- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.461
aminn insallahAllahım şifa versin tez zamn da hamile kaliriz ınsallh
Bir bakiyim canım bilmiyordum teşekür ederimCanım bizim burada internetten alıyoruz çok ucuza geliyor Gittigidiyor.com diye bir siteden
Yurt dışında da bu sitenin bi benzeri var ebay diye... oradan alabilirsin diye demiştim
bence biraz daha bekle canimEe kizlar yerleşme kanaması ise test te cukmazmi yarin bekliyim mi 14 Nisa ni
Selam bayanlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bu güzelliğiOvulasyon takbndeym şuan. Test kullananlara sorum olacak ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü ilişki olmalı yoksa ertesi gün mü ??
GÜNAYDIN KİZLARRR
Gecen ay klomenden dolayı kist oluştu 1 tane sagda.soldada yumurta olusursa artık bir ümit normalde sağlıklı bir bayanda hem sag hem solda yumurta mı oluşuyoYumurtlama takibinde birden fazla yumurta olusmussa hepsi kist olmamisss umit var.yoksa tek yumurta olusup oda catlamayip kistlestiyse umit yok
Vucut her ay saglikli sekilde kendi kendine tek yumurta olusturmaya odaklidir.ama ilaclarla takviye edince birden fazla olusur.Gecen ay klomenden dolayı kist oluştu 1 tane sagda.soldada yumurta olusursa artık bir ümit normalde sağlıklı bir bayanda hem sag hem solda yumurta mı oluşuyo
inş.Gunaydinn kızlar bugün de güzel haberlerle seviniriz inşallah
Arkadaslar ayin 6 sinda beta baktiedim 3.5 ti..8 inde baktirdim 23.5 ti.o gun ara kanama agirlikli akintim vardi 1 gun surdu.dun gene akintim kanliydi.bu sabah beta hcg baktirdim 55.9 du simdi cikti sonuc.galiba hamileyim.kalbi atmadan kendimide baglamak istemiyorum
Tek yumurta oluşuyorsa benim sansım yok ozaman bu kist gidene kadarVucut her ay saglikli sekilde kendi kendine tek yumurta olusturmaya odaklidir.ama ilaclarla takviye edince birden fazla olusur.