2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gunaydin kizlar benim adettim nisn 10 idi ama olmadi o gun kasiklarim agridi bugunde ayni sekilde kasiklarim agriyor ve cok hafif. Lekelnme vardi sizce hamle olbilirmym yoksa hava degisimnden dolayimi gecikti

Bizim batlar aynıydı değil mi gerci bnm 16symışş ama erken gebelikte negatif cıkmıştı ben de hala buralardayım :) hiç bi farklılık var mı sende bi hafta var bata sennde

Benim batada son 3 gün ve negatif çıktı testim beklemedeyim.

1. seieda ............................1 Nisan
  2. K kubito ...........................4 nisan
  3. G gul_22116 .....................4 nisan
  4. Zanamm174 ..................7 nisan
  5. dilo00 .............................9 nisan
  6. @busrademirtas .................10 nisan
  7. masal3487 ......................11 nisan
  8. enginkelime .........................11 nisan
  9. mutlubirisi .....................12 nisan
  10. pink2 ........................12 nisan
  11. @GnlA................................13 nisan
  12. Bihter34 ..........................14 nisan
  13. loliss ................................14 nisan
  14. serapozcan3343 ..............14 nisan
  15. kushi ..........................14 nisan
  16. F ffakem ............................15 nisan
  17. @__ATALANTE .............15 nisan
  18. K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
  19. cansu0812 .................................15 nisan
  20. F fufucukkk ........................16 Nisan
  21. @The ilknur.......................16 nisan
  22. sweetwitch01 ...................16 nisan
  23. angelkf ...............................16 nisan

kızlar son durum nedır ?

Beklemedeyim son 3 gün. Ama dayanamıyorum yarın gidip kan testimş yaptırmasam. Hiçbir bat belirtisi yok

hala bekliyorum ne adet oldum ne pozitifi gördüm

Ben bat a 4 gün kala test yapmıştım negatifti sonra 1 gün kala yaptım ikinci çizgiyi gormustum. Şimdi bu hafta 2. Kez dr gidicem geçen hafta karindan bisey goremedi vajinal de ben istemedim bakalım bu hafta 5+4 günlük gitmiş olucam cuma günü dr a.. inşallah görürüz

Müthiş bir kasık ağrısı regl olucam sanki gibi..iğrenç bir mide yanması..normalde sabahlari 1 demlik cay icen ben 1 bardagi icemedim bi acayip midem..haricinde başka bisey yok...bat yaklastigi icin psikolojik de olabilir son 3..eger 15inde olmazsam 16sinda kan testi yaptiricam hemen cunku benim gunum hic şaşmaz..
Insallah bu ay hepimiz icin mutlu haberler gelir...

canım bence seieda ............................1 Nisan hamile:)

beklemedeyim daha bir sey yok gogus agrisindan baska 1 hafga daha bekleyi0 test yapicm olmazsam

Erken gebelik testimi yaptın canım yoksa o normal testlerden mi

yok normal testlerden canım.

Benimde deli gibi mide ağrısı ve yanması var dün gece uyutmadı Ama hamileliğe yoramıyorum.

canım bence seieda ............................1 Nisan hamile:)

Bence adet olmuş profilinden onu anladım

april1109 benim bugünle beraber 8 günüm var. umutlu değilim. ateşim yüksek değil. gerçi normalde de yüksek değildir. neyse adet olana kadar Allah tan umut kesilmez bakalım. sok kasık batması devam göğüsler şiş ve sık idrara çıkma var. idrar beni biraz düşündü rüyor sadece olumlu olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…