- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.441
Ya kizlar yine geldi şimdi daha koyu hafif açık kahve çok belirgin bu kadar erken adet se hiç olmadı ay napacami şaşırdım sabah test aliyim bari yaaa
Yerleşme olabilir cnm
İnş
Kaç gün var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizlar yine geldi şimdi daha koyu hafif açık kahve çok belirgin bu kadar erken adet se hiç olmadı ay napacami şaşırdım sabah test aliyim bari yaaa
4 gun var canım 15 yaşından beri duzenli yaniYerleşme olabilir cnm
İnş
Kaç gün var ?
selam kizlar bende nisanda hayirli haber almak isteyenlerdenim sizi takipteyim inslalah herkes icin hayirlisi olur
4 gun var canım 15 yaşından beri duzenli yani
ben 6 nisanda asilama oldum canim 21 nisanda test yapmam lazim insallah dayanabilirim o güne KADARKac nisan bekliyorsun canım :)
Yani yerleşme kanaması olurken çıkmaz mi diyorsun boşa almiyim o zamm 1 test 65 tlVar gibi inş cnm
Normal gebelik testlerinde varsada çıkmaz gibi ama yinede istersen bak
Yani yerleşme kanaması olurken çıkmaz mi diyorsun boşa almiyim o zamm 1 test 65 tlVar gibi inş cnm
Normal gebelik testlerinde varsada çıkmaz gibi ama yinede istersen bak
Yani yerleşme kanaması olurken çıkmaz mi diyorsun boşa almiyim o zamm 1 test 65 tl
ben 6 nisanda asilama oldum canim 21 nisanda test yapmam lazim insallah dayanabilirim o güne KADAR
bekleyelim canim insllah güzel sonuclanir bu sefer sen özel olarak bi tedavi falan oldun muBeraber BEKLERİz canım benim de 20 nisan
Ya 19 unda ya da 20 sinde yapacağım inşallah test
Bende aynı tepkiyi vermiştim görünce yuh demiştim
bekleyelim canim insllah güzel sonuclanir bu sefer sen özel olarak bi tedavi falan oldun mu
Bende aynı tepkiyi vermiştim görünce yuh demiştim
Yok Canım 8 aylık evliyim zaten sadec e folik asit kullandım bacakları yukarı kaldır kalma aynı şeyler yanibekleyelim canim insllah güzel sonuclanir bu sefer sen özel olarak bi tedavi falan oldun mu
Ebay de ??? Anlamadım canım evet yurtdışında yim kuveyt te dinar karşılığı o kadar tutuyorCanım sen yurt dışındasin değil mi ebay de satmiyorlar mi :)
cok iyi canim insallah nasip olur hayirlisiyla...bende pco var esimde sorun yok insallah emeklerimiz bosa cikmaz:)Yok canım bu 2. Deneme ayimiZ
Hormon yumurtalık baktirmistim neyseki sıkıntı yokmuş
Hayırlısıyla olur canım hepimizin
canim bende pco var özel bi caba gerekiyor haliyle.. ben inofolic kulandim glifor kullandim adetin ikinci günüden itibaren de puregon igne kulandim ayin 6sinda da asilama yapildiYok Canım 8 aylık evliyim zaten sadec e folik asit kullandım bacakları yukarı kaldır kalma aynı şeyler yani
ne kadar pahaliymis canim yaaEbay de ??? Anlamadım canım evet yurtdışında yim kuveyt te dinar karşılığı o kadar tutuyor
Ebay de ??? Anlamadım canım evet yurtdışında yim kuveyt te dinar karşılığı o kadar tutuyor
Allahım şifa versin tez zamn da hamile kaliriz ınsallhcok iyi canim insallah nasip olur hayirlisiyla...bende pco var esimde sorun yok insallah emeklerimiz bosa cikmaz:)
canim bende pco var özel bi caba gerekiyor haliyle.. ben inofolic kulandim glifor kullandim adetin ikinci günüden itibaren de puregon igne kulandim ayin 6sinda da asilama yapildi