2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Arkadaslar ayin 6 sinda beta baktiedim 3.5 ti..8 inde baktirdim 23.5 ti.o gun ara kanama agirlikli akintim vardi 1 gun surdu.dun gene akintim kanliydi.bu sabah beta hcg baktirdim 55.9 du simdi cikti sonuc.galiba hamileyim.kalbi atmadan kendimide baglamak istemiyorum

canımmmmmmmmmmmmmm süper hamilesinnnnnnnnnn

bugün de güzel haber geldi

@__ATALANTE gellllllllll gellllllllllllllll

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tatlim kistin olmasi hamileligi ,ngellemiyor ama.kistin varken yumurtlama takibi yapmiyolar.ve genelde bu kistler adet oldugunda atiliyor.sana dr yumurtan kistemi dobusmus dedi ve kac cm di
Gecen ay klomen kullandım ve yumurta catlamamıs kiste dönüşmüş dedi 4 cm di adette 3 cm düştü küçüldü birdahaki adetinde atabilirsin dedi kistin oldugu için tedaviye ara verecez dedi bende belki bu ay kendiliğinden olur diyordum ama kist sagda ve benim hep sagda yumurta oluşuyor

Gecen ay klomen kullandım ve yumurta catlamamıs kiste dönüşmüş dedi 4 cm di adette 3 cm düştü küçüldü birdahaki adetinde atabilirsin dedi kistin oldugu için tedaviye ara verecez dedi bende belki bu ay kendiliğinden olur diyordum ama kist sagda ve benim hep sagda yumurta oluşuyor
Kistin varken bu ay hamile kalmis olma ihtimalin olabilir eger yumurtlamissan.bu ay buyuk ihtimal adet olursan kistin duser.onundeki ay gene klomene baslarsin yumurtan olgunlasinca kendisinin catlamasini bekleme paraya kiy carlatma ignesi al.

Kistin varken bu ay hamile kalmis olma ihtimalin olabilir eger yumurtlamissan.bu ay buyuk ihtimal adet olursan kistin duser.onundeki ay gene klomene baslarsin yumurtan olgunlasinca kendisinin catlamasini bekleme paraya kiy carlatma ignesi al.
Cnm zaten klomeni iki ay kullandım ve iki ayda çatlama iğnesi vuruldum ilk ay oluşmamıştı kist bu ay nasıl oluştu anlamadım iğneye ragmen

Selam kizlar bisey sorucam bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Ben mart 26 da doktora normal kontrol amacli gitmistim yumurtan catlamis dedi,adet gunum yarin ama buna gore dun veya bugun olmam lazim yani yumurta catladiktan 14 gun sonra mi adet olunur bu sure uzayabilirmi?

Selam kizlar bisey sorucam bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Ben mart 26 da doktora normal kontrol amacli gitmistim yumurtan catlamis dedi,adet gunum yarin ama buna gore dun veya bugun olmam lazim yani yumurta catladiktan 14 gun sonra mi adet olunur bu sure uzayabilirmi?

Herkes için 14 değildir canım uzar kısalır değişebilir :)

Ortala 14 gunde adet olunur ama bu sure uzayada bilir.en net bilgi kanda betahcg baktirmaktir.

Herkes için 14 değildir canım uzar kısalır değişebilir :)

Ortala 14 gunde adet olunur ama bu sure uzayada bilir.en net bilgi kanda betahcg baktirmaktir.
Cevaplar icin cok tesekkur ederim kizlar,ucra bir yerde bulundugum icin kan testi yaptiramam yani il merkezine gitmem lazim,idrar testi de yapip moralimi bozmak istemiyorum en iyisi beklemek:)

X