bile yumurtlama günümüze göre ayarlıyoruz hep kafada çocuk
başka işle uğraş oluyor hep cevat zaten uğraşıyorum ama olmuyor ki...

kızlar merhabaa. bugünü artık saymazsam bat a 8 gün kaldı. inanır mısınız suyu yukardan içiyorum aşağıdan gidiyor böyle bir tuvalete gitmek yok olamaz. artık işte tuvalete gitmeye utanıyorum :KK43:

Erken gebelik testinde kesin cikar mi ki ? Kac gun once belli oluyormus ? Yani cikmayadabilir, adetin cok gecti mi ?
Canım bende geçen ay yaptım dayanamadım 1 hafta kala belli oluyor ben yaptım ve negatifti sonuçtata bebiş yok. Bildi yani ama bu ay tutuyorum kendimi bat 15 nisan bakalım artık.

X